FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

 

 1. ÁLTALÁNOS BEMUTATÁS

Ezt az oldalt a REMARKT MAGAZINE SRL, korlátolt felelősségű társaság üzemelteti, amelynek székhelye Calea Floreasca 165. sz. 3, One Tower Building, 1. emelet, 40. szektor, Bukarest, Románia, a Bukaresti Kereskedelmi Nyilvántartásban a számon bejegyzett. J3283/2013/31357586, egyedi regisztrációs kód XNUMX (a továbbiakban: "Megjegyzés”). A Webhelyen belül a „mi”, „mi” és „a mi / a mi / a miénk” kifejezések a Remarkt-ra utalnak. A Remarkt biztosítja ezt a weboldalt, beleértve az ezen a webhelyen elérhető összes információt, eszközt, terméket és szolgáltatást Önnek, a felhasználónak, feltéve, hogy elfogadja az itt meghatározott feltételeket, feltételeket, irányelveket és közleményeket.

Ez az oldal ingyenesen hozzáférhetővé kívánja tenni az összes érdeklődő felhasználó számára a Remarkt termékeivel és kampányaival kapcsolatos információkat, felajánlva a termékek online vásárlását. A Remarkt által kínált konkrét kampányokról vagy promóciós ajánlatokról lásd az adott kampányoknak vagy promóciós ajánlatoknak szóló külön szabályozásokat vagy információkat, amelyeket a Remarkt közöl Önnel. A Remarkt a webhelyen közzétehet bizonyos kampányokkal vagy promóciós ajánlatokkal kapcsolatos információkat, amelyek időben korlátozottak vagy a rendelkezésre álló készleten belül alkalmazhatók.

Webhelyünk meglátogatásával és / vagy Termék megvásárlásával tőlünk, valamint a Webhely bármely más felhasználásával Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat („szolgáltatások") És vállalja, hogy betartja a következő feltételeket ("Felhasználási feltételek"vagy"T & C”), Beleértve az ebben a dokumentumban említett és / vagy a hiperhivatalon keresztül elérhető további feltételeket és irányelveket. A jelen Általános Szerződési Feltételek a Weboldal minden felhasználójára vonatkoznak, beleértve, de nem kizárólag azokat a felhasználókat, akik böngészők (amikor Ön csak a Webhelyet látogatja), Ügyfeleket és Vásárlókat, Eladókat, Kereskedőket és / vagy Tartalom-közreműködőket.

Kérjük, figyelmesen olvassa el a jelen Általános Szerződési Feltételeket, mielőtt hozzáférne vagy használja az oldalunkat. A Webhely bármely részének elérésével vagy használatával Ön elfogadja, hogy magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen Feltételeket. Ha nem ért egyet a jelen szerződésben foglalt valamennyi feltétellel és feltétellel, akkor nem tudja használni vagy megvásárolni a Webhelyünkön keresztül kínált Szolgáltatásokat vagy Termékeket. Amennyiben a jelen Általános Szerződési Feltételek ajánlatnak minősülnek, az ajánlat elfogadásának feltétele kifejezetten a jelen Feltételek elfogadása.

Az aktuális webhelyhez hozzáadott minden új funkcióra vagy eszközre az Általános Szerződési Feltételek is vonatkoznak. Ezen az oldalon bármikor megtekintheti az Általános Szerződési Feltételek legújabb verzióját. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy frissítsük, módosítsuk vagy kicseréljük ezen Általános Szerződési Feltételek bármely részét azáltal, hogy frissítéseket és/vagy változtatásokat teszünk közzé a Webhelyünkön. Az Ön felelőssége, hogy rendszeresen ellenőrizze ezt az oldalt, nincs-e benne változás. A változtatások közzététele után a webhely további használata vagy hozzáférése a változtatások elfogadását jelenti. Jelen Általános Szerződési Feltételek határozatlan időre szólnak.

Áruházunk a Shopify Inc. házigazdája. az írországi székhelyű leányvállalata, a Shopify International Limited révén. Kínál nekünk egy online e-kereskedelmi platformot, amely lehetővé teszi számunkra, hogy eladjuk Termékeinket és felajánljuk Önnek a Szolgáltatásokat.

 1. AZ ONLINE BOLT FELTÉTELEI

A jelen Általános Szerződési Feltételek elfogadásával (a Weboldalon a Megrendeléshez való hozzáférés vagy leadás napján elérhető utolsó formában) és a Megrendelés leadásával kijelenti, hogy Ön legalább lakóhellyel rendelkezik a lakóhely szerinti államban vagy tartományban. Romániában ez a kor 18 év. Ez az oldal nem 18 év alatti kiskorúak számára készült.

A jelen „Általános Szerződési Feltételek” elfogadásával az Ügyfél / Vevő feltételezi, hogy betartja az alkoholtartalmú italok és dohánytermékek kiskorúak számára történő forgalmazását tiltó alkalmazandó jogszabályokat, és a Remarkt nem tehető felelőssé, ha az Ügyfél / Vevő a csalás korában pontatlan vagy hamis információkat közöl. e tilalmak csalása érdekében.

Nem használhatja Termékeinket vagy Szolgáltatásainkat illegális vagy jogosulatlan célokra, és nem sértheti a Szolgáltatás használata során az Ön joghatóságának törvényeit vagy harmadik felek jogait (beleértve, de nem kizárólagosan, a szerzői jogi törvényeket és bármely más egyéb szellemi tulajdonjogok). Az ügyfél felelős a Webhely használatáért és a használatából eredő következményekért, a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően.

Tilos vírusokat vagy bármilyen romboló kódot továbbítani, amikor belép vagy használja a webhelyünket és szolgáltatásainkat.

Az Általános Szerződési Feltételek bármelyikének megsértése vagy be nem tartása a Szolgáltatások nyújtásának az Ön javára történő azonnali leállításához vezet, minden egyéb további jogorvoslati lehetőséggel és jogi lépéssel együtt, amelyet Ön ellen tehetnek.

 1. DEFINÍCIÓK

A jelen Általános Szerződési Feltételekben az alábbiakban használt kifejezések a következő jelentést fogják tartalmazni:

"Weboldal”- a webhelyet jelenti www.remarkt.ro ;

"Bevásárlókocsi”- a kosár online formája, amely az Ügyfél / Vevő által a Webhelyről megvásárolt összes termékből áll;

"parancs”- azt jelenti, hogy a Vevő kérelmet nyújt be bizonyos Termékek megvásárlásához a Webhelyen keresztül;

"Vásárló” – azt a felhasználót jelenti, aki 18. életévét betöltött természetes személy, aki azért lép fel az Oldalra, hogy a Termékekbe vagy az Oldalon található egyéb információkba tájékozódjon, vagy megrendelést adjon le;

"Vevő”- azt az Ügyfelet jelenti, aki a Webhelyen keresztül rendelést ad le;

"termék”- minden olyan termék / cikk, amelyet a Weboldalon megjelenítenek, és amelynek megrendelését megrendelés alapján lehet leadni a Vevőnek, a Remarkt által a jelen Általános Szerződési Feltételekben meghatározott konkrét feltételek szerint. A Termékek kategóriák szerint jelennek meg a Webhelyen, azt követve, hogy az egyes alkategóriák elérésekor az egyes Termékek megjeleníthetők legyenek, beleértve a konkrét leírást és elérhetőségük részleteit;

"Szállítási költségek”- azt az összeget jelenti, amellyel a Vevő tartozik a Remarkt-nak annak eredményeként, hogy a Webhelyen keresztül megrendelt Termékek egy bizonyos címére történő kézbesítést kéri. A szállítási díjat nem tartalmazza a Termékek ára, külön kiemelik a Megrendelés leadásakor, és tartalmazzák a leadott Megrendelés végső árát, amelyet a Vevő fizet.

 1. AZ ONLINE BOLT ÁLTALÁNOS FELTÉTELEI

A Webhely célja a Remarkt által az ezen az oldalon található online áruházban értékesített élelmiszerek vagy nem élelmiszer termékek online vásárlása. A Remarkt nem számít fel költséget a Webhely egyszerű eléréséért.

A jelen Általános Szerződési Feltételek meghatározzák a Webhelyen keresztül történő összes vásárlásra alkalmazandó szerződéses feltételeket, a hatályos jogszabályok rendelkezéseinek alapján és azok alkalmazásával, ideértve a GEO sz. A szakemberekkel kötött szerződések fogyasztói jogairól, valamint egyes normatív aktusok módosításáról és kiegészítéséről szóló 34/2014.GEO 34/2014").

A Remarkt tájékoztatja Önt arról, hogy a Termékek és ajánlatok ezen a webhelyen történő bemutatása és / vagy a Webhely felépítése általában módosítható a Remarkt által meghatározott igényeknek megfelelően, hogy a Weboldal könnyen használható és intuitív módon, és az egyes ügyfelek tapasztalatai kellemesek.

Fenntartjuk a jogot arra, hogy a Szolgáltatást bármikor megalapozott okból bármikor megtagadhassuk.

A Remarkt online áruház szolgáltatásainak biztosítása érdekében a Megrendelés feldolgozásához szükséges adatokat (a hitelkártya-információk kivételével) titkosíthatatlanul továbbíthatják, és (a) különféle hálózatokon keresztüli továbbításokkal járhatnak; és b) a Remarkt vagy partnerei hálózataihoz vagy eszközeihez való csatlakozás műszaki követelményeinek való megfelelés és azokhoz való alkalmazkodás módosítása. Minden szükséges biztonsági intézkedést megteszünk minden olyan információ biztonságának biztosítása érdekében, amelyet Webhelyünk külön szakaszaiban ad meg. Az online fizetési szolgáltató biztonságosan feldolgozza a hitelkártya adatait.

Ön vállalja, hogy kifejezetten írásbeli engedélyünk nélkül nem reprodukálja, nem másolja, másolja, értékesíti, nem értékesíti vagy használja tovább a Szolgáltatás bármely részét, a Szolgáltatás használatát vagy a Szolgáltatáshoz való hozzáférést, vagy a webhely bármely kapcsolatát, amelyen keresztül a Szolgáltatást nyújtják.

A Weboldalunkon megjelenített tartalom, ideértve az információkat, képet, szöveget, védjegyeket és anyagokat érintő tulajdonjogok (ideértve a szellemi tulajdonjogokat is) a Remarkt tulajdonában vannak. A Webhely és a nyújtott szolgáltatások használatával tudomásul veszi és elfogadja, hogy nem szerez semmilyen szellemi tulajdonjogot a Weboldalon megjelenített tartalomhoz és képekhez, hanem csak azok használatára és megtekintésére jogosult Termékek online vásárlása céljából. A Remarkt (vagy adott esetben a jogokat birtokló munkatársainak) előzetes írásbeli beleegyezése nélkül semmilyen módon sem reprodukálni, sem részben, sem egészben semmilyen módon nem lehet reprodukálni.

A jelen szerződésben szereplő címek csak azért szerepelnek, hogy megkönnyítsék az Általános Szerződési Feltételeket, és nem korlátozódnak vagy semmilyen módon nem befolyásolják a jelen Feltételek tényleges tartalmát, mivel a Webhely használata előtt gondosan át kell böngészniük a tartalmukat.

 1. Az információk pontossága, teljessége és frissítése

A Remarkt arra ösztönzi a Vevőket, hogy figyelmesen olvassák el az egyes Termékek leírását, hogy megismerjék azok jellemzőit, ennek értelmében a Remarkt arra törekszik, hogy releváns és naprakész információkat közöljön az ezen az oldalon található online áruházban bemutatott minden Termékről. Mindazonáltal teljes körű információ található ezen Termékek gyártóinak weboldalain vagy az egyes Termékek címkéjén, amelyet figyelmesen el kell olvasni fogyasztás vagy bármilyen formában történő felhasználás előtt. A használati, tisztítási és karbantartási utasításokat a gyártó biztosítja. A Remarkt nem vállal garanciát és nem vállal felelősséget, ha az ezen az oldalon elérhető információk nem mindig pontosak, teljesek, hibamentesek vagy aktuálisak. Technikai okokból (pl. a készletforgalom során fellépő hibák) esetenként eltérések adódhatnak, többek között a Weboldalon és a Termékcímkéken szereplő információk között. Az Oldalon megjelenő információk nem helyettesítik a Termékcímkéken szereplő információkat. Eltérés esetén a Termék címkéjén szereplő információk az irányadóak. A Fogyasztónak vásárlás előtt, valamint fogyasztás előtt ellenőriznie kell a Termék címkéjén szereplő információkat (beleértve az allergéneket is).

Az ezen az oldalon található anyagok csak általános tájékoztatás céljából készültek, és nem szabad az elsődleges, előzetes, pontosabb vagy teljesebb információforrások megkérdezése nélkül döntések meghozatalakor egyedüli alapon felhasználni vagy felhasználni. Ilyen eltérések esetén a Remarkt nem vállal felelősséget a törvény által megengedett legnagyobb mértékben.

