FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

 

 1. ÁLTALÁNOS BEMUTATÁS

Ezt az oldalt a REMARKT MAGAZINE SRL korlátolt felelősségű társaság működteti, székhelye: Str. Moliere no. 12-14, 1. emelet, 3. lakás, 1. szektor, Bukarest, Románia, bejegyezve a bukaresti kereskedelmi nyilvántartásba. J40 / 3283/2013, egyedi regisztrációs kód: 31357586 (a továbbiakban:Remarkt”). A Webhelyen belül a „mi”, „mi” és „a mi / a mi / a miénk” kifejezések a Remarkt-ra utalnak. A Remarkt biztosítja ezt a weboldalt, beleértve az ezen a webhelyen elérhető összes információt, eszközt, terméket és szolgáltatást Önnek, a felhasználónak, feltéve, hogy elfogadja az itt meghatározott feltételeket, feltételeket, irányelveket és közleményeket.

Ez az oldal ingyenesen hozzáférhetővé kívánja tenni az összes érdeklődő felhasználó számára a Remarkt termékeivel és kampányaival kapcsolatos információkat, felajánlva a termékek online vásárlását. A Remarkt által kínált konkrét kampányokról vagy promóciós ajánlatokról lásd az adott kampányoknak vagy promóciós ajánlatoknak szóló külön szabályozásokat vagy információkat, amelyeket a Remarkt közöl Önnel. A Remarkt a webhelyen közzétehet bizonyos kampányokkal vagy promóciós ajánlatokkal kapcsolatos információkat, amelyek időben korlátozottak vagy a rendelkezésre álló készleten belül alkalmazhatók.

Webhelyünk meglátogatásával és / vagy Termék megvásárlásával tőlünk, valamint a Webhely bármely más felhasználásával Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat („szolgáltatások") És vállalja, hogy betartja a következő feltételeket ("Felhasználási feltételek"vagy"T & C”), Beleértve az ebben a dokumentumban említett és / vagy a hiperhivatalon keresztül elérhető további feltételeket és irányelveket. A jelen Általános Szerződési Feltételek a Weboldal minden felhasználójára vonatkoznak, beleértve, de nem kizárólag azokat a felhasználókat, akik böngészők (amikor Ön csak a Webhelyet látogatja), Ügyfeleket és Vásárlókat, Eladókat, Kereskedőket és / vagy Tartalom-közreműködőket.

Kérjük, figyelmesen olvassa el ezeket az Általános Szerződési Feltételeket, mielőtt belépne a weboldalunkra, vagy használná azt. A Webhely bármely részének elérésével vagy használatával Ön elfogadja a jelen Általános Szerződési Feltételeket. Ha nem ért egyet a jelen szerződés összes feltételével, akkor nem használhatja vagy vásárolhatja meg a Weboldalunkon keresztül kínált Szolgáltatást vagy Terméket. Ha a jelen Általános Szerződési Feltételeket ajánlatnak tekintik, az ajánlat elfogadása kifejezetten a jelen Feltételek elfogadásának feltétele.

A jelenlegi webhelyhez hozzáadott minden új szolgáltatásra vagy eszközre szintén az Általános Szerződési Feltételek vonatkoznak. Az Általános Szerződési Feltételek legújabb verzióját bármikor megtekintheti ezen az oldalon. Fenntartjuk a jogot a jelen Általános Szerződési Feltételek bármely részének frissítésére, módosítására vagy cseréjére, frissítések és / vagy változtatások közzétételével a Weboldalunkon. Az Ön felelőssége, hogy rendszeresen ellenőrizze ezt az oldalt a változásokért. Az Ön folyamatos használata vagy a webhelyhez való hozzáférés a változások közzététele után a módosítások elfogadását jelenti.

Áruházunk a Shopify Inc. házigazdája. az írországi székhelyű leányvállalata, a Shopify International Limited révén. Kínál nekünk egy online e-kereskedelmi platformot, amely lehetővé teszi számunkra, hogy eladjuk Termékeinket és felajánljuk Önnek a Szolgáltatásokat.

 1. AZ ONLINE BOLT FELTÉTELEI

A jelen Általános Szerződési Feltételek elfogadásával (a Weboldalon a Megrendeléshez való hozzáférés vagy leadás napján elérhető utolsó formában) és a Megrendelés leadásával kijelenti, hogy Ön legalább lakóhellyel rendelkezik a lakóhely szerinti államban vagy tartományban. Romániában ez a kor 18 év. Ez az oldal nem 18 év alatti kiskorúak számára készült.

A jelen „Általános Szerződési Feltételek” elfogadásával az Ügyfél / Vevő feltételezi, hogy betartja az alkoholtartalmú italok és dohánytermékek kiskorúak számára történő forgalmazását tiltó alkalmazandó jogszabályokat, és a Remarkt nem tehető felelőssé, ha az Ügyfél / Vevő a csalás korában pontatlan vagy hamis információkat közöl. e tilalmak csalása érdekében.

Nem használhatja Termékeinket vagy Szolgáltatásainkat illegális vagy jogosulatlan célokra, és nem sértheti a Szolgáltatás használata során az Ön joghatóságának törvényeit vagy harmadik felek jogait (beleértve, de nem kizárólagosan, a szerzői jogi törvényeket és bármely más egyéb szellemi tulajdonjogok). Az ügyfél felelős a Webhely használatáért és a használatából eredő következményekért, a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően.

Tilos vírusokat vagy bármilyen romboló kódot továbbítani, amikor belép vagy használja a webhelyünket és szolgáltatásainkat.

Az Általános Szerződési Feltételek bármelyikének megsértése vagy be nem tartása a Szolgáltatások nyújtásának az Ön javára történő azonnali leállításához vezet, minden egyéb további jogorvoslati lehetőséggel és jogi lépéssel együtt, amelyet Ön ellen tehetnek.

 1. DEFINÍCIÓK

A jelen Általános Szerződési Feltételekben az alábbiakban használt kifejezések a következő jelentést fogják tartalmazni:

"Oldal”- a webhelyet jelenti www.remarkt.ro ;

"Bevásárlókocsi”- a kosár online formája, amely az Ügyfél / Vevő által a Webhelyről megvásárolt összes termékből áll;

"parancs”- azt jelenti, hogy a Vevő kérelmet nyújt be bizonyos Termékek megvásárlásához a Webhelyen keresztül;

"Vásárló”- az a felhasználó, egy 18 éven felüli természetes személy, aki a Termékekkel való konzultáció vagy a Megrendelés leadása céljából lép be a Webhelyre;

"Vevő”- azt az Ügyfelet jelenti, aki a Webhelyen keresztül rendelést ad le;

"termék”- minden olyan termék / cikk, amelyet a Weboldalon megjelenítenek, és amelynek megrendelését megrendelés alapján lehet leadni a Vevőnek, a Remarkt által a jelen Általános Szerződési Feltételekben meghatározott konkrét feltételek szerint. A Termékek kategóriák szerint jelennek meg a Webhelyen, azt követve, hogy az egyes alkategóriák elérésekor az egyes Termékek megjeleníthetők legyenek, beleértve a konkrét leírást és elérhetőségük részleteit;

"Szállítási költségek”- azt az összeget jelenti, amellyel a Vevő tartozik a Remarkt-nak annak eredményeként, hogy a Webhelyen keresztül megrendelt Termékek egy bizonyos címére történő kézbesítést kéri. A szállítási díjat nem tartalmazza a Termékek ára, külön kiemelik a Megrendelés leadásakor, és tartalmazzák a leadott Megrendelés végső árát, amelyet a Vevő fizet.

 1. AZ ONLINE BOLT ÁLTALÁNOS FELTÉTELEI

A Webhely célja a Remarkt által az ezen az oldalon található online áruházban értékesített élelmiszerek vagy nem élelmiszer termékek online vásárlása. A Remarkt nem számít fel költséget a Webhely egyszerű eléréséért.

A jelen Általános Szerződési Feltételek meghatározzák a Webhelyen keresztül történő összes vásárlásra alkalmazandó szerződéses feltételeket, a hatályos jogszabályok rendelkezéseinek alapján és azok alkalmazásával, ideértve a GEO sz. A szakemberekkel kötött szerződések fogyasztói jogairól, valamint egyes normatív aktusok módosításáról és kiegészítéséről szóló 34/2014.OUG 34/2014").

A Remarkt tájékoztatja Önt arról, hogy a Termékek és ajánlatok ezen a webhelyen történő bemutatása és / vagy a Webhely felépítése általában módosítható a Remarkt által meghatározott igényeknek megfelelően, hogy a Weboldal könnyen használható és intuitív módon, és az egyes ügyfelek tapasztalatai kellemesek.

Fenntartjuk a jogot arra, hogy a Szolgáltatást bármikor megalapozott okból bármikor megtagadhassuk.

A Remarkt online áruház szolgáltatásainak biztosítása érdekében a Megrendelés feldolgozásához szükséges adatokat (a hitelkártya-információk kivételével) titkosíthatatlanul továbbíthatják, és (a) különféle hálózatokon keresztüli továbbításokkal járhatnak; és b) a Remarkt vagy partnerei hálózataihoz vagy eszközeihez való csatlakozás műszaki követelményeinek való megfelelés és azokhoz való alkalmazkodás módosítása. Minden szükséges biztonsági intézkedést megteszünk minden olyan információ biztonságának biztosítása érdekében, amelyet Webhelyünk külön szakaszaiban ad meg. Az online fizetési szolgáltató biztonságosan feldolgozza a hitelkártya adatait.

Ön vállalja, hogy kifejezetten írásbeli engedélyünk nélkül nem reprodukálja, nem másolja, másolja, értékesíti, nem értékesíti vagy használja tovább a Szolgáltatás bármely részét, a Szolgáltatás használatát vagy a Szolgáltatáshoz való hozzáférést, vagy a webhely bármely kapcsolatát, amelyen keresztül a Szolgáltatást nyújtják.

A Weboldalunkon megjelenített tartalom, ideértve az információkat, képet, szöveget, védjegyeket és anyagokat érintő tulajdonjogok (ideértve a szellemi tulajdonjogokat is) a Remarkt tulajdonában vannak. A Webhely és a nyújtott szolgáltatások használatával tudomásul veszi és elfogadja, hogy nem szerez semmilyen szellemi tulajdonjogot a Weboldalon megjelenített tartalomhoz és képekhez, hanem csak azok használatára és megtekintésére jogosult Termékek online vásárlása céljából. A Remarkt (vagy adott esetben a jogokat birtokló munkatársainak) előzetes írásbeli beleegyezése nélkül semmilyen módon sem reprodukálni, sem részben, sem egészben semmilyen módon nem lehet reprodukálni.

