Remarkt adatvédelmi irányelvei

 

  1. KIK VAGYUNK
  2. MILYEN SZEMÉLYES ADATOT FELDOLGOZUNK, MILYEN CÉLRA ÉS MILYEN ALAP ALAPJÁN?
  • 1 Fiók létrehozása és használata a webhelyünkön
  • 2 Válaszoljon kérdéseire, panaszaira vagy kéréseire
  • 3 Termékek / szolgáltatások vásárlása és megrendelések figyelése a kockázat vagy csalás azonosítása érdekében
  • 4 A Webhelyen végrehajtott vásárlásokkal kapcsolatos értékesítés utáni szolgáltatások nyújtása
  • 5 Direkt marketing kommunikáció
  • 6 Promóciós kampányok
  • 7 Felmérések, vevői elégedettség felmérések és vevői visszajelzések
  • 8 A weboldal böngészése. Cookie-k használata
  • 9 beépülő modul a Facebookhoz, Twitterhez, Pinteresthez
  • 10 Interakciók a közösségi média felhasználóival
  1. AUTOMATIKUS DÖNTÉSHOZATAL ÉS PROFIL AUTOMATIZÁLÁS
  2. SZEMÉLYES ADATOK TÁROLÁSA
  3. SZEMÉLYES ADATOK ÁTVITELE
  4. SZEMÉLYES ADATOK KÜLFÖLDI ÁTADÁSA
  5. 18 ÉVET meghaladó SZEMÉLYEK ADATFELDOLGOZÁSA
  6. AZ ADATFELDOLGOZÁS BIZTONSÁGA
  7. AZ ADATOK BIZTOSÍTÁSA ÉS KÖVETKEZMÉNYEI
  8. AZ ÉRINTETT SZEMÉLYEK JOGAI
  9. változás
  10. KAPCSOLATOK

Ez az adatvédelmi irányelv ("Politika ”) leírja, hogyan gyűjtik, használják és továbbítják személyes adatait, amikor a www.remarkt.ro weboldalon látogat vagy vásárol.

Vállaljuk, hogy tiszteletben tartjuk az Ön titkosságát, az adatvédelmi törvények és előírások betartásával, beleértve az (EU) 2016/679 általános adatvédelmi rendeletet ("GDPR”). Kérjük, olvassa el figyelmesen az alábbiakat, hogy megértse a személyes adatainkkal kapcsolatos nézeteinket és gyakorlatunkat, valamint hogy miként kezeljük azokat.

  1. KIK VAGYUNK

Az adatkezelő az MEGJEGYZÉS MAGAZINE SRL., korlátolt felelősségű társaság, amelynek székhelye a Str. Moliere no. 12-14, 1. emelet, 3. lakás, 1. szektor, Bukarest, Románia, bejegyezve a Bukaresti Cégnyilvántartási Hivatalban. J40 / 3283/2013, 31357586 adószámmal, e-mail online@remarkt.ro, telefonszám: 0374342444 („Remarkt"vagy"A társadalom").

  1. MILYEN SZEMÉLYES ADATOT FELDOLGOZUNK, MILYEN CÉLRA ÉS MILYEN ALAP ALAPJÁN?

Amikor meglátogatja a Webhelyet, megadhatja nekünk személyes adatait közvetlenül (a Webhelyen, e-mailben, közösségi médián vagy más kommunikációs csatornákon keresztül), vagy közvetett módon gyűjthetünk néhány személyes adatot, amely Önre utal, például az Ön IP-címének és az eszközére telepített egyes sütik adatainak. Ezenkívül, amikor Ön a Webhelyet böngészi, partnereinktől információkat gyűjtünk a megtekintett weboldalakról vagy egyes termékekről, azokról a webhelyekről vagy keresési kifejezésekről, amelyek elküldtek Önt a Weboldalra, valamint információkat arról, hogy Ön hogyan lép kapcsolatba a Webhelyrel. Ez utóbbi információkat automatikusan "Eszközinformációknak" nevezzük.

Amikor ebben a házirendben a „Személyes adatokról” beszélünk, az Eszközinformációkra és minden más információra utalunk, amely az érintett személyként történő azonosításához vezethet.

A személyes adatokat az egyes célokra feltüntetett jogalapok alapján a következő célokból kezeljük:

  • Fiók létrehozása és használata a webhelyünkön

A Webhely használata során lehetősége van online fiókjának létrehozására. Ebből a célból a feldolgozott személyes adatok: név, vezetéknév, e-mail cím, rendelési előzmények, a kedvenc termékek listája vagy azok, amelyek érdeklik.