Ez a webhely bizonyos történelmi információkat tartalmazhat. A történelmi információk nem feltétlenül aktuálisak, és csak tájékoztató jellegűek. Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor megváltoztassuk a Weboldal tartalmát, de nem vagyunk kötelesek frissíteni a Weboldalunkon található információkat. Ön elfogadja, hogy az Ön felelőssége a Webhely változásainak figyelemmel kísérése.

Ön vállalja, hogy aktuális, teljes és pontos vásárlási információkat szolgáltat, és adott esetben elszámolja az ezen az oldalon található online áruházunkban végrehajtott összes vásárlást. Ön vállalja, hogy azonnal frissíti fiókját és egyéb adatait, hogy a tranzakciókat befejezhessük, és szükség esetén felvehessük Önnel a kapcsolatot. Ha rendszerünk észleli, hogy bizonyos beírt adatok érvénytelenek, ennek megfelelően figyelmeztet.

 1. A Fiók létrehozása a helyszínen vagy a megrendelés leadása Fiók létrehozása nélkül

Bármely Ügyfél, aki megrendelést szeretne leadni a Webhelyen, regisztrálhat egy ingyenes fiók létrehozásával, kitöltve a Weboldalon található űrlap összes meglévő és kötelező mezőjét, megkönnyítve ezzel a Megrendelések további leadását és állapotuk nyomon követését. Ha a fiókot megrendelés leadásakor használja, sokkal gyorsabban teljesíti a Megrendelést, mivel a szükséges információk a fiók meglévő adataiból kinyerhetők, amennyiben azt korábban kitöltötte. Alternatív címeket is menthet más címekre történő kézbesítésekhez és más emberek számára.

A megrendelés leadásához azonban nem kötelező fiókot létrehozni. Az ügyfelek számlák létrehozása nélkül is leadhatnak Megrendeléseket, de a Megrendelés teljesítéséhez szükséges adatokat minden egyes Megrendeléshez meg kell adni a Weboldalon.

A fiókban további információk tárolhatók az Ügyfél ezen a webhelyen végzett tevékenységéről, például az összes leadott Megrendelésről (Rendelési előzmények), a kedvenc termékek listájáról vagy amelyekről az Ügyfél érdeklődik.

A Webhelyen történő regisztrációval és fiók létrehozásával, valamint egy Megrendelés leadásával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket és azt, hogy a Remarkt miként nyújtja Önnek a leadott Megrendelés részleteit. Az Ön beleegyezését a "Remarkt Általános Szerződési Feltételeinek elolvasása és elfogadása" rész bejelölésével kell kifejezni.

Az ügyfél felelős kizárólag a fiók és a jelszó titkosságának megőrzéséért és az eszközéhez való hozzáférés korlátozásáért, egyedül a Webhely használatából eredő következményekért, valamint az esetleges anyagi, szellemi, elektronikus vagy bármilyen egyéb károkért. az Ügyfél vagy más személy által, kizárólag a Weboldal Ügyfél általi használatából eredően, a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően.

Az ügyfél elfogadja és garantálja, hogy az általa továbbított összes tartalom igaz és helyes, teljes felelősséget vállalva értük.

A Remarkt fenntartja a jogot, hogy korlátozza / felfüggessze az Ügyfél / Vevő lehetőségét a Weboldalon megrendelések leadására, ha úgy ítéli meg, hogy a Webhelyen tett cselekedetei kárt okozhatnak neki, vagy ha az Ügyfél részéről csalás alapos gyanúja merül fel. / Vevő. Vagy velük kapcsolatban álló harmadik fél.

Ezek a feltételek mindaddig érvényesek és érvényben maradnak, amíg fiókkal rendelkezik a webhelyünkön, vagy amíg a webhelyünket fiók nélkül megtekinti vagy vásárolja. A Remarkt az alábbi szempontokról tud e-mailben értesítést küldeni: (i) a fiók létrehozásával kapcsolatos visszaigazolás, (ii) a fiók jelszavának megváltoztatása, (iii) visszaigazoló üzenet, a Megrendelés elindítását követően , a Megrendelés átvételére/szállítására való rendelkezésre állásról, valamint a Megrendelés módosításával, törlésével kapcsolatos, (iv) a Termékek visszaküldésével és a szerződéstől való elállási jog gyakorlásával kapcsolatos üzenetek, (v) marketing üzenetek (hírlevél a legfrissebb Remarkt ajánlatokkal), amikor az Adatvédelmi szabályzatban említett feltételekkel feliratkozik rájuk, (vi) a Hűségprogram feltételeinek változásával kapcsolatos üzenetek, ha Ön törzsvásárlói kártyával rendelkezik.

 1. SZOLGÁLTATÁS ÉS ÁRVÁLTOZÁSOK

Termékeink ára előzetes értesítés nélkül változhat, de nem befolyásolja a Vevő által a Remarkt számára már leadott Megrendeléseket, vagy azokat, amelyeket az árváltozás végrehajtásáig már teljesítettek. Az árak vagy ajánlatok érvényességi idejét ennek megfelelően feltüntetjük a Webhelyen vagy az Önnek küldött, az adott ajánlatokkal kapcsolatos közleményekben.

Fenntartjuk a jogot, hogy a Szolgáltatást (vagy annak bármely részét vagy tartalmát) előzetes értesítés nélkül bármikor módosítsuk vagy megszüntessük, az indokolt mértékben. Ez azonban nem érinti a Remarkt által már leadott és megerősített Megrendeléseket.

A Szolgáltatás bármilyen módosításáért, árváltozásáért, a Szolgáltatás felfüggesztéséért vagy megszüntetéséért a fenti feltételek mellett nem vagyunk felelősek.

 1. TERMÉKEK VAGY SZOLGÁLTATÁSOK (adott esetben)

Bizonyos termékek vagy szolgáltatások kizárólag online elérhetők a Webhelyen keresztül. Ezek a termékek vagy szolgáltatások korlátozott mennyiségben lehetnek, és csak a jelen Általános Szerződési Feltételek 12. szakaszában található visszaküldési szabályainknak megfelelően kerülnek visszaküldésre vagy cserére.

Mindent megtettünk azért, hogy a lehető legpontosabban jelenítsük meg Termékeink színeit és képeit, amelyek a Weboldalon jelennek meg. Nem tudjuk garantálni, hogy a számítógép monitora / mobil eszközei pontosan ezeket a színeket jelenítik meg. A Termékek fotói tájékoztató jellegűek, és bizonyos eltérések lehetnek a valóságtól, amelyek nem rajtunk múlnak és nem a mi felelősségünk.

A Vásárló a megrendelt Termékeket úgy veheti birtokba, hogy azokat a romániai helyi átvételi pontról veszi át, ahol a Termék a Weboldalon elérhetőnek van feltüntetve, vagy a Termékeket a Megrendelők által megjelölt címekre kézbesítve, a Remarkt munkatársai által történő kiszállítás csak bizonyos területeken lehetséges. Romániából származó területekre, amelyeket időről időre frissíteni tudunk, és amelyekről az Oldalon is tájékoztatást adunk, valamint a Termékek kiszállítása a együttműködő futárcégen keresztül Románia egész területén elérhető. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy korlátozzuk az általunk kínált termékek vagy szolgáltatások mennyiségét. Minden Termékleírás vagy Termékárak bármikor, előzetes értesítés nélkül, saját belátásunk szerint megváltozhatnak, a fenti 7. szakasz feltételeinek megfelelően. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy bármely Terméket bármikor visszavonjunk az értékesítésből. Bármely termékre vagy szolgáltatásra vonatkozó ezen az oldalon tett ajánlat érvénytelen, ha azt törvény tiltja.

Nem garantáljuk, hogy a Weboldal használatával Ön által megvásárolt vagy megszerzett Termékek, Szolgáltatások, Információk vagy egyéb anyagok minősége bármikor megfelel az Ön követelményeinek vagy elvárásainak, vagy hogy a Szolgáltatásban felmerülő hibákat azonnal kijavítják.

Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy megtagadjunk minden, az oldalunkon leadott rendelést. A jelen Általános Szerződési Feltételekben meghatározott feltételekkel korlátozhatjuk vagy törölhetjük a személyenként, háztartásonként vagy rendelésenként vásárolt mennyiséget. Ezek a korlátozások magukban foglalhatják az ugyanazon Ügyfélfiók által vagy annak alapján leadott Megrendeléseket és/vagy az azonos számlázási és/vagy szállítási címet használó Megrendeléseket. Ha módosítunk vagy törölünk egy Megrendelést, erről a Megrendelés leadásakor megadott e-mailben és/vagy számlázási címen/telefonszámon értesítjük. Az is előfordulhat, hogy bizonyos esetekben a futárcégen keresztül történő kézbesítés feltétele egy minimális megrendelés, amely ennek megfelelően jelenik meg az Oldalon.

A Termékek helyi átvételi pontról történő átvétele, illetve a Termékek közvetlenül a Remarkt saját munkatársai által a Vevő által megjelölt címre történő kiszállítása kizárólag Romániában Arad és Nagyvárad városokban lehetséges, ezek a Remarkt által lefedett szállítási területek. A Termékek kiszállítása a együttműködő futárcégen keresztül Románia egész területén megoldható. Bizonyos többletköltségek merülhetnek fel, ha a kézbesítésre kiválasztott hely a futárcég kézbesítési területén kívül esik, ezeket a költségeket a Megrendelés leadásakor jelezzük.

 1. RENDELÉS ELHELYEZÉSE A HELYSZÍNEN

A Webhelyen keresztül értékesítésre kínált termékek azok lesznek, amelyek az Ügyfél böngészésének napján jelennek meg, amennyiben a Termék raktáron van.

A megrendelés leadásához nem szükséges fiókkal rendelkeznie a webhelyen. Azonban azoknak az Ügyfeleknek, akik rendelkeznek számlával és szeretnék a Megrendelést a számlán leadni, először regisztrálniuk kell a Webhely fiókjában.

Az Ügyfél kiválaszthatja a Weboldal böngészésének időpontjában rendelkezésre álló Termékeket, amelyeket a "Kosárba helyezés" gomb egyetlen kattintásával felvesz a Bevásárlókosárba, a kívánt mennyiségben, az e rendelkezésekben meghatározott rendelkezéseknek megfelelően. Felhasználási feltételek.

Ha az egyik kiválasztott Termék nincs raktáron, az Ügyfelet értesíteni fogjuk, hogy a Termék nem elérhető, és el kell távolítania a Megrendelésből. A készleteket a lehető leggyakrabban frissítjük, de előfordulhat, hogy ez nem mindig valós időben történik, így előfordulhat, hogy a Rendelés leadása után frissíteni kell a Termékek készlet rendelkezésre állásáról szóló információkat, beleértve a rendszerhibákat is. Biztosítjuk Önt, hogy minden szükséges intézkedést megteszünk az ilyen helyzetek elkerülése érdekében. Ha azonban ilyen helyzetek történnek, akkor azonnal megkeressük Önt a megadott elérhetőségeken, és tájékoztatni fogjuk Önt a megrendelt Termékek elérhetőségéről. Ebben az esetben az Ön választásától függően kínálunk Önnek egy másik hasonló terméket, vagy töröljük a Megrendelést (vagy a Megrendelés egy részét, illetve opciójának megfelelően a Nem elérhető termékeket), és a fizetést nem dolgozzuk fel / a fizetést visszatérítjük azonnal elkészült.

A Termékek kiválasztása során a Bevásárlókosár tartalma megtekinthető. A Megrendelés végleges kihelyezéséig az Ügyfél visszatérhet a Kosárba, hogy kiegészítse, módosítsa vagy törölje a Megrendelést. A Megrendelés végéig egy Termék felvétele a Bevásárlókosárba nem jelenti a Megrendelés regisztrációját, így a Terméket sem foglalják le.

A Megrendelés leadásához egy űrlapot kell kitölteni, amely tartalmazza a Vevővel kapcsolatos szükséges információkat. Ezenkívül, amennyiben az Ügyfél a megadott címre történő kézbesítést választja, meg kell adni a Megrendelés kézbesítési címét, abban az esetben, ha az Ügyfél még nem adta meg ezeket az információkat a Webhelyen létrehozott számlán, vagy amikor azt szeretné kézbesítés az Ügyfél számláján feltüntetettől eltérő címre, valamint ha az Ügyfél a megrendelést úgy adja le, hogy nincs számlája a Webhelyen. Az ügyfél vállalja az űrlap jóhiszemű kitöltését, valós, pontos és helyes információk megadásával.

A Megrendelés leadása az Általános Szerződési Feltételek Ügyfél általi elfogadásának feltételei szerint történhet, ezt az elfogadást megerősíti az Ügyfél megfelelő rovatának bejelölésével - "Elolvastam és elfogadom a Remarkt site "a megrendelések befejezése előtt.