A jelen szerződésben szereplő címek csak azért szerepelnek, hogy megkönnyítsék az Általános Szerződési Feltételeket, és nem korlátozódnak vagy semmilyen módon nem befolyásolják a jelen Feltételek tényleges tartalmát, mivel a Webhely használata előtt gondosan át kell böngészniük a tartalmukat.

 1. Az információk pontossága, teljessége és frissítése

A Remarkt arra ösztönzi az ügyfeleket, hogy gondosan olvassák el az egyes Termékek leírását, hogy megismerjék azok jellemzőit, vagyis a Remarkt arra törekszik, hogy a Webhelyen található online áruházban bemutatott termékekről releváns és aktuális információkat mutasson be. A termékek gyártói weboldalain vagy az egyes termékek címkéin azonban teljes információk azonosíthatók, amelyeket gondosan el kell olvasni, mielőtt bármilyen formában felhasználnák vagy felhasználnák őket. A használati, tisztítási vagy karbantartási utasításokat a gyártó adja meg. A Remarkt nem szavatolja és nem vállal felelősséget, ha az ezen az oldalon elérhető információk nem mindig pontosak, teljesek, hibamentesek vagy aktuálisak. Technikai okokból (pl. A készletforgalom során fellépő hibák) időnként előfordulhat némi különbség, beleértve a Webhelyen és a Termékcímkéken szereplő információkat. A webhelyen bemutatott információk nem helyettesítik a termékcímkéken szereplő információkat. Eltérések esetén a termékcímkéken szereplő információk az irányadóak. A fogyasztónak vásárlás előtt és fogyasztás előtt ellenőriznie kell a termék címkéjén található információkat (beleértve az allergéneket is).

Az ezen az oldalon található anyagok csak általános tájékoztatás céljából készültek, és nem szabad az elsődleges, előzetes, pontosabb vagy teljesebb információforrások megkérdezése nélkül döntések meghozatalakor egyedüli alapon felhasználni vagy felhasználni. Ilyen eltérések esetén a Remarkt nem vállal felelősséget a törvény által megengedett legnagyobb mértékben.

Ez a webhely bizonyos történelmi információkat tartalmazhat. A történelmi információk nem feltétlenül aktuálisak, és csak tájékoztató jellegűek. Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor megváltoztassuk a Weboldal tartalmát, de nem vagyunk kötelesek frissíteni a Weboldalunkon található információkat. Ön elfogadja, hogy az Ön felelőssége a Webhely változásainak figyelemmel kísérése.

Ön vállalja, hogy aktuális, teljes és pontos vásárlási információkat szolgáltat, és adott esetben elszámolja az ezen az oldalon található online áruházunkban végrehajtott összes vásárlást. Ön vállalja, hogy azonnal frissíti fiókját és egyéb adatait, hogy a tranzakciókat befejezhessük, és szükség esetén felvehessük Önnel a kapcsolatot. Ha rendszerünk észleli, hogy bizonyos beírt adatok érvénytelenek, ennek megfelelően figyelmeztet.

 1. A Fiók létrehozása a helyszínen vagy a megrendelés leadása Fiók létrehozása nélkül

Bármely Ügyfél, aki megrendelést szeretne leadni a Webhelyen, regisztrálhat egy ingyenes fiók létrehozásával, kitöltve a Weboldalon található űrlap összes meglévő és kötelező mezőjét, megkönnyítve ezzel a Megrendelések további leadását és állapotuk nyomon követését. Ha a fiókot megrendelés leadásakor használja, sokkal gyorsabban teljesíti a Megrendelést, mivel a szükséges információk a fiók meglévő adataiból kinyerhetők, amennyiben azt korábban kitöltötte. Alternatív címeket is menthet más címekre történő kézbesítésekhez és más emberek számára.

A megrendelés leadásához azonban nem kötelező fiókot létrehozni. Az ügyfelek számlák létrehozása nélkül is leadhatnak Megrendeléseket, de a Megrendelés teljesítéséhez szükséges adatokat minden egyes Megrendeléshez meg kell adni a Weboldalon.

A fiókban további információk tárolhatók az Ügyfél ezen a webhelyen végzett tevékenységéről, például az összes leadott Megrendelésről (Rendelési előzmények), a kedvenc termékek listájáról vagy amelyekről az Ügyfél érdeklődik.

A Webhelyen történő regisztrációval és fiók létrehozásával, valamint egy Megrendelés leadásával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket és azt, hogy a Remarkt miként nyújtja Önnek a leadott Megrendelés részleteit. Az Ön beleegyezését a "Remarkt Általános Szerződési Feltételeinek elolvasása és elfogadása" rész bejelölésével kell kifejezni.

Az ügyfél felelős kizárólag a fiók és a jelszó titkosságának megőrzéséért és az eszközéhez való hozzáférés korlátozásáért, egyedül a Webhely használatából eredő következményekért, valamint az esetleges anyagi, szellemi, elektronikus vagy bármilyen egyéb károkért. az Ügyfél vagy más személy által, kizárólag a Weboldal Ügyfél általi használatából eredően, a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően.

Az ügyfél elfogadja és garantálja, hogy az általa továbbított összes tartalom igaz és helyes, teljes felelősséget vállalva értük.

A Remarkt fenntartja a jogot, hogy korlátozza / felfüggessze az Ügyfél / Vevő lehetőségét a Weboldalon megrendelések leadására, ha úgy ítéli meg, hogy a Webhelyen tett cselekedetei kárt okozhatnak neki, vagy ha az Ügyfél részéről csalás alapos gyanúja merül fel. / Vevő. Vagy velük kapcsolatban álló harmadik fél.

A jelen Általános Szerződési Feltételek mindaddig érvényesek, és érvényben maradnak, amíg van fiókja a Webhelyünkön, vagy amíg Webhelyünket fiók nélküli megtekintéshez vagy vásárláshoz használja. A Remarkt e-mailben küldhet értesítéseket az alábbiakkal kapcsolatban: (i) a fiók létrehozásának megerősítése, (ii) a fiók jelszavának megváltoztatása, (iii) megerősítő üzenet a Megrendelés elindítása után, hogy rendelkezésre áll-e a felvétel / a Megrendelés kézbesítése, valamint a Megrendelés módosításával vagy törlésével kapcsolatban, (iv) a Termékek visszaszolgáltatásával és a szerződéstől való elállási jog gyakorlásával kapcsolatos üzenetek, (v) Marketing üzenetek (hírlevél a legfrissebb hírekkel Remarkt kínál), amikor feliratkozik rájuk az Adatvédelmi irányelvekben említett feltételek szerint.

 1. SZOLGÁLTATÁS ÉS ÁRVÁLTOZÁSOK

Termékeink ára előzetes értesítés nélkül változhat, de nem befolyásolja a Vevő által a Remarkt számára már leadott Megrendeléseket, vagy azokat, amelyeket az árváltozás végrehajtásáig már teljesítettek. Az árak vagy ajánlatok érvényességi idejét ennek megfelelően feltüntetjük a Webhelyen vagy az Önnek küldött, az adott ajánlatokkal kapcsolatos közleményekben.

Fenntartjuk a jogot, hogy a Szolgáltatást (vagy annak bármely részét vagy tartalmát) előzetes értesítés nélkül bármikor módosítsuk vagy megszüntessük, az indokolt mértékben. Ez azonban nem érinti a Remarkt által már leadott és megerősített Megrendeléseket.

A Szolgáltatás bármilyen módosításáért, árváltozásáért, a Szolgáltatás felfüggesztéséért vagy megszüntetéséért a fenti feltételek mellett nem vagyunk felelősek.

 1. TERMÉKEK VAGY SZOLGÁLTATÁSOK (adott esetben)

Bizonyos termékek vagy szolgáltatások kizárólag online elérhetők a Webhelyen keresztül. Ezek a termékek vagy szolgáltatások korlátozott mennyiségben lehetnek, és csak a jelen Általános Szerződési Feltételek 12. szakaszában található visszaküldési szabályainknak megfelelően kerülnek visszaküldésre vagy cserére.

Mindent megtettünk azért, hogy a lehető legpontosabban jelenítsük meg Termékeink színeit és képeit, amelyek a Weboldalon jelennek meg. Nem tudjuk garantálni, hogy a számítógép monitora / mobil eszközei pontosan ezeket a színeket jelenítik meg. A Termékek fotói tájékoztató jellegűek, és bizonyos eltérések lehetnek a valóságtól, amelyek nem rajtunk múlnak és nem a mi felelősségünk.

Az ügyfelek úgy vehetik birtokba a megrendelt Termékeket, hogy átveszik azokat a helyi romániai átvételi pontról, ahol a Termék megjelölve elérhető a Webhelyen, vagy a Termékeket az Ügyfelek által megjelölt címekre szállítva, csak Románia egyes területein. , amelyet időről időre frissíthetünk, és amelyet a Weboldalon hirdetünk meg. Fenntartjuk a jogot, hogy korlátozzuk az általunk kínált termékek vagy szolgáltatások mennyiségét. Minden termékleírást vagy termékárat előzetes értesítés nélkül, saját belátásunk szerint, bármikor megváltoztathatunk, a fenti 7. szakasz feltételeinek megfelelően. Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor visszavonhassunk egy terméket. A webhelyen tett bármely termékre vagy szolgáltatásra vonatkozó ajánlat semmissé válik, ha törvény tiltja.

Nem garantáljuk, hogy a Weboldal használatával Ön által megvásárolt vagy megszerzett Termékek, Szolgáltatások, Információk vagy egyéb anyagok minősége bármikor megfelel az Ön követelményeinek vagy elvárásainak, vagy hogy a Szolgáltatásban felmerülő hibákat azonnal kijavítják.

Fenntartjuk a jogot, hogy visszautasítsuk a Weboldalunkon leadott megrendeléseket. A jelen Általános Szerződési Feltételekben meghatározott feltételek szerint korlátozhatjuk vagy törölhetjük a vásárolt mennyiségeket személyenként, háztartásonként vagy megrendelésenként. Ezek a korlátozások magukban foglalhatják az ugyanazon Ügyfélfiók által vagy azon alapuló megrendeléseket és / vagy ugyanazon számlázási és / vagy szállítási címet használó Megrendeléseket. Ha módosítunk vagy lemondunk egy megrendelést, értesítjük Önt e-mailben és / vagy a megrendelés leadásakor megadott számlázási címen / telefonszámon keresztüli kapcsolatfelvétel útján.

A Termékek átvétele a helyi átvételi pontról vagy a Termékek leszállítása a Vevő által megadott címre csak a romániai Arad és Nagyvárad városokban történhet, ezek a Remarkt által lefedett szállítási területek.

