Remington Graphite Series G6 PG1 3 az 3000-ben szakáll- és fodrászkészlet, fekete

töltőanyag

Ár:
159,99 lei
Készlet:
Már csak 1 egység maradt

Leírás

Remington Grafit sorozat G6 PG1 3 az 3000-ben szakáll- és fodrászkészlet, grafitpengék, akkumulátor, fekete. Zöldadó: 1.19 lej

Már nem kell egy csomó eszközt használni, hogy külön vigyázzon a testére - a Graphite G3 teljes körű ápolási megoldás! A tetőtől talpig gondozással több személyre szabott megjelenést hozhat létre, amelyek magabiztosabbá teszik Önt. A grafitbevonattal és önélező technológiával ellátott pengék nagyon könnyű csúszdát kínálnak, segítenek saját stílusának kialakításában, a teljes kényelem érdekében.
A Graphite G3 gondoskodik az Ön személyes ápolásának rutinjáról hat multifunkcionális kiegészítő segítségével. A dupla állítható fésű segít abban, hogy szakállát és haját 2-20 mm hosszúságúra vágja, és változatos megjelenést teremtsen, a hosszú vagy rövid szakálltól a teljes hajvágásig. A lineáris trimmer segít az orr, a fül és a szemöldök rendben tartásában. Az 1,5 mm-es fésű segítségével 3 napos megjelenésű szakállat kaphat, a 3 mm-es fésűvel pedig teljesebbé teheti testének rutinját. Ha szigorú frizurát szeretne kapni, a TST precíziós trimmer borotvált megjelenést kölcsönöz Önnek.
A teljesen lemosható kiegészítők használat közben könnyen lemoshatók. Használat után az összes tartozékot a mellékelt tárolódobozba teheti. Megadva a szabadságot saját stílusának megalkotására, bárhol is legyen, a Graphite G3 akkumulátora lenyűgöző, 40 perces autonómiával rendelkezik, amely elegendő időt biztosít az egész test gondozásához.
Akár vágja le a haját, borotválja, akár formázza a haját, a Graphite G3 a legmegfelelőbb megoldás a legtisztább verzióhoz!

KIS DIA
Élvezze a teljes kényelmet a grafittal bevont pengékkel, amelyek könnyen csúsznak a bőrön. Lekerekített tippekkel a pengék finomak lesznek a bőrödön, és a személyes ápolás rutinja nemcsak segít jól kinézni, hanem jól fogja érezni magát!

PONTOS TELJESÍTMÉNY
Segít abban, hogy tökéletesen nézzen ki, miközben a pengék élesek maradnak, a Graphite G3-at önélező pengékkel tervezték, precíz vágási teljesítményt nyújtva.

Jellemzők:
€¢ Grafit bevonatú pengék - úgy tervezték, hogy jobb siklást biztosítsanak
€¢ Önélező pengék
€¢ 30 mm-es főpenge - Haj- és szakállvágáshoz
€¢ Lineáris trimmer orrhoz és fülekhez
€¢ Precíziós trimmer Trim&Shave technológiával – a borotválkozást utánozza
€¢ Állítható dupla fésű szakállra és hajra (2-20 mm)
€¢ 1,5 mm-es és 3 mm-es fix fésűk a 3 napos szakáll- és testszőrzet nyírásához
€¢ Kábel nélkül használható
€¢ Mosható fejek
€¢ Prémium tárolótok
€¢ Akár 40 perces autonómia
€¢ Teljes feltöltés 16 óra alatt
€¢ LED töltésjelző

Fizetés és biztonság

American Express Fizessen Apple MasterCard Vízum

Fizetési adatait biztonságosan feldolgozzuk. Nem tárolunk hitelkártyaadatokat és nem férünk hozzá hitelinformációihoz

Javasoljuk Önnek is