A Vevő a szállítási módot választja: (i) személyes átvétel az üzletből - helyi átvételi pont, ahol az adott Termék elérhetőnek van feltüntetve, (ii) házhozszállítás - a Vevő által megjelölt címre Aradról vagy Nagyváradról, a Remarkt által saját személyzettel, vagy (iii) belföldi kézbesítéssel - a Vevő által megjelölt címre, együttműködő futárcégen keresztül, ez a lehetőség csak bizonyos Termékek esetében érhető el, amelyekre az Oldalon fel van tüntetve. Mielőtt a Remarkt saját munkatársai feladják a házhoz szállítási rendelést, annak ellenőrzése érdekében, hogy a szállítás a kívánt címre megtörténhet, a Vevőnek meg kell adnia a szállítási címhez tartozó irányítószámot a Webhely erre a célra szolgáló rovatában.

Ha a Vevő a megadott címre futárral kéri a kiszállítást, a Megrendelés a Remarkt együttműködő futárcégéhez kerül átadásra, amely biztosítja a megrendelt Termékek kiszállítását. A futár kérésére a Vevő igazolja személyazonosságát és életkorát, valamint a futárcég képviselőjének kérésére közli a Megrendelés hivatkozási számát. Ha a Vevő a Megrendelés átvételére nem áll rendelkezésre, azt a megfelelő szállítási címről egy másik nagykorúnak is átadhatja, miután az a futárral közölte a Megrendelés hivatkozási számát.

Futárral kézbesített Megrendelések esetén javasolt, hogy a Megrendelés kézhezvételét követően a Vevő azonnal ellenőrizze, hogy a Termékek mennyiségileg és minőségileg megfelelnek-e a megrendelt Termékeknek, anélkül, hogy ennek a futár jelenlétében meg kellene történnie.

A Megrendelés elhelyezése oldalon a Vevő ellenőrizheti a megrendelés részleteit, beleértve a szállítási dátumot is. A szállítási idő nem haladhatja meg a Megrendelés leadásától és a jelen szerződés megkötésétől számított 30 naptári napot.

Ha a Remarkt úgy ítéli meg, hogy a szállítási határidő túllépésre kerül (azaz ezt az információt a futárcég küldi meg a Remarktnak), a Remarkt tájékoztatja a Vevőt, és meg tud állapodni vele a szállítási határidő meghosszabbításában, meghatározott határidővel. Ha a megállapodás szerinti meghosszabbított időszak lejártakor a Vásárló nem kapja meg a megrendelt Termékeket, a Remarkt visszavonhatja a Megrendelését, és visszatéríti az Online Vásárló által már kifizetett összeget. Az online befizetett összegeket a Remarkt abban az esetben is visszatéríti, ha a Vevő a Remarkt szállítási kötelezettségének elmulasztása miatt mondja le a Megrendelését (amennyiben a Vevő a szállítási határidő meghosszabbításával nem ért egyet, vagy a szállítás nem a meghosszabbított határidőn belül történik) .

Amikor a Vevő átveszi a Rendelést a helyi átvételi pontról, a Vevő ott bemutatja a Remarkt képviselőinek a Megrendelés hivatkozási számát és a Megrendelés visszaigazolását. A Megrendelés átvételekor a Vevő a Termékeket ellenőrzi, és megbizonyosodik arról, hogy nem mutatnak rajta látható hibákat, hiányosságokat, hiányosságokat vagy minőségromlásokat, és a Termékek a megrendelt termékek (illetve a termékek mennyisége, súlya, fajtája stb.) ). Ha ilyen meg nem feleléseket észlelnek, arra felhívják a Remarkt képviselőinek figyelmét, és döntenek a megoldásról. Ezen Termékek átvétele után a Vevő felelős azok megőrzéséért és tárolásáért, így az átvételkor látható nem megfelelőségre ezen idő után már nem lehet hivatkozni.

A személyes megrendelések átvételének pontjai azok, amelyeket a Weboldalon feltüntetnek, amelyeket a Vevő választhat a Megrendelés leadásakor. A vevő kiválaszthatja a Megrendelés átvételének dátumát és időpontját az átvételi pontról, a Megrendelés a kiválasztott napon vehető át a kiválasztott időponttól a kiválasztott Remarkt áruház / raktár program végéig mint felvételi pont. Ha a Vevő a kiválasztott napon nem veszi át a Megrendelést, a leadott Megrendelést a Remarkt másnap törli. A Vevőt e-mailben értesítjük, amint megrendelése átvehető, beleértve a Megrendelés átvételének határidejét.

Amennyiben a Vevő a Remarkt saját munkatársain keresztül kéri a szállítási címre történő szállítást, a Remarkt biztosítja a megrendelt Termékek Vevő által megjelölt címre történő kiszállítását. Ha a Remarkt kézbesítője kéri, a Vevő személyazonosságát és életkorát igazolja, és az általa kért hivatkozási számot közli. Ha a Vevő a Megrendelés átvételére nem áll rendelkezésre, úgy azt egy másik nagykorúnak átadhatja az adott szállítási címen, miután a Remarkt kézbesítőjét értesítette a Megrendelés hivatkozási számáról.

A Remarkt saját munkatársai által kézbesített Megrendelések esetén javasolt, hogy a Megrendelés kézhezvétele után a Vevő azonnal ellenőrizze, hogy a Termékek mennyiségileg és minőségileg megfelelnek-e a megrendelt Termékeknek, anélkül, hogy ennek a Remarkt jelenlétében meg kellene történnie. reprezentatív.

A szükséges információk kitöltése és az Általános Szerződési Feltételek elfogadása után megnyílik egy weboldal, amely a Vevő választását és / vagy fizetését szolgálja.

A Vevőnek lehetősége van a Megrendelés 3 (három) fizetési módja közül egyet választani: (i) online bankkártyás fizetés, (ii) készpénzes fizetés a Remarkt átvételi helyén vagy az átvételkor. feltüntetett címre és (iii) kártyás fizetés a Remarkt azon a helyszínen, ahonnan az átvétel megtörténik, vagy kézbesítéskor a Remarkt saját munkatársai által megadott címre.

A Megrendelés teljesítése és a fizetési mód érvényesítése után a jelen Általános Szerződési Feltételek alapján a Remarkt a megrendelés visszaigazoló e-mailt küld a Vevő által megadott e-mail címre, beleértve, de nem kizárólagosan, a Megrendelés hivatkozási számát. , a Megrendelés értéke, a megvásárolt termékek, a termékek továbbításának típusa (személyes átvétel vagy kézbesítés) és a fizetés módja. Amint a Remarkt feldolgozza a Megrendelést, e-mailt küldünk, amelyben tájékoztatjuk a Vevőt arról a pillanatról, amikor a Megrendelés átvehető az átvételi pontról (helyi átvételi pont), vagy a Megrendelés kézbesítési idejéről a a vevő.

A teljesített megrendelések később módosíthatók / szerkeszthetők, ebben az esetben az eredeti Megrendelés törlésre kerül, és a Termékek visszakerülnek a Bevásárlókosarába, és a kívánt változtatások elvégezhetők. Ha megrendelést adott le, és meggondolta magát, akkor csak akkor mondhatja le, ha befejeztük az előkészítését. A Megrendelés állapotát a Megrendelés visszaigazoló e-mailben található linkre kattintva ellenőrizheti. Ezt a határidőt úgy határoztuk meg, hogy a Rend előkészítése, a szállítás és a logisztikai szempontok erőforrásokat és költségeket jelentenek számunkra. A Remarkt feldolgozza lemondási kérelmét, és a lehető leghamarabb értesíti Önt a Megrendelés törlésének megerősítéséről. A megrendelés törlése azt jelenti, hogy a lemondott megrendelésben szereplő Termékek árával már nem tartozik, és azok többé nem lesznek átvehetők / szállításra készek.

A megrendelést lemondhatja, ha felveszi velünk a kapcsolatot a 29. szakaszban megadott elérhetőségeken - elérhetőség. Amikor a megrendelés lemondása közvetlenül a Webhelyről válik elérhetővé, ez a lehetőség elérhető lesz az Ügyfél fiókjában.

A Remarkt a Vevővel szembeni kötelezettség nélkül visszautasíthatja a leadott Megrendelést, ha online vagy kártyás fizetés esetén az átvétel/szállítás helyén: (i) a kibocsátó bank nem fogadja el a Vevő által használt kártyát, (ii) ) a Remarkt által igénybe vett szállítói fizetési szolgáltatások érvénytelenítik vagy elutasítják az Ön által teljesített fizetést, vagy ha a Vevő által megadott adatok hiányosak és hibásak, és nem teszik lehetővé a Megrendelés teljesítését (például hibás szállítási címet/e-mail címet adott meg, ill. nem létező). Ebben az esetben Önt írásban értesítjük, és felkérjük a megrendelés lebonyolítását akadályozó akadályok elhárítására, amennyiben azok a megadott határidőn belül nem kerülnek elhárításra, a Megrendelés törlésre kerül. A Remarkt nem vállal felelősséget a Megrendelés átvételének meghiúsulásáért, ha a Vásárló az átvételi határidőben nem jelenik meg, vagy a Megrendelés kézbesítésének a Vevő által megadott szállítási cím hibája miatt meghiúsult. Továbbá, ha a Vevő nem fizeti ki azt a Megrendelést, amelynek fizetésére a szállításkor megállapodtak, az nem kerül kiszállításra a Vevőnek.

A megrendelt Termékek tulajdonjoga akkor száll át a Remarkt-tól a Vevőre, ha a Remarkt beszedte a megrendelés során felmerülő összes költséget, beleértve a Termékek árát és adott esetben a Szállítási díjat is. A megrendelés a fizetés és a termékek Vásárló általi átvételekor kerül végrehajtásra az átvételi pontról (helyi átvételi pontról). A Megrendelés kiszállítását a Remarkt teljesítettnek tekinti a Termékek Remarkt képviselője, vagy adott esetben a kézbesítésre kijelölt futár által a Vevő által megjelölt címre történő kiszállításakor. A Termékek elvesztésének vagy károsodásának kockázata akkor száll át a Vevőre, ha ő vagy az általa megjelölt, a fuvarozón kívüli harmadik személy a Termékeket fizikailag birtokba veszi.

 1. ÁRAK ÉS FIZETÉSI MÓDSZER

A termékek megvásárlása az oldalunkon árfizetést jelent. A megjelenített árak LEI / RON-ban vannak feltüntetve, beleértve az árra vonatkozó összes adót (pl. ÁFA) és a Megrendelés leadásának napján alkalmazandó esetleges árcsökkentéseket. A termékek ára nem tartalmazza a szállítási díjat. Olyan helyzetekben, amikor a Vevő nem használ olyan kártyát, amely a Webhelyen megjelenített ár fizetési pénznemében van, hanem annak a ténynek is köszönhető, hogy a fizetési szolgáltató és a kártyakibocsátó bank különböző államokban található, ez bizonyos költségeket jelenthet a Vevő számára az ilyen nemzetközi tranzakciók deviza- vagy bankköltségeinek eredményeként, amint azt a kártyakibocsátó bank és a Vevő megegyezik. Ilyen esetekben a Remarkt nem felelős a Vevőnél felmerülő ilyen további költségekért, de ez a felelősség teljes egészében a Vevőt terheli.

Következésképpen, ha kártyával fizet, ha a Vevő kártyájáról egy tranzakció kapcsán terhelt összeg vagy a számlára visszatérített összeg eltér a Megrendelés végén feltüntetett végső ártól vagy a Remarkt által megerősítendő összegtől visszatérítés esetén a Vevőt felkérjük, vegye fel a kapcsolatot a kártyakibocsátó bankkal, hogy megtudja a devizával kapcsolatos díjakat és költségeket. Ha nem nyújtanak Önnek hasznos információkat, vagy egyéb információkra van szükség, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a jelen ÁSZF végén megadott elérhetőségeken.

Az eladási ár és mértékegységenként minden termék mellett megjelenik, a törvénynek megfelelően. Az alkalmazandó adókulcsok bármilyen változása megfelelően tükröződik a Termék árában.

A Vevő által fizetett végleges ár az az ár, amelyet a Megrendelés leadásakor a Bevásárlókosárban feltüntetnek, a Webhelyen feltüntetett árak szerint. Amikor a Vevő a megadott címre történő szállítást választja, a végső ár tartalmazza a Szállítási díjat, amelyet külön kiemelnek a Termékek árától.

A Vevő megkapja az egyes megrendelésekre kiállított adóbevételt is, amely a Termékeket kíséri a szállításhoz.

A Remarkt a Vevő kérésére kiállítja és továbbítja a Vevő részére a leadott Megrendeléshez kapcsolódó adószámlát, a Vevő által a kibocsátáshoz szükséges jogszabályok szerinti információk továbbításának feltételei mellett, és a Remarkt ehhez a továbbított információhoz. Az adószámla e-mailben kerül kiküldésre.

A Vevőnek lehetősége van a Megrendelés 3 (három) fizetési módja közül egyet választani: (i) online bankkártyás fizetés, (ii) készpénzes fizetés a Remarkt átvételi helyén vagy az átvételkor. megadott címre (a Remarkt munkatársainak vagy a futár képviselőjének) és (iii) kártyás fizetés a Remarkt azon a helyszínen, ahol az átvétel megtörténik, vagy kézbesítéskor a Remarkt saját munkatársai által megjelölt címre. Jelenleg nem lehetséges kártyás fizetés, ha a kiszállítás a futárcégen keresztül történik.