 1. RENDELÉS ELHELYEZÉSE A HELYSZÍNEN

A Webhelyen keresztül értékesítésre kínált termékek azok lesznek, amelyek az Ügyfél böngészésének napján jelennek meg, amennyiben a Termék raktáron van.

A megrendelés leadásához nem szükséges fiókkal rendelkeznie a webhelyen. Azonban azoknak az Ügyfeleknek, akik rendelkeznek számlával és szeretnék a Megrendelést a számlán leadni, először regisztrálniuk kell a Webhely fiókjában.

Az Ügyfél kiválaszthatja a Weboldal böngészésének időpontjában rendelkezésre álló Termékeket, amelyeket a "Kosárba helyezés" gomb egyetlen kattintásával felvesz a Bevásárlókosárba, a kívánt mennyiségben, az e rendelkezésekben meghatározott rendelkezéseknek megfelelően. Felhasználási feltételek.

Ha az egyik kiválasztott Termék nincs raktáron, az Ügyfelet értesíteni fogjuk, hogy a Termék nem elérhető, és el kell távolítania a Megrendelésből. A készleteket a lehető leggyakrabban frissítjük, de előfordulhat, hogy ez nem mindig valós időben történik, így előfordulhat, hogy a Rendelés leadása után frissíteni kell a Termékek készlet rendelkezésre állásáról szóló információkat, beleértve a rendszerhibákat is. Biztosítjuk Önt, hogy minden szükséges intézkedést megteszünk az ilyen helyzetek elkerülése érdekében. Ha azonban ilyen helyzetek történnek, akkor azonnal megkeressük Önt a megadott elérhetőségeken, és tájékoztatni fogjuk Önt a megrendelt Termékek elérhetőségéről. Ebben az esetben az Ön választásától függően kínálunk Önnek egy másik hasonló terméket, vagy töröljük a Megrendelést (vagy a Megrendelés egy részét, illetve opciójának megfelelően a Nem elérhető termékeket), és a fizetést nem dolgozzuk fel / a fizetést visszatérítjük azonnal elkészült.

A Termékek kiválasztása során a Bevásárlókosár tartalma megtekinthető. A Megrendelés végleges kihelyezéséig az Ügyfél visszatérhet a Kosárba, hogy kiegészítse, módosítsa vagy törölje a Megrendelést. A Megrendelés végéig egy Termék felvétele a Bevásárlókosárba nem jelenti a Megrendelés regisztrációját, így a Terméket sem foglalják le.

A Megrendelés leadásához egy űrlapot kell kitölteni, amely tartalmazza a Vevővel kapcsolatos szükséges információkat. Ezenkívül, amennyiben az Ügyfél a megadott címre történő kézbesítést választja, meg kell adni a Megrendelés kézbesítési címét, abban az esetben, ha az Ügyfél még nem adta meg ezeket az információkat a Webhelyen létrehozott számlán, vagy amikor azt szeretné kézbesítés az Ügyfél számláján feltüntetettől eltérő címre, valamint ha az Ügyfél a megrendelést úgy adja le, hogy nincs számlája a Webhelyen. Az ügyfél vállalja az űrlap jóhiszemű kitöltését, valós, pontos és helyes információk megadásával.

A Megrendelés leadása az Általános Szerződési Feltételek Ügyfél általi elfogadásának feltételei szerint történhet, ezt az elfogadást megerősíti az Ügyfél megfelelő rovatának bejelölésével - "Elolvastam és elfogadom a Remarkt site "a megrendelések befejezése előtt.

A vevő kiválasztja a szállítási módot: (i) személyes átvétel a helyi átvételi pontról, ahol az adott Termék rendelkezésre áll, vagy (ii) kézbesítés Arad vagy Nagyvárad városában a megadott címre. A Megrendelés leadása előtt annak megvizsgálása érdekében, hogy a szállítás lehetséges-e a kívánt címre, a Vevőnek meg kell adnia a szállítási címhez kapcsolódó irányítószámot a Weboldal erre vonatkozó részében.

A Megrendelés elhelyezése oldalon a Vevő ellenőrizheti a megrendelés részleteit, beleértve a szállítási dátumot is. A szállítási idő nem haladhatja meg a Megrendelés leadásától és a jelen szerződés megkötésétől számított 30 naptári napot.

Ha a Remarkt úgy ítéli meg, hogy a szállítási határidő túllépésre kerül, a Remarkt erről tájékoztatja a Vevőt, és megállapodhat vele a szállítási időszak meghosszabbításáról egy bizonyos határidővel. Ha a megállapodás szerinti meghosszabbított határidő lejártával a Vevő nem kapja meg a megrendelt Termékeket, a Remarkt lemondhatja a Megrendelést, és visszatéríti az Online Vevő által már kifizetett összegeket. Az online befizetett összegeket a Remarkt is visszatéríti, ha a Vevő a Remarkt szállítási kötelezettségének való elmulasztása miatt lemondja a Megrendelést (ha a Vevő nem járul hozzá a szállítási időszak meghosszabbításához, vagy a Remarkt nem nyújtja be a meghosszabbított határidőn belül).

Amikor a Vevő átveszi a Megrendelést a helyi átvételi pontról, a Vevő ettől a ponttól a Remark képviselőinek bemutatja a Megrendelés hivatkozási számát és a Megrendelés visszaigazolását. A Megrendelés átvételénél a Vevő ellenőrzi a Termékeket, és megbizonyosodik arról, hogy azokon nem látszanak-e látható hibák, hiányosságok, hiányosságok vagy romlások, és hogy a Termékeket rendelték-e meg (a termékek mennyisége, súlya, típusa stb.) . Ha az ilyen meg nem feleléseket feltárják, felhívják a Remarkt képviselőinek figyelmét, és a követendő megoldásról döntenek. Miután ezeket a Termékeket átvette, a Vevő felelős azok megőrzéséért és megőrzéséért, így a begyűjtéskor látható nem megfelelőségekre ezután nem lehet hivatkozni.

A személyes megrendelések átvételének pontjai azok, amelyeket a Weboldalon feltüntetnek, amelyeket a Vevő választhat a Megrendelés leadásakor. A vevő kiválaszthatja a Megrendelés átvételének dátumát és időpontját az átvételi pontról, a Megrendelés a kiválasztott napon vehető át a kiválasztott időponttól a kiválasztott Remarkt áruház / raktár program végéig mint felvételi pont. Ha a Vevő a kiválasztott napon nem veszi át a Megrendelést, a leadott Megrendelést a Remarkt másnap törli. A Vevőt e-mailben értesítjük, amint megrendelése átvehető, beleértve a Megrendelés átvételének határidejét.

Amennyiben a Vevő szállítási címet igényel, a Remarkt munkatársai biztosítják a megrendelt Termékek szállítását a Vevő által megjelölt címre. Ha a szállítást biztosító Remarkt munkatársa kéri, a Vevő igazolja személyazonosságát, és közli a megrendelés hivatkozási számát, az általa kért módon. Ha a Vevő nem áll rendelkezésre a Megrendelés átvételére, akkor azt át lehet adni egy másik felnőttnek ezen a szállítási címen, miután közölte a Remarkt munkatársával, aki a kézbesítést megadja a Megrendelés hivatkozási számát.

A Remarkt munkatársai által leadott megrendelések esetén javasoljuk, hogy amint a Megrendelés beérkezik, a Vevő ellenőrizze, hogy a Termékek mennyiségileg és minőségileg megfelelnek-e a megrendelt Termékeknek, anélkül, hogy ennek a Remarkt képviselőjének jelenlétében kellene megtörténnie. .

A szükséges információk kitöltése és az Általános Szerződési Feltételek elfogadása után megnyílik egy weboldal, amely a Vevő választását és / vagy fizetését szolgálja.

A vevőnek lehetősége van a Megrendelés 3 (három) fizetési módjának egyikét választani: (i) online fizetés bankkártyával, (ii) készpénzzel történő fizetés a Remarkt helyszínén, ahol az átvétel megtörténik, vagy kézbesítéskor. feltüntetett cím és (iii) kártyás fizetés a Remarkt helyszínén, ahol az átvétel történik, vagy kézbesítéskor a megadott címre.

A Megrendelés teljesítése és a fizetési mód érvényesítése után a jelen Általános Szerződési Feltételek alapján a Remarkt a megrendelés visszaigazoló e-mailt küld a Vevő által megadott e-mail címre, beleértve, de nem kizárólagosan, a Megrendelés hivatkozási számát. , a Megrendelés értéke, a megvásárolt termékek, a termékek továbbításának típusa (személyes átvétel vagy kézbesítés) és a fizetés módja. Amint a Remarkt feldolgozza a Megrendelést, e-mailt küldünk, amelyben tájékoztatjuk a Vevőt arról a pillanatról, amikor a Megrendelés átvehető az átvételi pontról (helyi átvételi pont), vagy a Megrendelés kézbesítési idejéről a a vevő.

A teljesített megrendelések később módosíthatók / szerkeszthetők, ebben az esetben az eredeti Megrendelés törlésre kerül, és a Termékek visszakerülnek a Bevásárlókosarába, és a kívánt változtatások elvégezhetők. Ha megrendelést adott le, és meggondolta magát, akkor csak akkor mondhatja le, ha befejeztük az előkészítését. A Megrendelés állapotát a Megrendelés visszaigazoló e-mailben található linkre kattintva ellenőrizheti. Ezt a határidőt úgy határoztuk meg, hogy a Rend előkészítése, a szállítás és a logisztikai szempontok erőforrásokat és költségeket jelentenek számunkra. A Remarkt feldolgozza lemondási kérelmét, és a lehető leghamarabb értesíti Önt a Megrendelés törlésének megerősítéséről. A megrendelés törlése azt jelenti, hogy a lemondott megrendelésben szereplő Termékek árával már nem tartozik, és azok többé nem lesznek átvehetők / szállításra készek.

A megrendelést lemondhatja, ha felveszi velünk a kapcsolatot a 28. szakaszban megadott elérhetőségeken - elérhetőség. Amikor a megrendelés lemondása közvetlenül a Webhelyről válik elérhetővé, ez a lehetőség elérhető lesz az Ügyfél fiókjában.