Amennyiben a Vevő a készpénzes vagy a kártyás fizetést választja, a Remarkt azon a helyszínen, ahonnan az átvétel történik, vagy a kiszállítás helyén, a fizetés teljesítettnek és teljesítettnek minősül a fizetés időpontjában. a bizonylaton feltüntetett végösszeg a Remarkt cégnek, illetve a futárcég képviselőjének.

Abban az esetben, ha a Vevő az online bankkártyás fizetés mellett dönt, a Vevőt automatikusan átirányítják a Stripe Payments Europe Ltd. nevű fizetési szolgáltató biztonságos szerverére, amely az online fizetési tranzakciókat feldolgozza. Célja, hogy a fizetési mód adatait a lehető leghatékonyabban védje, és hogy a Vevő banki adatait védjék az illegális nyilvánosságra hozataltól, beleértve a Remarkt-ot is. Így a Remarkt nem vállal felelősséget az alkalmazott fizetési móddal kapcsolatban, amely felett minden jogi, műszaki és működési felelősség a pénzforgalmi szolgáltatót terheli. A rendszer használata lehetővé teszi az online tranzakciók biztonságának növelését. A fizetéshez szükséges Vevő adatait közvetlenül a Stripe Payments Europe Ltd.-nek továbbítja a tranzakció feldolgozása érdekében. A vevő felelős és gondoskodik arról, hogy a Stripe Payments Europe Ltd. rendelkezésére bocsátja a fizetés feldolgozásához szükséges összes információt, engedélyt / megállapodást, az általa kért módon. Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor megváltoztassuk fizetési szolgáltatónkat, ebben az esetben frissíteni fogjuk ezeket a feltételeket.

A Remarkt nem fér hozzá, nem tárolja és nem menti a fizetési kártyájához kapcsolódó adatokat.

 1. SZÁLLÍTÁSI DÍJAK

A kiszállítás nem vonatkozik a minimális rendelési összértékre.

A szállítási díj kiszámítása és megjelenítése minden megrendelés leadásakor történik. Ez az érték legfeljebb 15 kg-os rendelésekre érvényes. A 15 kg-ot meghaladó rendelések esetén 0.90 ron/kg pótdíjat kell fizetni. A teljes további fizetési értéket a megrendelést készítő üzemeltető küldi meg, és azt a Megrendelő közvetlenül a futárnak fizeti ki.

Bizonyos helyzetekben, amikor a Remarkt meghatározott promóciós kampányokat futtat, bizonyos Megrendelések* esetén a kiszállítás ingyenes lesz, a Webhelyen elérhető kampányokra vonatkozó speciális feltételeknek/szabályoknak megfelelően.

*15 kg-ig terjedő rendelések.

25 kg feletti rendelés esetén alternatív szállítási megoldásokat keresünk. A Remarkt képviselői felveszik a kapcsolatot a vásárlóval a szállítás módjának közös egyeztetése érdekében.

A Remarkt nem számít fel díjat a Megrendelés előkészítéséért a Vevő által történő átvételért.

 1. VISSZATÉRÉSI POLITIKA: GARANCIA ÉS VISSZAVONÁS JOGA
 • VISSZATÉRÉS A MEGFELELŐSÉGEKRE
 • Nem megfelelőségek

A vásárolt termékektől függően a Remarkt a 140/2021-es sürgősségi rendelettel összhangban garanciát vállal az áruk adásvételére vonatkozó szerződések bizonyos vonatkozásaira (a későbbi módosításokkal és kiegészítésekkel). Ha a megrendelt Termék nem felel meg az Oldalon található kínálatunkban (szavatossági nyilatkozatból vagy az Oldalon megjelenő hirdetésből) leírtaknak, akkor először kérheti annak visszaküldését javításra vagy cserére, mindkét esetben ingyenesen, kivéve, ha a választott helyesbítő intézkedés nem lehetséges, vagy a Remarkt a rendelkezésre álló egyéb korrekciós intézkedéshez képest aránytalan költségekkel járna, illetve egyes esetekben arányos árleszállítást, vagy akár a Termékek értékének teljes visszatérítését kérheti. A Vevő a fentiek közül választhat bizonyos korrekciós intézkedést, ha a Termékek nem megfelelőségét a szállítást követően rövid időn belül, de nem haladja meg a 30 naptári napot. A termék a különbözet ​​Vásárló általi megfizetésével azonos értékű vagy magasabb értékűre cserélhető. Ha a cseretermék értéke alacsonyabb, akkor a különbözet ​​részbeni visszatérítését kaphatja meg a cseretermék értékéig. A hibás Termék és a cseretermék visszaküldési és szállítási költségei (futárral vagy postai úton) a Remarktot terhelik. A félreértések elkerülése végett a Remarkt nem vállalja a szállítási költségeket (pl. üzemanyag, stb.), ha a Vevő úgy dönt, hogy a Termékeket személyesen vagy más személyen keresztül visszaküldi a Remarkt által visszaküldésre megjelölt helyekre.

Ha a Termék már nem elérhető, akkor a Vevő választása szerint vagy kicserélik egy hasonló Termékre, vagy visszatér az értéke.

Ha a megvásárolt nem élelmiszer termékek nem működőképesek, nem megfelelőek vagy gyártási hibái vannak, amelyek a termékek leszállításának pillanatában fennállnak, azokat a lehetséges és megfelelő orvoslástól függően a lehető leghamarabb megjavítják vagy helyettesítik egy funkcionális termékkel amint lehet.

A termékek hiányosságainak pótlására, illetve a nem megfelelő termékek cseréjére, amelyek nem a Vevőnek felróhatók, legfeljebb 15 naptári napon belül kell megtörténni attól az időponttól számított XNUMX naptári napon belül, amikor a Vevő a hibákról tájékoztatta, és a Vevő. köteles megsemmisíteni Megjegyzés Azokat a termékeket, amelyeket fizikailag átadtak a Vevőnek ellenőrzésre. A Termék cseréje esetén a megváltozott Termék megérkezésének pontos időtartama az Ön lakóhelye szerinti romániai helytől függően változhat, a szállítási határidőről a visszaigazoló e-mailben tájékoztatjuk.

Hacsak a Termékajánlatban kifejezetten nem szerepel, minden jótállást a gyártó a garancia feltételei szerint és időtartamára vállal. Ha a kijavítás vagy kicserélés nem lehetséges, a jogszabályoknak megfelelően a Vevő kérheti a Termékek értékének részleges vagy teljes visszatérítését. A Remarkt a Vevő kérésétől számított legfeljebb 7 (hét) naptári napon belül, de minden esetben a Termékek Vevő általi visszaküldését követően intézkedik az egyenértékű értékű visszaszolgáltatásról, illetve a jelen szerződés felmondásáról, a törvény. Ha a helyi Remarkt átvételi ponton vagy a jegyek elektronikus (kártyás) kézbesítésekor használja, akkor a jegykibocsátó szabályzatától függően tovább tarthat, amíg a pénzt ténylegesen vissza nem térítik a kártyájára.

A Remarkt felelősséggel tartozik a Vevő felé minden olyan meg nem felelésért, amely a Termékek leszállításának időpontjában fennáll, és az attól számított 2 (két) éven belül kiderül, kivéve, ha jogszabály másként rendelkezik. Kivételt képeznek azok, ahol a gyártó kifejezetten magasabb garanciát vállal bizonyos Termékekre, amikor is ez a jótállási időszak érvényesül. Ha a gyártó bizonyos Termékekre meghatározott ideig tartóssági szavatosságot ajánl a Vevőnek, úgy a gyártó közvetlenül felelős a Vevő felé a tartóssági garancia teljes időtartama alatt az áru javításáért vagy cseréjéért. a törvénnyel.

Ellenkező bizonyítás hiányában a termék átadásától számított 1 (egy) éven belül feltárt hibáról vélelmezni kell, hogy a termék átadása időpontjában fennállt, kivéve, ha a vélelem nem egyeztethető össze a Termék vagy a nem megfelelőség természetével.

A 2 (két) éves időtartam lejártát követően a Vevő kérheti a rendeltetésszerűen nem használható Termékek kijavítását vagy kicserélését az átlagos használat időtartama alatt fellépő rejtett hibák miatt, amely az adott Termék kísérődokumentációjában feltüntetett, jogszabálynak megfelelően.

Élelmiszerek, nem élelmiszer termékek esetében, amelyek esetében a gyártó eltarthatósági idejét / minimális eltarthatósági idejét határozza meg, amelyek befolyásolhatják a fogyasztók életét vagy egészségét, vagy eltérhetnek a megadott tulajdonságoktól, a Remarkt a fogyasztó kérésére köteles azonnal cserélje ki őket., de legkésőbb 15 naptári napon belül attól a naptól számítva, amikor a Remarkt tudomást szerzett ezekről a hiányosságokról (a Termékek visszaküldése útján vagy más módon a fogyasztóval egyeztetve), kijavítani vagy megtéríteni.

A Vevő a weboldalon megvásárolt Termékeket olyan esetekben tudja visszaküldeni, ha nem felelnek meg a követelményeknek, például: a csomagolás túlzottan megrongálódott oly módon, hogy lehetetlenné teszi a Termék használatát, a Termékek hibásak vagy nem működnek, a Termékek különböznek a megrendeltektől.

A termék visszaküldéséhez használaton kívüli állapotban kell lennie, és abban az állapotban kell lennie, amelyben megkapta, kivéve azokat a termékeket, amelyeket rendeltetési helyüknek megfelelően tesztelnek, amennyiben a funkcionalitásuk vagy megfelelőségük megállapításához szükséges.

A visszaküldés teljesítéséhez szükségünk van a termékek nyugtájára vagy igazolására. A jótállási időszak alatt nem megfelelőségek vagy hiányosságok miatt visszaküldött termékek esetében nem szükséges a terméket eredeti csomagolásban visszaküldeni.

Kérjük, hogy a megvásárolt terméket ne küldje vissza a gyártónak, hanem küldje el a 12 - Szállítás pont alatti Remarkt címre.

Miután az Ön által visszaküldött Terméket befogadta és megvizsgálta, e-mailben vagy telefonon értesítjük Önt, hogy megerősítsük, hogy megkaptuk a Visszaküldött Terméket. Tájékoztatjuk Önt a lehetséges és megfelelő orvoslási lehetőségekről is, amelyeket követni fogunk (javítás vagy csere), és ha szükséges, annak jóváhagyásáról vagy visszautasításáról.

 • visszafizetés (amikor lehetséges)

Ha megkapja jóváhagyását, a visszatérítés feldolgozásra kerül, és az összeg visszatérítésre kerül, amint a Remarkt értesíti Önt a visszatérítésről.

Ha online bankkártyával fizetett, az összeget ugyanarra a bankszámlára térítjük vissza, amelyen a Megrendelést fizette. Ha kártyával fizetett a Remarkt helyi átvételi helyén vagy szállítási címén (ahol elérhető), visszatérítjük a pénzt a fizetési szolgáltatójánál vezetett fizetési szolgáltatási számlájára. Ezenkívül, ha készpénzben fizetett a Remarkt átvételi helyén vagy szállítási címén, akkor kérheti a befizetett összeg visszatérítését (i) készpénzben a Remarkt helyén lévő nyugta alapján vagy (ii) a fiókjában. a bank, amelyet a Termékek visszaküldésekor jelez felénk. Az első kézbesítés módjától függetlenül a Személyes Termék üzletbe történő visszaküldésekor a kifizetett összeg visszatérítése a Vevő kérésére, készpénzben történhet abban az üzletben, ahová a Terméket szállítják, az adóbizonylat. Készpénz-visszatérítés igénylésekor a Remarkt visszaigazolását követően arra a helyre kell mennie, ahol a termékeket átvette, vagy a feltüntetett címre történő kézbesítés esetén arra a helyre, ahová a termékeket kiszállították, hogy megkapja a visszatérítést. elérhetőségét illetően.

Ha még nem kapta meg a visszatérítést, javasoljuk, hogy ellenőrizze újra bankszámláját. Ezután vegye fel a kapcsolatot a hitelkártyáját kibocsátó céggel. A visszatérítés hivatalos regisztrációja eltarthat egy ideig. A következő lépés az, hogy kapcsolatba lép a bankjával. Gyakran előfordul, hogy a visszatérítés elszámolása előtt van egy bizonyos feldolgozási időszak. Ha követte ezeket a lépéseket, és még nem kapta meg a visszatérítést, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a dokumentum végén található elérhetőségeken.

 • Elküldés

A termék visszaküldéséhez vagy postán / futárral, vagy személyesen kell elküldenie a következő címek egyikére: Arad: str. Calea Radnei, 298. sz., Arad, Arad megye, Románia vagy Nagyvárad: Str. Suisului 10A, Nagyvárad, Bihar megye, Románia. Mivel a Remarkt viseli a visszaküldési költségeket, azt javasoljuk, hogy a futárszolgálat igénybevételéhez vegye igénybe az expressz futárcég - FanCourier - szolgáltatásait, mindaddig, amíg ezek a szolgáltatások elérhetőek lesznek azon a területen, ahová vissza kívánja adni a Terméket. Mivel támogatni szeretnénk ügyfeleinket, miután tájékoztattak minket a termék nem megfelelőségével kapcsolatos visszaküldési döntésről, a Remarkt kezeli a termék kézbesítésének és a FanCourier-n keresztüli szállításának formaságait (kapcsolatba lépni az ügyféllel, létrehozni az AWB-t és e-mailben elküldeni) -mail). mail az Ügyfélnek). Kérjük, nyomtassa ki és csatolja a megfelelő AWB terméket tartalmazó csomaghoz, és közölje azt a futárral, aki eljön a csomagért.

Ha a fentieken kívül más postai / futárszolgáltatást vesz igénybe, Ön viseli a visszaküldési költségeket. Ha azonban az Ön által ajánlott futárszolgálatok az Ön területén nem állnak rendelkezésre, a visszatéréshez használt postai / expressz futárszolgálat költségeit mi viseljük.

Pontosan a vásárolt Termékeket kell küldenie, mivel más terméket nem küldhet, még akkor sem, ha azok azonosak. A termékek visszaküldésre kerülnek abba a Remarkt üzletbe, ahol azokat a Vevő átvette, vagy a Vevő által megjelölt szállítási cím szerinti megye üzletébe, ha az adott megyében van ilyen üzlet, vagy egyébként a Remarktba. hely, ahová a Termékeket a megadott címre történő kézbesítés esetén Önnek küldték.

A nem megfelelő termék visszaszolgáltatásáról történő értesítéshez használhatja (de nem kötelező) a Remarkt által biztosított visszaküldési űrlapot, amely elérhető Függelék jelen Feltételek 1. pontját, vagy közvetlenül töltse ki a Weboldalon elérhető űrlapot. A Remarkt e-mailben tájékoztatja Önt a Termék átvételéről és a vele szemben alkalmazandó jogorvoslatról. A visszaküldés kezeléséhez kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, mielőtt elküldené a Termékeket nekünk.

Amennyiben a javítási / csere iránti kérelme megalapozott, a Remarkt viseli a Termék visszaszolgáltatásához, javításához / cseréjéhez kapcsolódó szállítás, javítás, szakértelem vagy csomagolás költségeit.

  • VISSZAVONÁS JOGA

  Ez a 12. szakasz – Elállási jog a Vásárlókra, mint fogyasztókra vonatkozik.

  A Termékek Webhelyen leadott megrendelés útján történő megvásárlása meghatározza a távszerződés megkötését a Remarkt és a Vevő között, a jelen Feltételek által biztosított feltételekkel. Mivel a Vevő fogyasztó, élni fog a távollevő szerződés elállási jogával. Így a fogyasztó számára előnyös, ha 14 naptári nap elteltével a Vevő (vagy a Termékek címzettjeként megjelölt harmadik fél, kivéve a szállítókat) a Termékek birtokában belép a távszerződésből, anélkül meg kell indokolnia a kilépésről szóló döntést. A Vevő nem vállal semmilyen más költséget, kivéve a Termékek visszaszolgáltatásával kapcsolatos közvetlen költségeket, valamint azokat a költségeket, amelyek a Termékek értékének a kezelésükből eredő csökkenéséből fakadnak, eltekintve attól, ami a természet meghatározásához szükséges, a termékek jellemzői és működése.

  A 14 napos elállási határidő lejárta előtt a fogyasztó tájékoztatja Remarktot a szerződéstől való elállásáról szóló döntéséről, írásbeli elállási értesítés küldésével az online@remarkt.ro e-mail címre vagy szóban a helyi átvételi ponton. ahol átvette a Termékeket, megjelölve a releváns részleteket, például utó- és vezetéknevet, fogyasztói postacímet, telefonszámot, adott esetben e-mail címet, Megrendelési hivatkozási számot, Termékeket, amelyek vonatkozásában elállási jogát fejezi ki, az a dátum, amikor a Termékeket átvették az átvételi pontról, vagy kézbesítették a megjelölt címre, ha ez a dátum továbbra is elérhető a fogyasztó számára, és a kérés dátuma. E jog gyakorlásához használhatja (de nem kötelező) a Remarkt által biztosított visszaküldési űrlapot, amely elérhető Függelék jelen Feltételek 1. sz. A Honlapunkról elektronikus úton is kitöltheti és elküldheti www.remarkt.ro szabványos elállási űrlap. Ha ezt a lehetőséget használja, késedelem nélkül, tartós adathordozón, például e-mailben elküldjük Önnek a visszavonási kérelem kézhezvételének visszaigazolását.

  Ezen információk továbbítását kíséri vagy követi a megvásárolt Termékek visszaküldése a Remarkt-nak az alább megadott címeken vagy abban a helyi átvételi pontban, ahonnan a Termékeket átvette, az Ön közlésétől számított 14 naptári napon belül a szerződéstől való elállásról szóló döntés. A határidő betartásra kerül, ha a Termékeket a 14 napos időszak lejárta előtt visszaküldik. A visszaküldött Termékek kézhezvétele után e-mailt küldünk Önnek, amelyben tájékoztatjuk Önt azok átvételéről és a Termékek értékének visszatérítéséről. Kérjük, adja vissza a Termékeket az eredeti csomagolásában is; Ha ezt nem teszi meg, a Remarkt képes lesz feldolgozni a visszaküldési kérelmet, de az eredeti csomagolásban a Visszaküldött termék értéke csökkenhet, amelyet figyelembe veszünk az alábbi bekezdés szerint visszatérítendő összeg meghatározásakor. A visszaküldött termékek nem lehetnek sérültek, kopás vagy kopás jelei vannak, és a termék címkéjét sem szabad eltávolítani. Ellenkező esetben a Vevő viseli azokat a költségeket, amelyeket a Termékek értékének ezen szempontok által okozott csökkenése okoz.

  Ha eláll a szerződéstől, a Remarkt megtérít minden olyan összeget, amelyet Öntől kapott azokra a Termékekre vonatkozóan, amelyekre vonatkozóan Ön élt ezzel a jogával, beleértve a Termékek Önnek történő leszállításának költségeit (ha vannak ilyenek), a további költségek nélkül. az a tény határozza meg, hogy az általunk kínált legolcsóbb szokásos kézbesítési típustól eltérő szállítási módot választott (amikor a szokásos szállítási típus elérhető). A visszatérítésre indokolatlan késedelem nélkül, minden esetben legkésőbb 14 naptári napon belül kerül sor attól a naptól számítva, amikor értesülünk a jelen szerződés alóli elállási döntéséről, és elhalaszthatja a visszatérítést mindaddig, amíg meg nem kapjuk a visszaküldött Termékeket vagy az általunk figyelembe vett igazolást elegendő a Vevő részéről annak bizonyítására, hogy a Termékeket elküldték nekünk, a legközelebbi dátumig érvényesek. Ha fizetésre használja a helyi Remarkt átvételi ponton, vagy amikor a jegyeket elektronikus úton (kártyával) kézbesíti, a jegykibocsátó politikájától függően hosszabb ideig tarthat, amíg pénzét ténylegesen visszatérítik a kártyájára.

  Ha online bankkártyával fizetett, az összeget ugyanarra a bankszámlára térítjük vissza, amelyen a Megrendelést fizette. Ha kártyával fizetett a Remarkt helyi átvételi helyén vagy szállítási címén (ahol elérhető), visszatérítjük a pénzt a fizetési szolgáltatójánál vezetett fizetési szolgáltatási számlájára. Ezenkívül, ha készpénzben fizetett a Remarkt átvételi helyén vagy szállítási címén, akkor kérheti a befizetett összeg visszatérítését (i) készpénzben a Remarkt helyén lévő nyugta alapján vagy (ii) a fiókjában. a bank, amelyet a Termékek visszaküldésekor jelez felénk. Az első kézbesítés módjától függetlenül a Személyes Termék üzletbe történő visszaküldésekor a kifizetett összeg visszatérítése a Vevő kérésére, készpénzben történhet abban az üzletben, ahová a Terméket szállítják, az adóbizonylat. Készpénz-visszatérítés igénylésekor a Remarkt visszaigazolását követően arra a helyre kell mennie, ahol a termékeket átvette, vagy a feltüntetett címre történő kézbesítés esetén arra a helyre, ahová a termékeket kiszállították, hogy megkapja a visszatérítést. elérhetőségét illetően. A Remarktnak joga van a kifizetett összeg visszatérítésére oly módon, hogy az tükrözze a Termékek értékének esetleges csökkenését, ha azt a Termékek jellegének, jellemzőinek és működésének meghatározásához szükségestől eltérő ok okozta.

  Ha még nem kapta meg a visszatérítést, először ellenőrizze újra bankszámláját, majd kövesse a fenti Általános Szerződési Feltételek 12. szakaszában – Visszatérítések található utasításokat.

  A GEO 16. sz. Rendelkezéseinek megfelelően. A következő árukategóriák mentesülnek az elállási jog alól:

  1. szolgáltatási szerződések a szolgáltatások teljes nyújtása után, ha a teljesítés a fogyasztó előzetes kifejezett hozzájárulásával kezdődött, és miután megerősítette, hogy tudomására jutott, hogy elveszíti elállási jogát a szerződés teljes teljesítése után. szakmai;
  2. olyan termékek, amelyek ára olyan pénzügyi piaci ingadozásoktól függ, amelyeket a szakember nem tud ellenőrizni, és amelyek az elállási időszak alatt előfordulhatnak;
  3. a fogyasztók által bemutatott előírásoknak megfelelő vagy egyértelműen testre szabott termékek szállítása;
  4. élelmiszerek vagy nem élelmiszertermékek, amelyek valószínűleg romlanak vagy gyorsan lejárnak, például zöldségek, gyümölcsök, pékáruk, virágok, hentesek (bármilyen típusú hús, beleértve a halat és a tenger gyümölcseit is), friss élelmiszerek, beleértve a tejet és tejtermékeket, tojás, gasztronómia termékek (fogyasztásra kész élelmiszerek), fagyasztott élelmiszerek (ezek olvadás és nem megfelelő körülmények között történő szállítás esetén a visszatérés során gyorsan romolhatnak) stb.
  5. lezárt termékek, amelyeket egészségvédelmi vagy higiéniai okokból nem lehet visszaküldeni és amelyeket a fogyasztó lezárt, mint például fehérnemű, intim vagy testápolási termékek, sminktermékek, dohánytermékek, italpalackok, alkoholmentes italok stb. .;
  6. olyan termékek szállítása, amelyek a szállítás után jellegüknél fogva elválaszthatatlanul keverednek más elemekkel;
  7. alkoholos italok, amelyek árában az adásvételi szerződés megkötésekor állapodtak meg (ezek a szerződési feltételek), amelyek kiszállítása nem lehetséges 30 napnál előbb, és amelyek valós értéke olyan piaci ingadozásoktól függ, amelyeket a szakember nem tud ellenőrizni;
  8. a szállítást követően lezárt, lezárt hang- vagy videofelvételek vagy lezárt számítógépes programok, például CD vagy DVD, stb.
  9. újságok, folyóiratok és folyóiratok biztosítása, amelyek nem előfizetéses alapon állnak rendelkezésre ilyen kiadványok biztosításához;
  10. a nem tartalmi adathordozón átadott digitális tartalom szolgáltatása, amennyiben a szolgáltatás a fogyasztó előzetes kifejezett hozzájárulásával kezdődött, és miután megerősítette, hogy tudomására jutott, hogy elveszíti elállási jogát.

  A Termékek visszaküldésével (a termékek szállításával) kapcsolatos közvetlen költségek a fogyasztót terhelik, visszaküldésük történhet postai úton/futárral vagy személyesen, az alábbi címek valamelyikére: Arad: Calea Radnei u., sz. 298, Arad, Arad megye, Románia vagy Nagyvárad: Str. Suisului no 10A, Nagyvárad, Bihar megye, Románia, az 1. számú melléklet szerinti bevallási űrlap vagy a fent megjelölt adatokat tartalmazó egyéb írásos vagy szóbeli tájékoztatás benyújtása után. A termékeket vissza lehet küldeni abba a Remarkt üzletbe, ahol a Vevő átvette, vagy a Vevő által megjelölt szállítási cím szerinti megye üzletébe, ha az adott megyében van ilyen üzlet, vagy egyéb esetben a A feltüntetett címre történő kézbesítés esetén jelölje meg a Termékek kiszállításának helyét. A visszaküldés befejezéséhez a fogyasztó bemutatja a vásárlást igazoló nyugtát vagy bizonylatot.