A Remarkt megtagadhatja a leadott Megrendelést a Vevő kártérítésének kötelezettsége nélkül, ha online fizetés esetén, vagy az átvételi / kézbesítési helyen lévő kártyával: (i) a kibocsátó bank nem fogadja el a Vevő által használt kártyát, (ii) a Remarkt által használt fizetési szolgáltatások szállítója érvényteleníti vagy elutasítja az Ön által teljesített fizetést, vagy ha a Vevő által megadott adatok hiányosak és helytelenek, és nem teszik lehetővé számunkra a Megrendelés végrehajtását (például helytelen szállítási címet adott meg / e-mail cím vagy nem létezik). Ilyen helyzetben írásban értesítjük Önt, és felkérjük Önt, hogy orvosolja azokat az akadályokat, amelyek megakadályozzák a Megrendelés végrehajtását, és ha azokat a megjelölt határidőn belül nem orvosolják, a Megrendelést törlik. A Remarkt nem vállal felelősséget azért, mert nem vette át a Megrendelést, mert az Ügyfél nem jelent meg a felvételre meghatározott időpontban, vagy azért, mert a Vevő által jelzett szállítási cím hibái miatt nem tudta leadni a Megrendelést.

A megrendelt termékek tulajdonjogát a Remarkt átruházza a Vevőre, miután a Remarkt teljes mértékben beszedte a Megrendelés felmerülésével kapcsolatos összes költséget, beleértve a Termékek árát és adott esetben a Szállítási díjat. A megrendelést a fizetéskor és a Termékek Vevője általi átvételekor hajtják végre a helyi átvételi ponton. A Megrendelés teljesítését a Remarkt a Termékek leszállításakor a teljesítésre kijelölt Remarkt képviselő által a Vevő által megjelölt címen teljesítettnek tekinti. A Termékek elvesztésének vagy károsodásának kockázata átruházódik a Vevőre, amikor ő vagy az általa kijelölt harmadik fél, a szállító kivételével, fizikai tulajdonba veszi a Termékeket.

 1. ÁRAK ÉS FIZETÉSI MÓDSZER

A termékek megvásárlása az oldalunkon árfizetést jelent. A megjelenített árak LEI / RON-ban vannak feltüntetve, beleértve az árra vonatkozó összes adót (pl. ÁFA) és a Megrendelés leadásának napján alkalmazandó esetleges árcsökkentéseket. A termékek ára nem tartalmazza a szállítási díjat. Olyan helyzetekben, amikor a Vevő nem használ olyan kártyát, amely a Webhelyen megjelenített ár fizetési pénznemében van, hanem annak a ténynek is köszönhető, hogy a fizetési szolgáltató és a kártyakibocsátó bank különböző államokban található, ez bizonyos költségeket jelenthet a Vevő számára az ilyen nemzetközi tranzakciók deviza- vagy bankköltségeinek eredményeként, amint azt a kártyakibocsátó bank és a Vevő megegyezik. Ilyen esetekben a Remarkt nem felelős a Vevőnél felmerülő ilyen további költségekért, de ez a felelősség teljes egészében a Vevőt terheli.

Következésképpen, ha kártyával fizet, ha a Vevő kártyájáról egy tranzakció kapcsán terhelt összeg vagy a számlára visszatérített összeg eltér a Megrendelés végén feltüntetett végső ártól vagy a Remarkt által megerősítendő összegtől visszatérítés esetén a Vevőt felkérjük, vegye fel a kapcsolatot a kártyakibocsátó bankkal, hogy megtudja a devizával kapcsolatos díjakat és költségeket. Ha nem nyújtanak Önnek hasznos információkat, vagy egyéb információkra van szükség, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a jelen ÁSZF végén megadott elérhetőségeken.

Az eladási ár és mértékegységenként minden termék mellett megjelenik, a törvénynek megfelelően. Az alkalmazandó adókulcsok bármilyen változása megfelelően tükröződik a Termék árában.

A Vevő által fizetett végleges ár az az ár, amelyet a Megrendelés leadásakor a Bevásárlókosárban feltüntetnek, a Webhelyen feltüntetett árak szerint. Amikor a Vevő a megadott címre történő szállítást választja, a végső ár tartalmazza a Szállítási díjat, amelyet külön kiemelnek a Termékek árától.

A Vevő megkapja az egyes megrendelésekre kiállított adóbevételt is, amely a Termékeket kíséri a szállításhoz.

A vevőnek lehetősége van a Megrendelés 3 (három) fizetési módjának egyikét választani: (i) online fizetés bankkártyával, (ii) készpénzzel történő fizetés a Remarkt helyszínén, ahol az átvétel megtörténik, vagy kézbesítéskor. feltüntetett cím és (iii) kártyás fizetés a Remarkt helyszínén, ahol az átvétel történik, vagy kézbesítéskor a megadott címre.

Amennyiben a Vevő készpénzfizetéssel vagy kártyás fizetés mellett dönt, abban a Remarkt helyszínen, ahol az átvétel megtörténik vagy kézbesítésre kerül, a fizetést a nyugtában említett teljes összeg kifizetésének időpontjában teljesítettnek és teljesítettnek tekintik. képviselő.jelezte Remarkt.

Abban az esetben, ha a Vevő az online bankkártyás fizetés mellett dönt, a Vevőt automatikusan átirányítják a Stripe Payments Europe Ltd. nevű fizetési szolgáltató biztonságos szerverére, amely az online fizetési tranzakciókat feldolgozza. Célja, hogy a fizetési mód adatait a lehető leghatékonyabban védje, és hogy a Vevő banki adatait védjék az illegális nyilvánosságra hozataltól, beleértve a Remarkt-ot is. Így a Remarkt nem vállal felelősséget az alkalmazott fizetési móddal kapcsolatban, amely felett minden jogi, műszaki és működési felelősség a pénzforgalmi szolgáltatót terheli. A rendszer használata lehetővé teszi az online tranzakciók biztonságának növelését. A fizetéshez szükséges Vevő adatait közvetlenül a Stripe Payments Europe Ltd.-nek továbbítja a tranzakció feldolgozása érdekében. A vevő felelős és gondoskodik arról, hogy a Stripe Payments Europe Ltd. rendelkezésére bocsátja a fizetés feldolgozásához szükséges összes információt, engedélyt / megállapodást, az általa kért módon. Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor megváltoztassuk fizetési szolgáltatónkat, ebben az esetben frissíteni fogjuk ezeket a feltételeket.

A Remarkt nem fér hozzá, nem tárolja és nem menti a fizetési kártyájához kapcsolódó adatokat.

 1. SZÁLLÍTÁSI DÍJAK

Amikor a Vevő úgy dönt, hogy a megrendelést egy megadott címre kézbesíti, a Remarkt által felszámított szállítási díj 19,99 LEI / RON / Megrendelés lesz. A szállítás nem függ a megrendelés minimális összértékétől. A szállítási díj minden megrendelés leadásakor megjelenik.

Bizonyos helyzetekben, amikor a Remarkt meghatározott promóciós kampányokat fog lebonyolítani, a megrendelések esetében a kézbesítés ingyenes lesz, összhangban a kampányok sajátos feltételeivel / szabályaival, amelyeket azután elérhetővé tesznek a webhelyen.

A Remarkt nem számít fel díjat a Megrendelés előkészítéséért a Vevő által történő átvételért.

 1. VISSZATÉRÉSI POLITIKA: GARANCIA ÉS VISSZAVONÁS JOGA
  • VISSZATÉRÉS A MEGFELELŐSÉGEKRE
   • Nem megfelelőségek

A megvásárolt termékektől függően a Remarkt a termékek értékesítéséről szóló 449/2003 törvénynek és a kapcsolódó garanciáknak (későbbi módosításokkal és kiegészítésekkel) garanciát vállal. Ha a megrendelt termék bebizonyosodik, hogy nem felel meg a Weboldalon található ajánlatunkban szereplő előírásoknak (a garanciális nyilatkozatokból vagy a webhelyen történő reklámozásból), akkor először kérheti annak javítását vagy cseréjét, mindkét esetben ingyenesen, kivéve, ha az intézkedés megtörtént. lehetetlen vagy aránytalan, vagy egyes esetekben akár a Termékek értékének teljes megtérítése. A termék lecserélhető ugyanolyan vagy magasabb értékűre, ha a különbözetet a Vevő megfizeti. Ha a Cseretermék értéke alacsonyabb, akkor a különbség részleges visszatérítését kapja a Cseretermék értékéig. A hibás termék és a helyettesítő termék (ha van) visszaküldési és szállítási költségeit (futárral vagy postai úton) a Remarkt viseli. A kétségek elkerülése végett a Remarkt nem viseli a szállítási költségeket (pl. Üzemanyag stb.), Amikor az Ügyfél úgy dönt, hogy a Termékeket személyesen vagy más személyen keresztül visszaküldi a Remarkt által megjelölt helyekre visszaküldés céljából.

Ha a Termék már nem elérhető, akkor a Vevő választása szerint vagy kicserélik egy hasonló Termékre, vagy visszatér az értéke.

Ha a megvásárolt nem élelmiszer termékek nem működőképesek, nem megfelelőek vagy gyártási hibái vannak, amelyek a termékek leszállításának pillanatában fennállnak, azokat a lehetséges és megfelelő orvoslástól függően a lehető leghamarabb megjavítják vagy helyettesítik egy funkcionális termékkel amint lehet.

A Termékek hiányosságainak orvoslása vagy a nem megfelelő, a Vevőnek nem tulajdonítható termékek cseréje a jótállási vagy érvényességi időn belül legfeljebb 15 naptári napon belül megtörténik attól az időponttól számítva, amikor a Vevő átadta a terméket a Remarkt-nak, azoknál a termékeknél, amelyeket fizikailag szállítottak a Vevőnek, vagy attól a naptól kezdve, amikor a Remarkt tudomást szerzett az ilyen hiányosságokról, azokra a termékekre, amelyeket fizikailag nem anyagi adathordozón, hanem elektronikus úton szállítottak, és amelyek nem igénylik a Remarkt általi ellenőrzést. Ehhez a vevőnek írásban kell értesítenie a Remarkt-ot a működésképtelenség, a nem megfelelőség vagy a hiba megállapításának napjától számított legfeljebb 2 (két) hónapon belül, amennyiben a hiányosság a a jótállási idő. A Termék cseréje esetén az a pontos időtartam, amelyben a megváltozott Termék elérheti Önt, attól függően változhat, hogy Romániában hol lakik, és a visszaigazoló e-mailben tájékoztatjuk a szállítási időről.