  1. VÁLASZTHATÓ ESZKÖZÖK

  Hozzáférést adhatunk Önnek a Webhelyen keresztül olyan harmadik féltől származó eszközökhöz, amelyeket nem figyelünk, vagy amelyek felett nincs kontrollunk, vagy amelyekhez nem járulunk hozzá (például olyan szoftverekhez, amelyek a webhely tartalmát több nyelvre lefordítják).

  Ön tudomásul veszi és elfogadja, hogy hozzáférést kínálunk az olyan eszközökhöz, "amilyenek vannak" és a "rendelkezésre állóak", garanciák, kijelentések vagy feltételek nélkül, és mindenféle jóváhagyás nélkül. Nem vállalunk felelősséget az opcionális harmadik fél eszközök használatából eredő vagy azzal összefüggésben.

  A Weboldalon keresztül kínált opcionális harmadik fél eszközök bármilyen felhasználása kizárólag saját felelősségére és saját belátása szerint történik.

  A jövőben új szolgáltatásokat és / vagy szolgáltatásokat is kínálhatunk a Weboldalon keresztül (beleértve az új eszközök és források bevezetését). Az új funkciókra és / vagy szolgáltatásokra szintén a jelen Általános Szerződési Feltételek vonatkoznak.

  1. HARMADIK FÉL LINKEK

  A Webhelyen keresztül elérhető bizonyos tartalom, termékek és szolgáltatások harmadik felektől származó anyagokat is tartalmazhatnak.

  Az ezen a webhelyen található harmadik fél linkjei olyan harmadik fél webhelyeire irányíthatnak, amelyek nem állnak kapcsolatban velünk. Nem vagyunk felelősek a tartalom vagy pontosság vizsgálatáért vagy értékeléséért, és nem vállalunk garanciát és nem vállalunk felelősséget harmadik fél által készített anyagokért vagy webhelyekért, illetve más harmadik felek anyagáért, termékéért vagy szolgáltatásáért.

  Nem vagyunk felelősek semmilyen kárért vagy veszteségért, amely áruk, szolgáltatások, erőforrások, tartalom megvásárlásával vagy felhasználásával, vagy bármilyen más, harmadik fél webhelyeivel kapcsolatos tranzakcióval kapcsolatos. Kérjük, olvassa el figyelmesen harmadik felek feltételeit, irányelveit és gyakorlatait, és ügyeljen rá, hogy megismerje azokat. A harmadik fél termékeivel kapcsolatos panaszokat, panaszokat vagy kérdéseket az azokért felelős harmadik feleknek kell eljuttatni.

  1. FELHASZNÁLÓI MEGJEGYZÉSEK, TÁPLÁLKOZÁSOK ÉS EGYÉB BEADÁSOK

  Ha kérésünkre bizonyos konkrét megjegyzéseket (pl. Versenypályázatokat) vagy kifejezett kérés nélkül nyújt be, kérjük, küldjön kreatív ötleteket, véleményeket, javaslatokat, javaslatokat, terveket vagy egyéb anyagokat, akár online, akár a Webhelyre, e-mailben , közzététel vagy másképpen (általában „megjegyzésként” nevezik), elfogadja, hogy bármikor korlátozás nélkül szerkeszthetünk, másolhatunk, közzétehetünk, terjeszthetünk, lefordíthatunk és más módon felhasználhatunk bármilyen médiumot egy hozzászólásunkkal, összhangban az alkalmazandó joggal. Nem és nem is leszünk kötelesek (1) a hozzászólásokat titokban tartani; (2) kártérítést vagy kompenzációt fizet a megjegyzésekért, vagy (3) válaszoljon az észrevételeire.

  Jogunk kötelesség nélkül figyelemmel kísérni, szerkeszteni vagy eltávolítani azokat a tartalmakat, amelyeket saját belátásunk szerint illegálisnak, sértőnek, fenyegetőnek, rágalmazónak, rágalmazónak, erkölcstelennek vagy más módon kifogásolhatónak, illetve szellemi tulajdonunkat vagy más entitást sértőnek tartunk. jelen Általános Szerződési Feltételek.

  Garantáljuk, hogy egyik megjegyzésed sem sérti harmadik fél jogait, beleértve a szerzői jogokat, a védjegyeket, a magánélet és a személyes adatok védelmét, a személyiségi jogokat vagy más személyes vagy tulajdonosi jogokat. Azt is garantálja, hogy egyik megjegyzésében sem szerepel rágalmazó, illegális, sértő vagy obszcén anyag, vagy számítógépes vírus vagy más rosszindulatú program, amely bármilyen módon befolyásolhatja a Webhely vagy bármely más kapcsolódó webhely működését. Nem használhat hamis e-mail címet, nem állíthatja, hogy valaki más, mint valójában, vagy más módon félrevezethet minket vagy harmadik felet a megjegyzések eredetét illetően. Ezen minimumfeltételek mellett azonban választhat egy felhasználónévet a weboldalunkon benyújtott megjegyzésekhez. Kizárólag Ön felel a megjegyzéseiért és azok pontosságáért. Az Ön vagy egy harmadik fél által közzétett megjegyzésekért, valamint a tartalmukban megadott információkért nincs felelősségünk.

  1. ELEKTROMOS ÉS ELEKTRONIKUS BERENDEZÉSEK HULLADÉKBEJTÉSE

  Az elektromos és elektronikus berendezések (EEE) azok a villamos energiától függő berendezések, mint a porszívók, mosógépek, hűtőszekrények, mikrohullámú sütők, kis konyhai eszközök, televíziók, audio- és videokészülékek, mobiltelefonok, nyomtatók stb. Elektromos és elektronikus berendezések. amelyet a Webhelyen keresztül vásárolhat meg.

  Az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak (az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak) újrahasználata, kezelése, hasznosítása és ártalmatlanítása külön környezetvédelmi feltételek mellett történik, külön a háztartási vagy a csomagolási hulladék gyűjtésétől elkülönítve. Ezért tájékoztatni kívánjuk Önt arról, hogy Ön is részt vesz ebben a környezetvédelemre irányuló erőfeszítésben azáltal, hogy megfizeti a kifejezetten az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak begyűjtésére fordított külön költségeket.

  Mi is segítségére vagyunk és aktívan részt veszünk az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak begyűjtési folyamatában, ezért ingyenesen biztosítjuk Önnek azt a lehetőséget, hogy az Ön kérésére az új elektromos és elektronikus berendezések termékének vásárlásakor a webhelyről átvegyük az elektromos és elektronikus berendezések hulladékait. , ugyanazon feltételek mellett, mint az új termék leszállítása, ha az elektromos és elektronikus berendezések hulladéka azonos típusú és ugyanazokat a funkciókat látja el, mint az új berendezés.

  Ezért az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak szállítása és újrafeldolgozása támogatja és segíti a környezet védelmét és megőrzését a jövőben, tekintettel arra, hogy az elektromos és elektronikus berendezések hulladéka veszélyes anyagokat tartalmaz a környezetre és az emberi egészségre nézve, valamint jelentős mennyiségű másodlagos nyersanyag hasznosítása újrahasznosítás és újrafelhasználás céljából a szennyezés korlátozása az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak gyűjtési és újrafeldolgozási műveleteiben, valamint az újrafeldolgozási folyamatok eredményeként előállított anyagok hasznosításának hatékonyságának növelése.

  Ugyanakkor tájékoztatjuk Önt a hordozható elemek vagy akkumulátorok hulladékának a Remarkt értékesítési helyeken történő ártalmatlanításának lehetőségéről. Javasoljuk, hogy a környezetvédelem biztosítása érdekében használjon speciális konténereket, amelyek célja az ilyen típusú hulladékok ingyenes gyűjtése, hogy elkerülje az elemek és akkumulátorok hulladékának válogatás nélküli települési hulladékként történő elhelyezését.

  1. A SZEMÉLYES ADATOK FELDOLGOZÁSA

  A Webhely használatához és / vagy a Weboldalon keresztül történő megrendeléshez, valamint annak későbbi feldolgozásához és kézbesítéséhez szükséges, hogy a Remarkt feldolgozza az Önre vonatkozó személyes adatokat. Ezeket a rendelkezésre álló adatvédelmi irányelveinknek megfelelően dolgozzuk fel itt. Az adatkezeléssel és a jogaival kapcsolatos további információkért látogasson el a fenti linkre. Ez a webhely sütiket használ. Ha többet szeretne megtudni a Webhelyen használt sütikről, azok céljáról és azok letiltásáról, kérjük, nyissa meg az elérhető sütikre vonatkozó irányelveket itt.

  1. HIBÁK, PONTOSSÁGOK ÉS KIHAGYÁSOK

  A Remarkt célja, hogy kellemes élményt nyújtson Önnek a Termékek webhelyünkön történő megvásárlásakor. Esetenként azonban előfordulhat, hogy a webhelyen vagy a nyújtott szolgáltatásokban olyan információk találhatók, amelyek tipográfiai hibákat, pontatlanságokat vagy hiányosságokat tartalmazhatnak, amelyek a Termékek leírására, árakra, akciókra, ajánlatokra, a Termék szállítási költségeire, a szállítás időtartamára vonatkozhatnak. és a rendelkezésre állás. Törekszünk a hibák, pontatlanságok vagy hiányosságok mielőbbi kijavítására. Fenntartjuk továbbá a jogot, hogy bármikor és a lehető leghamarabb megváltoztassuk vagy frissítsük az információkat, előzetes értesítés nélkül (beleértve a Megrendelés leadását követően, de anélkül, hogy ezek a változtatások rád vonatkoznának).

  1. TILOS FELHASZNÁLÁSOK

  Az Általános Szerződési Feltételekben meghatározott egyéb tilalmakon kívül tilos a Webhelyet vagy annak tartalmát használni: (a) bármilyen jogellenes célra; b) más személyek megkövetelése illegális cselekmények végrehajtásában vagy azokban való részvételben; (c) megsérteni bármely alkalmazandó szabályozást, szabályt, törvényt vagy más jogi rendelkezést; (d) megsérteni a szellemi tulajdonjogainkat vagy mások szellemi tulajdonjogait; e) zaklatás, visszaélés, sértés, ártalom, becsületsértés, rágalmazás, hiteltelenség, megfélemlítés vagy megkülönböztetés nem, szexuális orientáció, vallás, etnikum, faj, életkor, nemzeti származás vagy fogyatékosság alapján; f) hamis vagy félrevezető információk bemutatása; (g) vírusok vagy bármilyen más típusú rosszindulatú kód feltöltése vagy továbbítása, amelyet bármilyen módon felhasználnak vagy felhasználhatnak, amely befolyásolhatja a Szolgáltatás, a Webhely vagy egy kapcsolódó webhely, más webhelyek vagy a Internet; h) mások személyes adatainak összegyűjtése vagy nyomon követése; i. spam, adathalászat, feltérképezés vagy adatgyűjtés; j) bármilyen obszcén vagy erkölcstelen célból; vagy (k) a Webhely vagy egy kapcsolódó webhely, más webhelyek vagy az Internet biztonsági funkcióinak megzavarása vagy megkerülése. Fenntartjuk a jogot, hogy bármely tiltott használat megsértése esetén megszüntessük a Webhely vagy egy kapcsolódó webhely használatát.

  1. GARANCIÁK MENTESÍTÉSE; KORLÁTOLT FELELŐSSÉG

  Nem garantáljuk, nem képviseljük és nem garantáljuk, hogy a Szolgáltatásunk használata mindig megszakítás nélküli, időszerű, biztonságos vagy hibamentes lesz, mivel az ilyen események anélkül történhetnek, hogy minket érintene. Nem garantáljuk továbbá, hogy a Szolgáltatás használatával elérhető eredmények mindig pontosak és megbízhatóak lesznek.

  Ön beleegyezik, hogy időről időre határozatlan időre eltávolíthatjuk a Szolgáltatást, vagy bármikor, előzetes értesítés nélkül felmondhatjuk a Szolgáltatást olyan okokból, amelyeken kívül esünk, például korlátozás nélkül a Webhely karbantartása.

  Ön kifejezetten elfogadja, hogy a Szolgáltatást saját felelősségére használja vagy nem tudja használni. A Szolgáltatást és a Szolgáltatáson keresztül Önnek szállított összes terméket és szolgáltatást (kivéve az általunk kifejezetten megjelölt eseteket) „ahogy van” és „ahogy rendelkezésre áll” az Ön használatra, bármilyen kifejezett vagy hallgatólagos nyilatkozat, szavatosság vagy feltétel nélkül, ideértve az eladhatóságra, az eladható minőségre, az adott célra való alkalmasságra, a tartósságra, a jogcímre és a jogsértés hiányára vonatkozó összes hallgatólagos garanciát vagy feltételt.

  A Remarkt kötelezettséget vállal az Ügyfelek felé, hogy a kizárólag a Remarkt által okozott tényleges és bizonyított tényleges károk esetén megtéríti az Ügyfelet az utóbbi által kifizetett Termékek értékén belül, az alkalmazandó jogszabályoknak és az Ez által megengedett korlátozásoknak megfelelően. .