Hacsak a Termékajánlatban kifejezetten nem szerepel, a Remarkt jogi megfelelőségi garanciát vállal a gyártó által kínált garancia feltételeivel és időtartamára. Ha a javítás vagy csere nem lehetséges, a Vevő a Termékek értékének teljes visszatérítését kérheti, és a Remarkt visszatéríti a szerződés értékét és felmondását a Vevő kérésétől számított legfeljebb 7 (hét) naptári napon belül, és mindenesetre a Termékek Vevő általi visszaküldése után, a törvénynek megfelelően. Ha a helyi Remarkt átvételi ponton történő fizetéshez használja, vagy amikor a jegyeket elektronikus úton (kártyával) kézbesíti, a jegykibocsátó politikájától függően hosszabb ideig tarthat, amíg pénzét ténylegesen visszatérítik a kártyájára.

A Remarkt felelőssége a megfelelőség jogi garanciájáért a fentiek szerint felmerül, ha a hiányosság 2 (két) éven belül bekövetkezik, a Termék átadásától számítva, hacsak a gyártó nem nyújt nagyobb kifejezett garanciát bizonyos Termékekre, amikor ez a garancia időszak alkalmazandó. Azoknál a termékeknél, amelyek átlagos használati ideje kevesebb, mint 2 (két) év, a korábban megadott 2 (két) éves időszak lerövidülhet erre az időtartamra, amelyet az adott termék kísérő dokumentációjában feltüntetnek.

2 (két) év lejárta után a Vevő igényelheti azoknak a Termékeknek az orvoslását vagy cseréjét, amelyek az átlagos használati idő alatt bekövetkezett rejtett hibák miatt nem használhatók fel arra a célra, amelyre készültek, ami rejtett hibák miatt történt. a törvénynek megfelelően az adott Termék kísérő dokumentációjában fel kell tüntetni. Ellenkező bizonyítás hiányában a termék kézbesítésétől számított 6 hónapon belüli meg nem felelés feltételezhető a szállítás időpontjában, kivéve, ha a vélelem nem egyeztethető össze a termék jellegével vagy nem megfelelőséggel.

Törvény szerint az élelmiszer-ipari termékekre nem vonatkozik a törvény által szabályozott garancia. A fent említett (449 (két) éves vagy az átlagos használat időtartamára korlátozott) 2003/2.

Élelmiszerek, nem élelmiszer termékek esetében, amelyek esetében a gyártó eltarthatósági idejét / minimális eltarthatósági idejét határozza meg, amelyek befolyásolhatják a fogyasztók életét vagy egészségét, vagy eltérhetnek a megadott tulajdonságoktól, a Remarkt a fogyasztó kérésére köteles azonnal cserélje ki őket., de legkésőbb 15 naptári napon belül attól a naptól számítva, amikor a Remarkt tudomást szerzett ezekről a hiányosságokról (a Termékek visszaküldése útján vagy más módon a fogyasztóval egyeztetve), kijavítani vagy megtéríteni.

A Vevő a weboldalon megvásárolt Termékeket olyan esetekben tudja visszaküldeni, ha nem felelnek meg a követelményeknek, például: a csomagolás túlzottan megrongálódott oly módon, hogy lehetetlenné teszi a Termék használatát, a Termékek hibásak vagy nem működnek, a Termékek különböznek a megrendeltektől.

A termék visszaküldéséhez használaton kívüli állapotban kell lennie, és abban az állapotban kell lennie, amelyben megkapta, kivéve azokat a termékeket, amelyeket rendeltetési helyüknek megfelelően tesztelnek, amennyiben a funkcionalitásuk vagy megfelelőségük megállapításához szükséges.

A visszaküldés teljesítéséhez szükségünk van a termékek nyugtájára vagy igazolására. A jótállási időszak alatt nem megfelelőségek vagy hiányosságok miatt visszaküldött termékek esetében nem szükséges a terméket eredeti csomagolásban visszaküldeni.

Kérjük, ne küldje vissza a megvásárolt terméket a gyártónak, hanem küldje el az alább felsorolt ​​Remarkt címre, a 12.1.3 szakaszban. Elküldés.

Miután az Ön által visszaküldött Terméket befogadta és megvizsgálta, e-mailben vagy telefonon értesítjük Önt, hogy megerősítsük, hogy megkaptuk a Visszaküldött Terméket. Tájékoztatjuk Önt a lehetséges és megfelelő orvoslási lehetőségekről is, amelyeket követni fogunk (javítás vagy csere), és ha szükséges, annak jóváhagyásáról vagy visszautasításáról.

 • visszafizetés (amikor lehetséges)

Ha megkapja jóváhagyását, a visszatérítés feldolgozásra kerül, és az összeg visszatérítésre kerül, amint a Remarkt értesíti Önt a visszatérítésről.

Ha online fizette bankkártyával, akkor az összeget visszatérítjük ugyanarra a bankszámlára, amelyet a Megrendelés kifizetéséhez használtak. Ha kártyával fizetett a helyi átvételi ponton vagy kézbesítési címen, pénzforgalmi szolgáltatónk segítségével visszatérítjük pénzét a fizetéshez használt számlára. Ezenkívül, ha készpénzzel fizetett a Remarkt átvételi helyén vagy kézbesítési címén, akkor kérheti a befizetett összeg visszatérítését vagy (i) készpénzben a Remarkt helyszínén található nyugta alapján, vagy (ii) a számlán. bank, amelyet a Termékek visszaküldése során jelez nekünk. Készpénz-visszatérítés kérésekor a Remarkt visszaigazolása után el kell mennie a helyre, ahol átvette a Termékeket, vagy arra a helyre, ahol a Termékeket elküldték Önnek a megadott címre történő kézbesítés esetén a megjelölt címre történő kézbesítés esetén. elérhetőségét illetően.

Ha még nem kapta meg a visszatérítést, javasoljuk, hogy ellenőrizze újra bankszámláját. Ezután vegye fel a kapcsolatot a hitelkártyáját kibocsátó céggel. A visszatérítés hivatalos regisztrációja eltarthat egy ideig. A következő lépés az, hogy kapcsolatba lép a bankjával. Gyakran előfordul, hogy a visszatérítés elszámolása előtt van egy bizonyos feldolgozási időszak. Ha követte ezeket a lépéseket, és még nem kapta meg a visszatérítést, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a dokumentum végén található elérhetőségeken.

 • Elküldés

A termék visszaküldéséhez vagy postán / futárral, vagy személyesen kell elküldenie a következő címek egyikére: Arad: str. Calea Radnei, 298. sz., Arad, Arad megye, Románia vagy Nagyvárad: Str. Suisului 10A, Nagyvárad, Bihar megye, Románia. Mivel a Remarkt viseli a visszaküldési költségeket, azt javasoljuk, hogy a futárszolgálat igénybevételéhez vegye igénybe az expressz futárcég - FanCourier - szolgáltatásait, mindaddig, amíg ezek a szolgáltatások elérhetőek lesznek azon a területen, ahová vissza kívánja adni a Terméket. Mivel támogatni szeretnénk ügyfeleinket, miután tájékoztattak minket a termék nem megfelelőségével kapcsolatos visszaküldési döntésről, a Remarkt kezeli a termék kézbesítésének és a FanCourier-n keresztüli szállításának formaságait (kapcsolatba lépni az ügyféllel, létrehozni az AWB-t és e-mailben elküldeni) -mail). mail az Ügyfélnek). Kérjük, nyomtassa ki és csatolja a megfelelő AWB terméket tartalmazó csomaghoz, és közölje azt a futárral, aki eljön a csomagért.

Ha a fentieken kívül más postai / futárszolgáltatást vesz igénybe, Ön viseli a visszaküldési költségeket. Ha azonban az Ön által ajánlott futárszolgálatok az Ön területén nem állnak rendelkezésre, a visszatéréshez használt postai / expressz futárszolgálat költségeit mi viseljük.

Pontosan a megvásárolt termékeket kell elküldenie, és nem szabad más termékeket küldenie, még akkor sem, ha azok azonosak. A termékeket visszavisszük a Remarkt üzletbe, ahol a Vevő átvette, vagy annak a megyének az üzletébe, ahol a Vevő által megadott szállítási cím található.

A nem megfelelő termék visszaszolgáltatásáról történő értesítéshez használhatja (de nem kötelező) a Remarkt által biztosított visszaküldési űrlapot, amely elérhető Függelék jelen Feltételek 1. pontját, vagy közvetlenül töltse ki a Weboldalon elérhető űrlapot. A Remarkt e-mailben tájékoztatja Önt a Termék átvételéről és a vele szemben alkalmazandó jogorvoslatról. A visszaküldés kezeléséhez kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, mielőtt elküldené a Termékeket nekünk.

Amennyiben a javítási / csere iránti kérelme megalapozott, a Remarkt viseli a Termék visszaszolgáltatásához, javításához / cseréjéhez kapcsolódó szállítás, javítás, szakértelem vagy csomagolás költségeit.

 • VISSZAVONÁS JOGA

Ez a szakasz 12.2. - Az elállási jog a Vevőkre, mint fogyasztókra vonatkozik.

A Termékek Webhelyen leadott megrendelés útján történő megvásárlása meghatározza a távszerződés megkötését a Remarkt és a Vevő között, a jelen Feltételek által biztosított feltételekkel. Mivel a Vevő fogyasztó, élni fog a távollevő szerződés elállási jogával. Így a fogyasztó számára előnyös, ha 14 naptári nap elteltével a Vevő (vagy a Termékek címzettjeként megjelölt harmadik fél, kivéve a szállítókat) a Termékek birtokában belép a távszerződésből, anélkül meg kell indokolnia a kilépésről szóló döntést. A Vevő nem vállal semmilyen más költséget, kivéve a Termékek visszaszolgáltatásával kapcsolatos közvetlen költségeket, valamint azokat a költségeket, amelyek a Termékek értékének a kezelésükből eredő csökkenéséből fakadnak, eltekintve attól, ami a természet meghatározásához szükséges, a termékek jellemzői és működése.

A 14 napos elállási határidő lejárta előtt a fogyasztó tájékoztatja Remarktot a szerződéstől való elállásáról szóló döntéséről, írásbeli elállási értesítés küldésével az online@remarkt.ro e-mail címre vagy szóban a helyi átvételi ponton. ahol átvette a Termékeket, megjelölve a releváns részleteket, például utó- és vezetéknevet, fogyasztói postacímet, telefonszámot, adott esetben e-mail címet, Megrendelési hivatkozási számot, Termékeket, amelyek vonatkozásában elállási jogát fejezi ki, az a dátum, amikor a Termékeket átvették az átvételi pontról, vagy kézbesítették a megjelölt címre, ha ez a dátum továbbra is elérhető a fogyasztó számára, és a kérés dátuma. E jog gyakorlásához használhatja (de nem kötelező) a Remarkt által biztosított visszaküldési űrlapot, amely elérhető Függelék jelen Feltételek 1. sz. A Honlapunkról elektronikus úton is kitöltheti és elküldheti www.remarkt.ro szabványos elállási űrlap. Ha ezt a lehetőséget használja, késedelem nélkül, tartós adathordozón, például e-mailben elküldjük Önnek a visszavonási kérelem kézhezvételének visszaigazolását.