  A Remarkt nem vállal felelősséget a termékek árának vagy jellemzőinek megjelenítésében felmerülő hibákért. A Weboldalt, annak tartalmát, funkcióit, Termékeit és az azokban található információkat "a rendelkezésre álló" alapon biztosítjuk. A Remarkt nem vállal garanciát arra, hogy a nyújtott szolgáltatások megfelelnek az Ügyfél kívánságainak, megszakítás nélkül, időben és hibák nélkül, vagy hogy a hibákat időben kijavítják, vagy a Termékek használatából származó eredmények összhangban vannak az Ügyfél kívánságaival. Az ügyfélnek mindig figyelembe kell vennie a megvásárolt termékek gyártója által deklarált jellemzőket és rendeltetési helyet. A Remarkt ésszerű erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a Szolgáltatások megszakítás nélkül, határidőre teljesüljenek, és a hibákat a lehető leghamarabb kijavítsák.

  A Remarkt nem felel az online fizetési tranzakciókért, banki vagy egyéb fizetési eszközökön keresztül, és a készpénzfizetések beszedéséért sem, ha azokat harmadik felek teljesítik, akik felelősek az elvégzett tranzakciók helyességéért és biztonságáért.

  Az ügyfelek megértik és egyetértenek abban, hogy a Remarkt, az anyavállalat, annak leányvállalatai és jogutódjai nem vonhatók felelősségre a nyereség, a bevételek, a megtakarítások, az üzleti lehetőségek, az ügyfelek vagy a hírnév közvetlen vagy közvetett elvesztéséért, az esetleges veszteségekért. közvetett pénzügyi veszteségek, amelyek a következőkből származnak:

  1. Használata, beleértve a Webhely vagy a kínált Szolgáltatások visszaélését is;
  2. A Weboldal használatának lehetetlensége;
  3. A Webhely tartalmának használata, különös tekintettel a Weboldal tartalmára vonatkozó döntésekre;
  4. Vírustámadások, DoS ("szolgáltatásmegtagadás") támadások vagy támadások más, technológiailag káros anyagokkal és azokon keresztül, amelyek hatással lehetnek a munkaeszközökre, a számítógépes programokra, az adatokra vagy bármilyen más anyagra a Weboldal használata vagy a tartalom letöltése miatt a Webhely vagy egy link, amelyre a Webhely hivatkozik; Bár mindent megteszünk a lehető legbiztonságosabb és legbiztonságosabb tartalom biztosítása érdekében, a felhasználó felelőssége annak biztosítása, hogy csak biztonságos tartalomhoz és információkhoz férhessen hozzá.
  5. Azon weboldalak tartalma, amelyekre hivatkozásokat talál a Weboldalon;
  6. Az adatok továbbításának engedély nélküli hozzáférése vagy megváltoztatása, de a személyes adatok védelméről szóló jogszabályoknak megfelelően.

   

  1. KÁRTÉRÍTÉS

  Ön vállalja, hogy kártalanítja, megvédi és ártalmatlanítja a Remarkt és anyavállalatát, leányvállalatait, partnereit, igazgatóit, rendszergazdáit, ügynökségeit, vállalkozóit, engedélyeseit, szolgáltatóit, alvállalkozóit, szállítóit, munkatársait és alkalmazottjait az esetleges követelésekért vagy követelésekért. ügyvédi díjak, amelyek harmadik feleknek felmerülnek a jelen Általános Szerződési Feltételek vagy az általuk hivatkozott dokumentumok megsértésének eredményeként, vagy annak eredményeként, vagy az Ön webhelyével kapcsolatos bármely harmadik fél jogszabályainak vagy jogainak megsértése miatt.

  1. A FELTÉTELEK Függetlensége

  Ha a jelen Általános Szerződési Feltételek bármely rendelkezését törvénytelennek, érvénytelennek vagy végrehajthatatlannak találják, akkor azt a rendelkezést kizártnak tekintik a jelen Feltételek között, a fennmaradó rendelkezések érvényességének és érvényesíthetőségének sérelme nélkül.

  1. AZ EGÉSZ MEGÁLLAPODÁS

  Ha a Remarkt nem él vagy nem hajt végre törvényben vagy a jelen Általános Szerződési Feltételek bármely rendelkezése által biztosított jogot, az nem jelent lemondást e jog vagy rendelkezés alól.

  Jelen Általános Szerződési Feltételek, valamint az ezen a Webhelyen, a Webhelyen végrehajtott vásárlásokkal kapcsolatban vagy a Szolgáltatással kapcsolatban küldött kommunikációban közzétett irányelvek vagy működési szabályok a teljes megállapodást és szerződéses megállapodást alkotják az Ön és a Remarkt között, és szabályozzák az Ön használatát. A Webhely, az Ön és a Remarkt közötti korábbi vagy jelenlegi, szóbeli vagy írásbeli megállapodások, közlemények és javaslatok helyettesítése (ideértve, de nem kizárólag, az Általános Szerződési Feltételek bármely korábbi verzióját).

  A jelen Általános Szerződési Feltételek értelmezésének kétértelműségei nem értelmezhetők az őket elkészítő féllel szemben.

  1. MEGSZŰNÉS

  A felek a felmondás időpontja előtt vállalt kötelezettségei és felelősségei jelen szerződés felmondását követően a törvény által megengedett mértékben fennmaradnak.

  A jelen Általános Szerződési Feltételek csak akkor lépnek hatályba, ha Ön és mi felmondjuk és / vagy felmondjuk. Bármikor felmondhatja a jelen Általános Szerződési Feltételeket, értesítve minket arról, hogy többé nem kívánja használni a Szolgáltatásainkat, vagy amikor megszünteti Webhelyünk használatát azzal, hogy törli fiókját a Webhelyről.

  Ha kizárólagos véleményünk szerint nem tartja be vagy gyanítja, hogy nem tett eleget a jelen Általános Szerződési Feltételek valamelyik feltételének vagy rendelkezésének, akkor ezt a megállapodást bármikor felmondás nélkül is felmondhatjuk, és Ön az összes esedékes összegért felel. a felmondás dátumával együtt, és / vagy ennek megfelelően megtagadhatjuk Önnek a Szolgáltatásainkhoz (vagy azok bármely részéhez) való hozzáférést.

  A jelen szerződés a fenti 12. pont szerinti elállási jogának gyakorlásával, fogyasztói státuszára tekintettel felmondható.

  1. ALKALMAZANDÓ JOG ÉS VITÁK RENDEZÉSE

  A jelen Általános Szerződési Feltételeket és a kifejezetten értesített külön megállapodásokat, amelyek alapján a Szolgáltatásokat nyújtjuk, Románia törvényei szabályozzák és értelmezik. Olyan ügyfelek számára, akik a Romániában alkalmazandó jogszabályok értelmében fogyasztók (azaz természetes személyek, akik kereskedelmi, ipari vagy termelési tevékenységükön kívüli, kézműves vagy liberális célokat szolgálnak fel), és akik az Európai Unió más tagállamaiban találhatók, ahonnan felhasználható, és kire vonatkozik Honlapunk, a román törvény és a jelen ÁSZF, anélkül, hogy megfosztanák az adott fogyasztót attól a védettségtől, amelyet olyan rendelkezések biztosítanak számára, amelyektől egyezmény alapján nem térhet el annak az államnak a jogától, amelyben tartózkodik. szokásos tartózkodási helye.

  Amennyiben Ön ezeket a Szolgáltatásokat használja és Termékeket vásárol a Webhelyen az Európai Unió egy másik tagállamától, a fenti feltételek mellett megemlítjük, hogy a Termékeket kizárólag Romániában szállíthatjuk, a megadott feltételekkel és korlátozásokkal összhangban. Általános Szerződési Feltételek.

  A köztünk és az Ügyfelek / Vásárlók közötti esetleges esetleges vitákat a romániai illetékes bíróságok rendezik.

  1. A SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK VÁLTOZÁSA ÉS A MEGJEGYZÉS

  Az Általános Szerződési Feltételek legújabb verzióját bármikor megtekintheti ezen az oldalon.

  Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy saját belátásunk szerint frissítsük, módosítsuk vagy kicseréljük a jelen Általános Szerződési Feltételek bármely részét úgy, hogy frissítéseket és módosításokat teszünk közzé a webhelyünkön, anélkül azonban, hogy kifejezetten értesítenünk kell Önt és külön-külön, hacsak másképp nem. a jelen Általános Szerződési Feltételekben leírtak szerint. Az Ön felelőssége, hogy rendszeres időközönként ellenőrizze Webhelyünket a változások miatt. A jelen Általános Szerződési Feltételek módosításának közzétételét követően Webhelyünk további használata vagy hozzáférése a változtatások elfogadását jelenti. Az ilyen változtatások azonban nem vonatkoznak az Ön által már leadott Megrendelésekre az ÁSZF-módosítás hatálybalépésének időpontjáig. Elmentheti magának a jelen ÁSZF-ből a Megrendelés leadásának napján érvényes másolatot, vagy kérhet tőlünk egy másolatot, amelyet a megadott e-mail címre elküldünk Önnek.

  A Remarkt a jelen Általános Szerződési Feltételeket vagy az azokból származó jogait vagy kötelezettségeit az Ügyfelek/Vásárlók további megállapodása nélkül engedményezheti, amely a jelen Feltételek elfogadásával biztosítottnak minősül.

  1. MEGJEGYZÉS HŰSÉGPROGRAM

  Ez a szakasz a törzsvásárlói kártyák használatának feltételeit tartalmazza ("Hűségkártyák") a Remarkt által végrehajtott és a Remarkt Ügyfeleinek szánt hűségprogramon belül ("Hűségprogram").

  A Hűségprogram célja a Remarkt Ügyfelek hűségének növelése azáltal, hogy egyes termékekre kedvezményes árak (kereskedelmi kedvezmények) formájában juttatja a törzsvásárlói kártyát birtokló és használó Ügyfeleit.

  A Hűségprogramban részt vevő ügyfelek elfogadják az Általános Szerződési Feltételek jelen pontjában említett szabályokat, és vállalják, hogy betartják azokat. Az ügyfelek a Hűségkártyát a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően használják.

  1. Az alkalmazás általános feltételei

  A Hűségprogram 16. március 2023-tól Románia minden fizikai Remarkt üzletében működik, és a törzsvásárlói kártya csak azokon belüli vásárlásokhoz használható fel. A törzsvásárlói kártya nem használható termékek online vásárlására, más kereskedőktől származó termékek vásárlására, illetve a jelen Általános Szerződési Feltételek által nem engedélyezett egyéb célra.

  A Hűségprogram időtartama határozatlan, és vis maior esetén, vagy a Remarkt kezdeményezésére bármikor felfüggeszthető vagy megszüntethető.

  A Remarkt felfüggesztheti, megszüntetheti vagy módosíthatja a hűségprogramot és az Általános Szerződési Feltételek ezen részét. Az ügyfelek értesítést kaphatnak a hűségprogram felfüggesztéséről vagy megszüntetéséről a felfüggesztés/felmondás dátuma előtt, vagy a lehető leghamarabb azt követően.

  A Remarkt fenntartja magának a jogot, hogy a jelen Általános Szerződési Feltételek pontját bármikor egyoldalúan módosítsa, a Hűségkártyával rendelkező Ügyfelek előzetes értesítése mellett, a hatálybalépést megelőzően legalább 7 (hét) naptári nappal. A 7 (hét) napos időszak lejártát követően a törzsvásárlói kártya további használata a változtatások elfogadását jelenti. A Hűségprogram Általános Szerződési Feltételeinek frissített változata elérhető lesz a Remarkt üzletekben és a Weboldalon, és a változtatások a frissített változat megjelenését követően lépnek hatályba (a korábban említett módokon). Amennyiben az Ügyfél nem ért egyet a Hűségprogramra vonatkozó új Általános Szerződési Feltételekkel, úgy az alábbi 27.4 pont szerinti törzsvásárlói kártya lezárására vonatkozó kérelem megfogalmazásával köteles erre a Remarkt figyelmét felhívni. Ha az Ügyfél tiltakozik az Általános Szerződési Feltételek jelen szakaszának módosítása ellen, a Remarkt felmondhatja a jelen Hűségprogram-szerződést.

  Az Ügyfél felelőssége, hogy ellenőrizze az Általános Szerződési Feltételek legfrissebb verzióját. A vásárlók elmenthetik (elektronikus) másolatát az adott időpontban érvényes Általános Szerződési Feltételekről, illetve a Remarkt üzleteiben - a hipermarketek Vevőinfóján, vagy a pénztárgépekben - kérhetik a Remarkttól a Hűségprogram Általános Szerződési Feltételeinek fizikai másolatát. Remarkt minimarketek.

  Az egyedi törzsvásárlói kártya kódja, a kibocsátott törzsvásárlói kártya és a rajta lévő jelzések, képek, minták, logók, logók, ábrázolások vagy szövegek a Remarkt tulajdonát képezik, és azokat másolja, sokszorosítja, kinyomtatja vagy bármilyen módon használja, kivéve a jelen rendelkezéseknek megfelelően. Feltételek és feltételek tilos.