Ezen információk továbbítását kíséri vagy követi a megvásárolt Termékek visszaküldése a Remarkt-nak az alább megadott címeken vagy abban a helyi átvételi pontban, ahonnan a Termékeket átvette, az Ön közlésétől számított 14 naptári napon belül a szerződéstől való elállásról szóló döntés. A határidő betartásra kerül, ha a Termékeket a 14 napos időszak lejárta előtt visszaküldik. A visszaküldött Termékek kézhezvétele után e-mailt küldünk Önnek, amelyben tájékoztatjuk Önt azok átvételéről és a Termékek értékének visszatérítéséről. Kérjük, adja vissza a Termékeket az eredeti csomagolásában is; Ha ezt nem teszi meg, a Remarkt képes lesz feldolgozni a visszaküldési kérelmet, de az eredeti csomagolásban a Visszaküldött termék értéke csökkenhet, amelyet figyelembe veszünk az alábbi bekezdés szerint visszatérítendő összeg meghatározásakor. A visszaküldött termékek nem lehetnek sérültek, kopás vagy kopás jelei vannak, és a termék címkéjét sem szabad eltávolítani. Ellenkező esetben a Vevő viseli azokat a költségeket, amelyeket a Termékek értékének ezen szempontok által okozott csökkenése okoz.

Ha eláll a szerződéstől, a Remarkt megtérít minden olyan összeget, amelyet Öntől kapott azokra a Termékekre vonatkozóan, amelyekre vonatkozóan Ön élt ezzel a jogával, beleértve a Termékek Önnek történő leszállításának költségeit (ha vannak ilyenek), a további költségek nélkül. az a tény határozza meg, hogy az általunk kínált legolcsóbb szokásos kézbesítési típustól eltérő szállítási módot választott (amikor a szokásos szállítási típus elérhető). A visszatérítésre indokolatlan késedelem nélkül, minden esetben legkésőbb 14 naptári napon belül kerül sor attól a naptól számítva, amikor értesülünk a jelen szerződés alóli elállási döntéséről, és elhalaszthatja a visszatérítést mindaddig, amíg meg nem kapjuk a visszaküldött Termékeket vagy az általunk figyelembe vett igazolást elegendő a Vevő részéről annak bizonyítására, hogy a Termékeket elküldték nekünk, a legközelebbi dátumig érvényesek. Ha fizetésre használja a helyi Remarkt átvételi ponton, vagy amikor a jegyeket elektronikus úton (kártyával) kézbesíti, a jegykibocsátó politikájától függően hosszabb ideig tarthat, amíg pénzét ténylegesen visszatérítik a kártyájára.

Ha online fizetett bankkártyával, akkor az összeget visszatérítjük ugyanarra a bankszámlára, amelyet a Megrendelés kifizetéséhez használtak. Ha kártyával fizetett a helyi átvételi ponton vagy kézbesítési címen, akkor a fizetési szolgáltatónk segítségével visszatérítjük a pénzt a fizetéshez használt számlára. Ezenkívül, ha készpénzzel fizetett a Remarkt átvételi helyén vagy kézbesítési címén, akkor kérheti a befizetett összeg visszatérítését vagy (i) készpénzben a Remarkt helyszínén található nyugta alapján, vagy (ii) a számlán. bank, amelyet a Termékek visszaküldése során jelez nekünk. Készpénz-visszatérítés igénylésekor a Remarkt visszaigazolása után el kell mennie a helyre, ahol átvette a Termékeket, vagy arra a helyre, ahol a Termékeket elküldték Önnek a megadott címre történő kézbesítés esetén a megadott címre történő kézbesítés esetén. elérhetőségét illetően. A Remarktnak joga van visszafizetni a kevesebbet fizetett összegeket, hogy tükrözze a Termékek értékének csökkenését, ha azt más okok okozták, mint ami a Termékek jellegének, jellemzőinek és működésének meghatározásához szükséges.

Ha még nem kapta meg a visszatérítést, először ellenőrizze újra bankszámláját, majd kövesse a fenti 12.1.2 szakasz utasításait. - Visszatérítések ezekből a szerződési feltételekből.

A GEO 16. sz. Rendelkezéseinek megfelelően. A következő árukategóriák mentesülnek az elállási jog alól:

 1. szolgáltatási szerződések a szolgáltatások teljes nyújtása után, ha a teljesítés a fogyasztó előzetes kifejezett hozzájárulásával kezdődött, és miután megerősítette, hogy tudomására jutott, hogy elveszíti elállási jogát a szerződés teljes teljesítése után. szakmai;
 2. olyan termékek, amelyek ára olyan pénzügyi piaci ingadozásoktól függ, amelyeket a szakember nem tud ellenőrizni, és amelyek az elállási időszak alatt előfordulhatnak;
 3. a fogyasztók által bemutatott előírásoknak megfelelő vagy egyértelműen testre szabott termékek szállítása;
 4. élelmiszerek vagy nem élelmiszertermékek, amelyek valószínűleg romlanak vagy gyorsan lejárnak, például zöldségek, gyümölcsök, pékáruk, virágok, hentesek (bármilyen típusú hús, beleértve a halat és a tenger gyümölcseit is), friss élelmiszerek, beleértve a tejet és tejtermékeket, tojás, gasztronómia termékek (fogyasztásra kész élelmiszerek), fagyasztott élelmiszerek (ezek olvadás és nem megfelelő körülmények között történő szállítás esetén a visszatérés során gyorsan romolhatnak) stb.
 5. lezárt termékek, amelyeket egészségvédelmi vagy higiéniai okokból nem lehet visszaküldeni és amelyeket a fogyasztó lezárt, mint például fehérnemű, intim vagy testápolási termékek, sminktermékek, dohánytermékek, italpalackok, alkoholmentes italok stb. .;
 6. olyan termékek szállítása, amelyek a szállítás után jellegüknél fogva elválaszthatatlanul keverednek más elemekkel;
 7. alkoholos italok, amelyek árában az adásvételi szerződés megkötésekor állapodtak meg (ezek a szerződési feltételek), amelyek kiszállítása nem lehetséges 30 napnál előbb, és amelyek valós értéke olyan piaci ingadozásoktól függ, amelyeket a szakember nem tud ellenőrizni;
 8. a szállítást követően lezárt, lezárt hang- vagy videofelvételek vagy lezárt számítógépes programok, például CD vagy DVD, stb.
 9. újságok, folyóiratok és folyóiratok biztosítása, amelyek nem előfizetéses alapon állnak rendelkezésre ilyen kiadványok biztosításához;
 10. a nem tartalmi adathordozón átadott digitális tartalom szolgáltatása, amennyiben a szolgáltatás a fogyasztó előzetes kifejezett hozzájárulásával kezdődött, és miután megerősítette, hogy tudomására jutott, hogy elveszíti elállási jogát.

A fogyasztó viseli a Termékek visszaküldésével (a termékek szállításával) kapcsolatos közvetlen költségeket, azok visszaküldése történhet postai úton vagy futárral vagy személyesen, az alábbi címek egyikén: Arad: Calea Radnei str. 298, Arad, Arad megye, Románia vagy Nagyvárad: Str. Suisului 10A sz., Nagyvárad, Bihar megye, Románia, miután elküldte a visszaküldési űrlapot az 1. számú mellékletből, vagy más írásbeli vagy szóbeli információt, amely tartalmazza a fent jelzett adatokat. A termékeket visszavisszük a Remarkt üzletbe, ahol a Vevő átvette, vagy annak a megyének az üzletébe, ahol a Vevő által megadott szállítási cím található. A visszaküldés teljesítéséhez a fogyasztó megadja a nyugtát vagy a vásárlás igazolását.

 1. VÁLASZTHATÓ ESZKÖZÖK

Hozzáférést adhatunk Önnek a Webhelyen keresztül olyan harmadik féltől származó eszközökhöz, amelyeket nem figyelünk, vagy amelyek felett nincs kontrollunk, vagy amelyekhez nem járulunk hozzá (például olyan szoftverekhez, amelyek a webhely tartalmát több nyelvre lefordítják).

Ön tudomásul veszi és elfogadja, hogy hozzáférést kínálunk az olyan eszközökhöz, "amilyenek vannak" és a "rendelkezésre állóak", garanciák, kijelentések vagy feltételek nélkül, és mindenféle jóváhagyás nélkül. Nem vállalunk felelősséget az opcionális harmadik fél eszközök használatából eredő vagy azzal összefüggésben.

A Weboldalon keresztül kínált opcionális harmadik fél eszközök bármilyen felhasználása kizárólag saját felelősségére és saját belátása szerint történik.

A jövőben új szolgáltatásokat és / vagy szolgáltatásokat is kínálhatunk a Weboldalon keresztül (beleértve az új eszközök és források bevezetését). Az új funkciókra és / vagy szolgáltatásokra szintén a jelen Általános Szerződési Feltételek vonatkoznak.

 1. HARMADIK FÉL LINKEK

A Webhelyen keresztül elérhető bizonyos tartalom, termékek és szolgáltatások harmadik felektől származó anyagokat is tartalmazhatnak.

Az ezen a webhelyen található harmadik fél linkjei olyan harmadik fél webhelyeire irányíthatnak, amelyek nem állnak kapcsolatban velünk. Nem vagyunk felelősek a tartalom vagy pontosság vizsgálatáért vagy értékeléséért, és nem vállalunk garanciát és nem vállalunk felelősséget harmadik fél által készített anyagokért vagy webhelyekért, illetve más harmadik felek anyagáért, termékéért vagy szolgáltatásáért.

Nem vagyunk felelősek semmilyen kárért vagy veszteségért, amely áruk, szolgáltatások, erőforrások, tartalom megvásárlásával vagy felhasználásával, vagy bármilyen más, harmadik fél webhelyeivel kapcsolatos tranzakcióval kapcsolatos. Kérjük, olvassa el figyelmesen harmadik felek feltételeit, irányelveit és gyakorlatait, és ügyeljen rá, hogy megismerje azokat. A harmadik fél termékeivel kapcsolatos panaszokat, panaszokat vagy kérdéseket az azokért felelős harmadik feleknek kell eljuttatni.

 1. FELHASZNÁLÓI MEGJEGYZÉSEK, TÁPLÁLKOZÁSOK ÉS EGYÉB BEADÁSOK

Ha kérésünkre bizonyos konkrét megjegyzéseket (pl. Versenypályázatokat) vagy kifejezett kérés nélkül nyújt be, kérjük, küldjön kreatív ötleteket, véleményeket, javaslatokat, javaslatokat, terveket vagy egyéb anyagokat, akár online, akár a Webhelyre, e-mailben , közzététel vagy másképpen (általában „megjegyzésként” nevezik), elfogadja, hogy bármikor korlátozás nélkül szerkeszthetünk, másolhatunk, közzétehetünk, terjeszthetünk, lefordíthatunk és más módon felhasználhatunk bármilyen médiumot egy hozzászólásunkkal, összhangban az alkalmazandó joggal. Nem és nem is leszünk kötelesek (1) a hozzászólásokat titokban tartani; (2) kártérítést vagy kompenzációt fizet a megjegyzésekért, vagy (3) válaszoljon az észrevételeire.

Jogunk kötelesség nélkül figyelemmel kísérni, szerkeszteni vagy eltávolítani azokat a tartalmakat, amelyeket saját belátásunk szerint illegálisnak, sértőnek, fenyegetőnek, rágalmazónak, rágalmazónak, erkölcstelennek vagy más módon kifogásolhatónak, illetve szellemi tulajdonunkat vagy más entitást sértőnek tartunk. jelen Általános Szerződési Feltételek.

Garantáljuk, hogy egyik megjegyzésed sem sérti harmadik fél jogait, beleértve a szerzői jogokat, a védjegyeket, a magánélet és a személyes adatok védelmét, a személyiségi jogokat vagy más személyes vagy tulajdonosi jogokat. Azt is garantálja, hogy egyik megjegyzésében sem szerepel rágalmazó, illegális, sértő vagy obszcén anyag, vagy számítógépes vírus vagy más rosszindulatú program, amely bármilyen módon befolyásolhatja a Webhely vagy bármely más kapcsolódó webhely működését. Nem használhat hamis e-mail címet, nem állíthatja, hogy valaki más, mint valójában, vagy más módon félrevezethet minket vagy harmadik felet a megjegyzések eredetét illetően. Ezen minimumfeltételek mellett azonban választhat egy felhasználónévet a weboldalunkon benyújtott megjegyzésekhez. Kizárólag Ön felel a megjegyzéseiért és azok pontosságáért. Az Ön vagy egy harmadik fél által közzétett megjegyzésekért, valamint a tartalmukban megadott információkért nincs felelősségünk.

 1. ELEKTROMOS ÉS ELEKTRONIKUS BERENDEZÉSEK HULLADÉKBEJTÉSE

Az elektromos és elektronikus berendezések (EEE) azok a villamos energiától függő berendezések, mint a porszívók, mosógépek, hűtőszekrények, mikrohullámú sütők, kis konyhai eszközök, televíziók, audio- és videokészülékek, mobiltelefonok, nyomtatók stb. Elektromos és elektronikus berendezések. amelyet a Webhelyen keresztül vásárolhat meg.

Az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak (az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak) újrahasználata, kezelése, hasznosítása és ártalmatlanítása külön környezetvédelmi feltételek mellett történik, külön a háztartási vagy a csomagolási hulladék gyűjtésétől elkülönítve. Ezért tájékoztatni kívánjuk Önt arról, hogy Ön is részt vesz ebben a környezetvédelemre irányuló erőfeszítésben azáltal, hogy megfizeti a kifejezetten az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak begyűjtésére fordított külön költségeket.

Mi is segítségére vagyunk és aktívan részt veszünk az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak begyűjtési folyamatában, ezért ingyenesen biztosítjuk Önnek azt a lehetőséget, hogy az Ön kérésére az új elektromos és elektronikus berendezések termékének vásárlásakor a webhelyről átvegyük az elektromos és elektronikus berendezések hulladékait. , ugyanazon feltételek mellett, mint az új termék leszállítása, ha az elektromos és elektronikus berendezések hulladéka azonos típusú és ugyanazokat a funkciókat látja el, mint az új berendezés.

Ezért az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak szállítása és újrafeldolgozása támogatja és segíti a környezet védelmét és megőrzését a jövőben, tekintettel arra, hogy az elektromos és elektronikus berendezések hulladéka veszélyes anyagokat tartalmaz a környezetre és az emberi egészségre nézve, valamint jelentős mennyiségű másodlagos nyersanyag hasznosítása újrahasznosítás és újrafelhasználás céljából a szennyezés korlátozása az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak gyűjtési és újrafeldolgozási műveleteiben, valamint az újrafeldolgozási folyamatok eredményeként előállított anyagok hasznosításának hatékonyságának növelése.

Ugyanakkor tájékoztatjuk Önt a hordozható elemek vagy akkumulátorok hulladékának a Remarkt értékesítési helyeken történő ártalmatlanításának lehetőségéről. Javasoljuk, hogy a környezetvédelem biztosítása érdekében használjon speciális konténereket, amelyek célja az ilyen típusú hulladékok ingyenes gyűjtése, hogy elkerülje az elemek és akkumulátorok hulladékának válogatás nélküli települési hulladékként történő elhelyezését.

 1. A SZEMÉLYES ADATOK FELDOLGOZÁSA

A Webhely használatához és / vagy a Weboldalon keresztül történő megrendeléshez, valamint annak későbbi feldolgozásához és kézbesítéséhez szükséges, hogy a Remarkt feldolgozza az Önre vonatkozó személyes adatokat. Ezeket a rendelkezésre álló adatvédelmi irányelveinknek megfelelően dolgozzuk fel itt. Az adatkezeléssel és a jogaival kapcsolatos további információkért látogasson el a fenti linkre. Ez a webhely sütiket használ. Ha többet szeretne megtudni a Webhelyen használt sütikről, azok céljáról és azok letiltásáról, kérjük, nyissa meg az elérhető sütikre vonatkozó irányelveket itt.

 1. HIBÁK, PONTOSSÁGOK ÉS KIHAGYÁSOK

A Remarkt célja, hogy kellemes élményt nyújtson Önnek a Termékek webhelyünkön történő megvásárlásakor. Esetenként azonban előfordulhat, hogy a webhelyen vagy a nyújtott szolgáltatásokban olyan információk találhatók, amelyek tipográfiai hibákat, pontatlanságokat vagy hiányosságokat tartalmazhatnak, amelyek a Termékek leírására, árakra, akciókra, ajánlatokra, a Termék szállítási költségeire, a szállítás időtartamára vonatkozhatnak. és a rendelkezésre állás. Törekszünk a hibák, pontatlanságok vagy hiányosságok mielőbbi kijavítására. Fenntartjuk továbbá a jogot, hogy bármikor és a lehető leghamarabb megváltoztassuk vagy frissítsük az információkat, előzetes értesítés nélkül (beleértve a Megrendelés leadását követően, de anélkül, hogy ezek a változtatások rád vonatkoznának).

 1. TILOS FELHASZNÁLÁSOK

Az Általános Szerződési Feltételekben meghatározott egyéb tilalmakon kívül tilos a Webhelyet vagy annak tartalmát használni: (a) bármilyen jogellenes célra; b) más személyek megkövetelése illegális cselekmények végrehajtásában vagy azokban való részvételben; (c) megsérteni bármely alkalmazandó szabályozást, szabályt, törvényt vagy más jogi rendelkezést; (d) megsérteni a szellemi tulajdonjogainkat vagy mások szellemi tulajdonjogait; e) zaklatás, visszaélés, sértés, ártalom, becsületsértés, rágalmazás, hiteltelenség, megfélemlítés vagy megkülönböztetés nem, szexuális orientáció, vallás, etnikum, faj, életkor, nemzeti származás vagy fogyatékosság alapján; f) hamis vagy félrevezető információk bemutatása; (g) vírusok vagy bármilyen más típusú rosszindulatú kód feltöltése vagy továbbítása, amelyet bármilyen módon felhasználnak vagy felhasználhatnak, amely befolyásolhatja a Szolgáltatás, a Webhely vagy egy kapcsolódó webhely, más webhelyek vagy a Internet; h) mások személyes adatainak összegyűjtése vagy nyomon követése; i. spam, adathalászat, feltérképezés vagy adatgyűjtés; j) bármilyen obszcén vagy erkölcstelen célból; vagy (k) a Webhely vagy egy kapcsolódó webhely, más webhelyek vagy az Internet biztonsági funkcióinak megzavarása vagy megkerülése. Fenntartjuk a jogot, hogy bármely tiltott használat megsértése esetén megszüntessük a Webhely vagy egy kapcsolódó webhely használatát.

 1. GARANCIÁK MENTESÍTÉSE; KORLÁTOLT FELELŐSSÉG

Nem garantáljuk, nem képviseljük és nem garantáljuk, hogy a Szolgáltatásunk használata mindig megszakítás nélküli, időszerű, biztonságos vagy hibamentes lesz, mivel az ilyen események anélkül történhetnek, hogy minket érintene. Nem garantáljuk továbbá, hogy a Szolgáltatás használatával elérhető eredmények mindig pontosak és megbízhatóak lesznek.

Ön beleegyezik, hogy időről időre határozatlan időre eltávolíthatjuk a Szolgáltatást, vagy bármikor, előzetes értesítés nélkül felmondhatjuk a Szolgáltatást olyan okokból, amelyeken kívül esünk, például korlátozás nélkül a Webhely karbantartása.

Ön kifejezetten elfogadja, hogy a Szolgáltatás használata vagy képtelensége az Ön kockázatán alapul. A Szolgáltatást, valamint az összes, a Szolgáltatáson keresztül Önnek átadott Terméket és szolgáltatást (kivéve, ha mi kifejezetten meghatározzuk) az Ön számára "olyan állapotban" és "rendelkezésre álló" formában nyújtjuk, bármilyen nyilatkozat, garancia vagy bármilyen feltétel nélkül. hallgatólagos, beleértve az összes implicit garanciát vagy a kereskedhetőség, az eladhatóság, az adott célra való alkalmasság, a tartósság, a tulajdonjog és a jogsértés tilalmának feltételét. .

A Remarkt kötelezettséget vállal az Ügyfelek felé, hogy a kizárólag a Remarkt által okozott tényleges és bizonyított tényleges károk esetén megtéríti az Ügyfelet az utóbbi által kifizetett Termékek értékén belül, az alkalmazandó jogszabályoknak és az Ez által megengedett korlátozásoknak megfelelően. .