  1. A törzsvásárlói kártya kiállítása

  A Hűségprogramban való részvételhez törzsvásárlói kártya kiállítása szükséges. A törzsvásárlói kártya kiállításának időpontjában 18. életévét betöltött magánszemély vásárló kérheti törzsvásárlói kártya kiállítását. Az űrlap kitöltésével az Ügyfél saját felelősségére kijelenti, hogy betöltötte a 18. életévét.

  A törzsvásárlói kártya kiállításához szükséges a kibocsátási űrlap kitöltése és aláírása, valamint a Hűségprogram Általános Szerződési Feltételeinek elfogadása. A kibocsátási űrlap bármely fizikai Remarkt üzletben elérhető és kitölthető - bármely Remarkt hipermarketben a Vevőinfónál és a Remarkt minimarketekben a pénztárgépeknél. A kártya a kiállító lap kitöltését követően a helyszínen kerül kiállításra, az Ügyfélhez társításra kerül és az Ügyfél által az adatlapon megadott adatok alapján kerül kiállításra. Az űrlapon megadott adatok helyességéért és teljességéért az Ügyfél teljes mértékben és kizárólagosan felelős. Az ügyfél csak a személyes adatait adja meg a kibocsátási űrlapon, más személy adatait nem adhatja meg. A Remarkt nem vállal felelősséget a Megrendelő által az űrlap kitöltésekor megadott hiányos vagy téves adatokért.

  A törzsvásárlói kártyát az Ügyfelek ingyenesen kínálják, fizikai formátumban bocsátják ki, egyedi és csak a kibocsátási lapot kitöltött Ügyfél használhatja (nem átruházható). Egy Ügyfélnek csak egy aktív törzsvásárlói kártyája lehet. A Remarkt törölheti a törzsvásárlói kártyákat, ha azt észleli, hogy egy Ügyfél egynél több kártyával rendelkezik, anélkül, hogy a törölt kártyákkal kapcsolatos előnyöket át lehetne vinni az aktív kártyára. Ha egy harmadik fél használja a törzsvásárlói kártyát azért, mert az Ügyfél nem teljesíti a jelen Általános Szerződési Feltételekben vállalt kötelezettségeit, vagy más jogosulatlan használat esetén, az e harmadik fél által végzett interakciók/tranzakciók az Ügyfél számlájára vonatkoznak. fiókot, és a Remarkt nem vállal felelősséget az ilyen felhasználásokért.

  1. A törzsvásárlói kártya használata és működtetése

  A törzsvásárlói kártya a kiállítás napjától, az első használat pillanatától a Remarkt üzletekben történő termékvásárlásig aktív.

  A törzsvásárlói kártya kedvezményes árakból (kereskedelmi kedvezményekből) álló előnyöket kínál Ügyfeleinknek a Remarkt üzletekben árusított egyes termékek vásárlásakor.

  A kedvezményes árak olyan kereskedelmi kedvezmények, amelyek minden törzsvásárlói kártyával rendelkező Ügyfélnek szólnak, és a kiválasztott termékek árából levonható százalékos vagy fix értékű kedvezményekből állnak. A kedvezmények csak a Remarkt által a törzsvásárlói kártya használatakor meghatározott kiválasztott termékekre érvényesek. A kedvezményeket a Remarkt egyoldalúan határozza meg, és a Remarkt nem vállalja annak minimális értékét vagy időtartamát.

  Nem jár kedvezmény azokra a dohánytermékekre vagy egyéb termékekre, amelyekre a törvényben meghatározott maximális eladási ár vonatkozik.

  Ha egy bizonyos termékre a törzsvásárlói kártya alapján kedvezményben részesült Vásárló a terméket vissza kívánja küldeni, függetlenül a visszaküldés okától, a visszaküldött érték megegyezik a Vásárló által ténylegesen fizetett értékkel.

  Azok a kiválasztott termékek, amelyekre kereskedelmi kedvezmények és kedvezményes árak vonatkoznak, a Remarkt üzletekben a polcokon, a magazinban (anélkül, hogy a magazinban még kötelező lenne) vagy a Remarkt által meghatározott egyéb módon, értelemszerűen megjelenhetnek. A kiválasztott termékeket a Remarkt mindenesetre időszakonként módosíthatja.

  A törzsvásárlói kártya előnyeinek igénybevételéhez a Vásárlónak a Remarkt üzletek pénztáraiban be kell szkennelnie a törzsvásárlói kártyát, az adószelvény kiállítása és a vásárolt termékek kifizetése előtt. A kártyát a Remarkt munkatársai a pénztárgépeknél bemutatják, vagy adott esetben közvetlenül az Ügyfél szkenneli. Az Ügyfél felelőssége, hogy tájékozódjon a meglévő kedvezményekről és bemutassa a törzsvásárlói kártyát szkennelésre, a Remarkt munkatársai nem kötelesek a Vásárlót a törzsvásárlói kártya használatára kérni, illetve bizonyos kedvezményekről tájékoztatni.

  A kedvezmények automatikusan érvényesülnek a pénztárgépben azon vásárlások esetén, amelyeknél a kiválasztott termékeknél bemutatták a törzsvásárlói kártyát (amelyeknél a kedvezmény alkalmazását a Remarkt határozta meg).

  A Hűségprogram keretében nyújtott kedvezmények nem halmozódnak más kedvezményekkel (és más típusú kártya, utalvány vagy promóció alapján adható kedvezményekkel sem).

  1. A törzsvásárlói kártya felfüggesztése vagy lezárása

  A törzsvásárlói kártya az Ügyfél kérésére vagy a Remarkt kezdeményezésére ideiglenesen felfüggeszthető.

  A Vevő a törzsvásárlói kártya felfüggesztését a Remarkt hipermarketekben, illetve a Remarkt minimarketekben a pénztárgépeknél az Ügyfélinfóhoz rendelt írásbeli kérelem kitöltésével kérheti lopás, elvesztés, működésképtelenség vagy jogosulatlan használat gyanúja esetén. Jogosulatlan használat gyanúja esetén az Ügyfél kötelessége, hogy kérje a Remarkt a törzsvásárlói kártya mielőbbi felfüggesztését.

  A Remarkt jogosult dönteni a törzsvásárlói kártya előzetes bejelentés nélküli felfüggesztéséről, ha feltételezhető, hogy visszaélésszerű vagy nem megfelelő felhasználásról van szó, az adott helyzet elemzésének befejezéséig, és erről a lehető legrövidebb időn belül tájékoztatja az Ügyfelet. email). Ezenkívül előfordulhat, hogy a törzsvásárlói kártya nem lesz elérhető az operációs rendszer karbantartása vagy műszaki javítása során.

  Ha a felfüggesztés véget ér, és ellopott, elveszett vagy nem működő Hűségkártyák esetén új törzsvásárlói kártyát bocsátanak ki, a törzsvásárlói kártya újraaktiválható, és a törzsvásárlói kártyával kapcsolatos összes információ és előny továbbra is elérhető marad az adott Ügyfélnek, amikor újraaktiválja vagy új törzsvásárlói kártyát állít ki.

  A törzsvásárlói kártya felfüggesztésének időtartama alatt az Ügyfél nem férhet hozzá a vele járó előnyökhöz.

  A törzsvásárlói kártya az Ügyfél kérésére, ha már nem kívánja használni, vagy a Remarkt kezdeményezésére lezárható.

  A Vevő a törzsvásárlói kártya lezárását a Remarkt hipermarketekben, illetve a Remarkt minimarketekben a pénztárgépeknél a Vevőinfóhoz rendelt írásbeli kérelem kitöltésével kérheti.

  A Remarkt dönthet úgy, hogy előzetes értesítés nélkül bezárja a törzsvásárlói kártyát, ha úgy dönt, hogy megszünteti a hűségprogramot, vagy ha a Hűségkártya csalárd vagy nem megfelelő használatát észleli. A törzsvásárlói kártya lezárásáról az Ügyfél a lehető legrövidebb időn belül (e-mailben) értesíti.

  A törzsvásárlói kártya lezárását követően már nem aktiválható, és az azt birtokló Ügyfél elveszíti a törzsvásárlói kártyán felhalmozott összes előnyét, anélkül, hogy átcsoportosítaná azokat egy új törzsvásárlói kártyára.

  A törzsvásárlói kártya lezárása nem jelenti a Vásárló személyes adatainak automatikus törlését a Remarkt rendszerekből, de azok az üzletekben elérhető Tájékoztatóban és a Weboldalon található Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint megőrződnek. A Vásárló a törzsvásárlói kártya lezárását/felfüggesztését követően továbbra is kap Remarkt hírleveleket (direkt marketing kommunikáció), amikor ezt a lehetőséget a kártya kibocsátásakor jelezte, az üzletekben elérhető Tájékoztatóban megjelölt időtartamig, ill. A webhely szabályzata.

  1. Korlátolt felelősség

  A Remarkt nem vállal felelősséget a Vevőt ért károkért a Hűségkártya harmadik fél vagy az Ügyfél általi csalárd vagy nem megfelelő használata esetén. A Remarkt nem vállal felelősséget azért is, ha az előnyökhöz való hozzáférés az Ügyfél vagy harmadik fél hibájából (pl. illetéktelen harmadik fél általi használat) nem lehetséges.

  A Remarkt nem vállal felelősséget azért, ha az Ügyfél nem használhatja a törzsvásárlói kártyát abban az időszakban, amikor az karbantartás vagy műszaki javítás miatt szünetel, vagy nem elérhető.

  A Remarkt nem vállal felelősséget a törzsvásárlói kártya megsemmisüléséért, sérüléséért, ellopásáért vagy elvesztéséért. Az Ügyfél felelőssége, hogy ezekre a helyzetekre a fenti 27.4 pontban jelzett módon a Remarkt figyelmét felhívja és új törzsvásárlói kártyát igényeljen.

  1. Személyes adatok feldolgozása

  A Hűségkártya kiállítását és felhasználását követően a Remarkt megkapja és tárolja a használatával kapcsolatos adatokat, beleértve az Ügyfelek személyes adatait is. Arról, hogy a Remarkt hogyan kezeli a Vevők személyes adatait, az üzletekben elérhető Tájékoztatóban és a Weboldalon található Adatkezelési tájékoztatóban található.

  1. Végső feltételek

  Az Általános Szerződési Feltételek jelen része kiegészül a részt vevő Remarkt üzletekben érvényes értékesítési feltételekkel. Ezenkívül kiegészíti a webhely adatvédelmi szabályzatát.

  A törzsvásárlói kártyával kapcsolatos kérdéseket, panaszokat vagy kéréseket a Remarkt címen kell címezni office@remarkt.ro.

  1. Kifejezett elfogadás

  Az Ügyfél kijelenti, hogy elolvasta és elfogadja, és elfogadja a jelen Általános Szerződési Feltételek alábbi pontjait: 5. pont – az információk pontossága, teljessége és időszerűsége, 6. pont – fiók létrehozása az Oldalon, 7. pont – a Szolgáltatás és az árak változásai , 8. szakasz – Termékek vagy szolgáltatások, 13. szakasz – Választható eszközök, 14. szakasz – Harmadik fél linkjei, 15. szakasz – Felhasználói megjegyzések, visszajelzések és egyéb beadványok, 18. szakasz – hibák, pontatlanságok és kihagyások, 19. szakasz – Tiltott felhasználások, 20. szakasz – a jótállás kizárása; felelősség korlátozása, 25. pont - hatályos jog és vitarendezés, 26. pont - a Feltételek módosítása és a megbízás, 27.1. pont - Általános működési feltételek, 27.2. pont - Hűségkártya kiállítása, 27.4 pont - a szerződés felfüggesztése vagy megszüntetése Hűségkártya, 27.5 pont – felelősség korlátozása.

  1. ELÉRHETŐSÉG

  A jelen Általános Szerződési Feltételekkel kapcsolatos kérdéseket az e-mail címre kell elküldeni: online@remarkt.ro vagy a Calea Floreasca sz. 165, Clădirea One Tower, Floor 3, Sector 1, Bukarest, Románia, vagy a 0374342444 telefonszámon. Jelen Általános Szerződési Feltételekkel vagy az Oldal használatával kapcsolatos bármely panasz esetén a fent megjelölt elérhetőségeken írásban, ill. A leadott Megrendelések közül minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy a lehető leghamarabb válaszoljunk Önnek, ugyanazon a kommunikációs csatornán keresztül, amelyen Ön megkeresett minket, vagy az Ön által megjelölt másik csatornán keresztül. Ugyanazon az elérhetőségen értesíthet bennünket, valamint minden nyilvánvalóan illegális vagy nem megfelelő tevékenységről, amelyet a Webhelyünkkel és a felhasználói tevékenységekkel kapcsolatban jelent.

  Ezek az Általános Szerződési Feltételek legutóbbi frissítésének dátuma: 16. március 2023.