A Remarkt nem vállal felelősséget a termékek árának vagy jellemzőinek megjelenítésében felmerülő hibákért. A Weboldalt, annak tartalmát, funkcióit, Termékeit és az azokban található információkat "a rendelkezésre álló" alapon biztosítjuk. A Remarkt nem vállal garanciát arra, hogy a nyújtott szolgáltatások megfelelnek az Ügyfél kívánságainak, megszakítás nélkül, időben és hibák nélkül, vagy hogy a hibákat időben kijavítják, vagy a Termékek használatából származó eredmények összhangban vannak az Ügyfél kívánságaival. Az ügyfélnek mindig figyelembe kell vennie a megvásárolt termékek gyártója által deklarált jellemzőket és rendeltetési helyet. A Remarkt ésszerű erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a Szolgáltatások megszakítás nélkül, határidőre teljesüljenek, és a hibákat a lehető leghamarabb kijavítsák.

A Remarkt nem felel az online fizetési tranzakciókért, banki vagy egyéb fizetési eszközökön keresztül, és a készpénzfizetések beszedéséért sem, ha azokat harmadik felek teljesítik, akik felelősek az elvégzett tranzakciók helyességéért és biztonságáért.

Az ügyfelek megértik és egyetértenek abban, hogy a Remarkt, az anyavállalat, annak leányvállalatai és jogutódjai nem vonhatók felelősségre a nyereség, a bevételek, a megtakarítások, az üzleti lehetőségek, az ügyfelek vagy a hírnév közvetlen vagy közvetett elvesztéséért, az esetleges veszteségekért. közvetett pénzügyi veszteségek, amelyek a következőkből származnak:

 1. Használata, beleértve a Webhely vagy a kínált Szolgáltatások visszaélését is;
 2. A Weboldal használatának lehetetlensége;
 3. A Webhely tartalmának használata, különös tekintettel a Weboldal tartalmára vonatkozó döntésekre;
 4. Vírustámadások, DoS ("szolgáltatásmegtagadás") támadások vagy támadások más, technológiailag káros anyagokkal és azokon keresztül, amelyek hatással lehetnek a munkaeszközökre, a számítógépes programokra, az adatokra vagy bármilyen más anyagra a Weboldal használata vagy a tartalom letöltése miatt a Webhely vagy egy link, amelyre a Webhely hivatkozik; Bár mindent megteszünk a lehető legbiztonságosabb és legbiztonságosabb tartalom biztosítása érdekében, a felhasználó felelőssége annak biztosítása, hogy csak biztonságos tartalomhoz és információkhoz férhessen hozzá.
 5. Azon weboldalak tartalma, amelyekre hivatkozásokat talál a Weboldalon;
 6. Az adatok továbbításának engedély nélküli hozzáférése vagy megváltoztatása, de a személyes adatok védelméről szóló jogszabályoknak megfelelően.
  1. KÁRTÉRÍTÉS

Ön vállalja, hogy kártalanítja, megvédi és ártalmatlanítja a Remarkt és anyavállalatát, leányvállalatait, partnereit, igazgatóit, rendszergazdáit, ügynökségeit, vállalkozóit, engedélyeseit, szolgáltatóit, alvállalkozóit, szállítóit, munkatársait és alkalmazottjait az esetleges követelésekért vagy követelésekért. ügyvédi díjak, amelyek harmadik feleknek felmerülnek a jelen Általános Szerződési Feltételek vagy az általuk hivatkozott dokumentumok megsértésének eredményeként, vagy annak eredményeként, vagy az Ön webhelyével kapcsolatos bármely harmadik fél jogszabályainak vagy jogainak megsértése miatt.

 1. A FELTÉTELEK Függetlensége

Ha a jelen Általános Szerződési Feltételek bármely rendelkezését törvénytelennek, érvénytelennek vagy végrehajthatatlannak találják, akkor azt a rendelkezést kizártnak tekintik a jelen Feltételek között, a fennmaradó rendelkezések érvényességének és érvényesíthetőségének sérelme nélkül.

 1. AZ EGÉSZ MEGÁLLAPODÁS

Ha a Remarkt nem él vagy nem hajt végre törvényben vagy a jelen Általános Szerződési Feltételek bármely rendelkezése által biztosított jogot, az nem jelent lemondást e jog vagy rendelkezés alól.

Jelen Általános Szerződési Feltételek, valamint az ezen a Webhelyen, a Webhelyen végrehajtott vásárlásokkal kapcsolatban vagy a Szolgáltatással kapcsolatban küldött kommunikációban közzétett irányelvek vagy működési szabályok a teljes megállapodást és szerződéses megállapodást alkotják az Ön és a Remarkt között, és szabályozzák az Ön használatát. A Webhely, az Ön és a Remarkt közötti korábbi vagy jelenlegi, szóbeli vagy írásbeli megállapodások, közlemények és javaslatok helyettesítése (ideértve, de nem kizárólag, az Általános Szerződési Feltételek bármely korábbi verzióját).

A jelen Általános Szerződési Feltételek értelmezésének kétértelműségei nem értelmezhetők az őket elkészítő féllel szemben.

 1. MEGSZŰNÉS

A felek a felmondás időpontja előtt vállalt kötelezettségei és felelősségei jelen szerződés felmondását követően a törvény által megengedett mértékben fennmaradnak.

A jelen Általános Szerződési Feltételek csak akkor lépnek hatályba, ha Ön és mi felmondjuk és / vagy felmondjuk. Bármikor felmondhatja a jelen Általános Szerződési Feltételeket, értesítve minket arról, hogy többé nem kívánja használni a Szolgáltatásainkat, vagy amikor megszünteti Webhelyünk használatát azzal, hogy törli fiókját a Webhelyről.

Ha kizárólagos véleményünk szerint nem tartja be vagy gyanítja, hogy nem tett eleget a jelen Általános Szerződési Feltételek valamelyik feltételének vagy rendelkezésének, akkor ezt a megállapodást bármikor felmondás nélkül is felmondhatjuk, és Ön az összes esedékes összegért felel. a felmondás dátumával együtt, és / vagy ennek megfelelően megtagadhatjuk Önnek a Szolgáltatásainkhoz (vagy azok bármely részéhez) való hozzáférést.

Ezt a szerződést felmondhatja az Ön elállási jogának gyakorlása a 12.2. Szakasz szerint. fent, figyelembe véve a fogyasztói minőségét.

 1. ALKALMAZANDÓ JOG ÉS VITÁK RENDEZÉSE

A jelen Általános Szerződési Feltételeket és a kifejezetten értesített külön megállapodásokat, amelyek alapján a Szolgáltatásokat nyújtjuk, Románia törvényei szabályozzák és értelmezik. Olyan ügyfelek számára, akik a Romániában alkalmazandó jogszabályok értelmében fogyasztók (azaz természetes személyek, akik kereskedelmi, ipari vagy termelési tevékenységükön kívüli, kézműves vagy liberális célokat szolgálnak fel), és akik az Európai Unió más tagállamaiban találhatók, ahonnan felhasználható, és kire vonatkozik Honlapunk, a román törvény és a jelen ÁSZF, anélkül, hogy megfosztanák az adott fogyasztót attól a védettségtől, amelyet olyan rendelkezések biztosítanak számára, amelyektől egyezmény alapján nem térhet el annak az államnak a jogától, amelyben tartózkodik. szokásos tartózkodási helye.

Amennyiben Ön ezeket a Szolgáltatásokat használja és Termékeket vásárol a Webhelyen az Európai Unió egy másik tagállamától, a fenti feltételek mellett megemlítjük, hogy a Termékeket kizárólag Romániában szállíthatjuk, a megadott feltételekkel és korlátozásokkal összhangban. Általános Szerződési Feltételek.

A köztünk és az Ügyfelek / Vásárlók közötti esetleges esetleges vitákat a romániai illetékes bíróságok rendezik.

 1. A FELTÉTELEK VÁLTOZÁSAI

Az Általános Szerződési Feltételek legújabb verzióját bármikor megtekintheti ezen az oldalon.

Fenntartjuk a jogot, hogy saját belátásunk szerint frissítsük, módosítsuk vagy kicseréljük a jelen Általános Szerződési Feltételek bármely részét, frissítések és módosítások közzétételével a Weboldalunkon, anélkül azonban, hogy köteleznénk Önt kifejezetten és egyenként tájékoztatni ezeket a változásokat. Az Ön felelőssége, hogy Webhelyünket rendszeresen ellenőrizze, hogy vannak-e változások. A jelen Felhasználási Feltételekben bekövetkezett változások közzététele után a Webhelyünk folyamatos használata vagy az ahhoz való hozzáférés jelenti a módosítások elfogadását. Ezek a változások azonban nem vonatkoznak az Ön által már leadott Megrendelésekre az Általános Szerződési Feltételek változásának végrehajtásáig. Ön elmentheti ezen Általános Szerződési Feltételek egy példányát, amely a megrendelés leadásának napján érvényes, vagy kérhet tőlük egy példányt, amelyet elküldünk az Ön e-mail címére.

 1. Kifejezett elfogadás

Az Ügyfél kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta és elfogadja a jelen Feltételek következő pontjait: 5. szakasz - az információk pontossága, teljessége és időszerűsége, 6. szakasz - a fiók létrehozása a webhelyen, 7. szakasz - a Szolgáltatás változásai és árak, 8. szakasz - Termékek vagy szolgáltatások, 13. szakasz - választható eszközök, 1414 szakasz - harmadik felek linkjei, 1515. szakasz - felhasználói megjegyzések, visszajelzések és egyéb hivatkozások, 1818. szakasz - hibák, pontatlanságok és kihagyások, 1919. szakasz - tiltott felhasználások, szakasz 2020 - a garanciákról való lemondás; a felelősség korlátozása, 2525. szakasz - alkalmazandó jog.

 1. ELÉRHETŐSÉG

A jelen Általános Szerződési Feltételekkel kapcsolatos kérdéseket az e-mail címre kell elküldeni: online@remarkt.ro vagy a Str. postacímen. Moliere no. 12-14, 1. emelet, 3. lakás, 1. szektor, Bukarest, Románia, vagy a 0374342444 telefonszámon. Bármilyen panasz esetén, amelyet írásban címeztek a fent megadott elérhetőségekre, a jelen Általános Szerződési Feltételekhez vagy a Webhely használatához kapcsolódóan vagy a leadott Megrendelések, mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető leghamarabb válaszoljunk Önnek, ugyanazon a kommunikációs csatornán keresztül, amelyen keresztül kapcsolatba lépett velünk, vagy egy másik által Ön által jelzett módon. Értesíthet minket ugyanazokról az elérhetőségekről és minden olyan tevékenységről, amely jogellenesnek vagy nem megfelelőnek tűnik, amellyel értesít minket az oldalunkról és a felhasználók tevékenységéről.

Ezen ÁSZF utolsó frissítésére 11. november 2020-én került sor.