 

Cél

Jogi alap

1

Számla létrehozása és felhasználása

Feldolgozás szükséges a szerződés teljesítéséhez (a weboldalon elérhető feltételek)

 

  • Kérdéseinek, panaszainak vagy kéréseinek megválaszolása

Feldolgozzuk az Ön személyes adatait, például nevet, vezetéknevet, e-mail címet, otthoni címet, ha arra kér minket, hogy adjunk választ erre a címre, és minden egyéb információt vagy adatot, amelyet Ön levélben megadhat nekünk. és válaszoljon kérdéseire, panaszaira vagy kéréseire, attól a kommunikációs csatornától függően, amelyen keresztül kapcsolatba lép velünk (pl. e-mail, a webhelyen található kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül vagy amikor telefonon kapcsolatba lép velünk), az alábbiakban leírtak szerint.

 

Cél

Jogi alap

1

Válaszokat adjon kérdéseire, panaszaira vagy kéréseire e-mailben (e-mail) vagy telefonon

A feldolgozás az ügyfelekkel való jó kapcsolat fenntartásának jogos érdekén alapul, amely lehetővé teszi számunkra, hogy válaszokat adjunk kérdéseire, panaszaira vagy kéréseire.

 

  • Termékek / szolgáltatások vásárlása és megrendelések figyelemmel kísérése a kockázat vagy csalás azonosítása érdekében

Ezenkívül, amikor vásárol vagy megpróbál vásárolni a Webhelyen keresztül, akkor a következő információkat gyűjtjük Öntől: kereszt- és vezetéknév, számlázási cím, szállítási cím, amikor úgy dönt, hogy megkapja ezt a megrendelést, vagy megcímezzük azt az üzletet, ahol Ön vegye fel a megrendelést, valamint az átvétel dátumát és idejét, az e-mail címet és telefonszámot, a megvásárolt termékeket vagy szolgáltatásokat, a létrehozott megrendelés hivatkozási számát és a megrendelés dátumát. Nem férünk hozzá és nem tároljuk az Ön kártyás fizetési adatait, de a fizetést fizetési szolgáltatónkon keresztül hajtjuk végre. Ezt az információt "Megrendelési információknak" nevezzük.

Az általunk összegyűjtött Rendelési információkat általában a Weboldalon leadott megrendelések tiszteletben tartására használjuk fel (ideértve a szállítás megszervezését vagy a Remarkt egyik helyének megrendelésének átvételét, valamint számlák és / vagy megrendelés-visszaigazolások rendelkezésre bocsátását). Ezt a Rendelési információt arra is felhasználjuk, hogy figyelemmel kísérjük megrendeléseinket lehetséges kockázatok vagy csalások szempontjából.

 

Cél

Jogi alap

1

Termékek / szolgáltatások vásárlása

A feldolgozásra szükség van annak a szerződésnek a teljesítéséhez, amelynek Ön szerződő fele (az oldalon elérhető feltételek), valamint a számlázás pénzügyi-számviteli jogszabályai szerinti kötelezettségek teljesítéséhez.

2

A megrendelések figyelemmel kísérése a lehetséges kockázat vagy csalás azonosítása érdekében

A feldolgozás a Társaság jogos érdekén alapul, hogy az esetleges csalások elkerülése révén biztosítsa üzleti tevékenységének megfelelő működését.

 

  • A Webhelyen végrehajtott vásárlásokkal kapcsolatos értékesítés utáni szolgáltatások nyújtása

Bizonyos szolgáltatások vagy létesítmények biztosítása, például a megrendelések törlésével kapcsolatos megrendelések megoldása vagy a megrendelés teljesítésével kapcsolatos kérdések megoldása, a termékek visszaküldése a távértékesítésre és értékük megtérítésére vonatkozó jogszabályi rendelkezések alapján, valamint a csere, javítás biztosítása vagy a termékek értékének visszatérítése a jótállási időszak alatt a következő személyes adatokat fogjuk használni: keresztnév, vezetéknév, számlázási cím, szállítási cím, telefonszám, e-mail cím, megvásárolt termékek, megrendelés hivatkozási száma és dátuma megrendelés, a termékek felvételének dátuma a Remarkt átvételi helyéről, a kiállított adószámla adatai (ha van ilyen), aláírás (adott esetben), banki adatok (bankszámla adatai) egy másik bankszámla visszatérítésének kérésekor ( a fizetéstől eltekintve), valamint egyéb, általunk elérhető adatokat kommunikálni az értékesítés utáni szolgáltatásokkal kapcsolatos levelezés során.

 

Cél

Jogi alap

1

Értékesítés utáni szolgáltatások nyújtása

A feldolgozás a szerződés teljesítéséhez szükséges, amelynek Ön szerződő fele (a webhelyen elérhető feltételek)

 

  • Direkt marketing kommunikáció

Feldolgozzuk az Ön személyes adatait, például nevét és vezetéknevét, e-mail címét előfizetéshez és hírlevelünk küldéséhez, amelyek tájékoztatják Önt termékeinkről, szolgáltatásainkról és promóciós ajánlatainkról. Ezeket a személyes adatokat közvetlen marketing célokból csak az Ön beleegyezésével és azokkal a kommunikációs csatornákon (pl. E-mail) keresztül kezeljük, amelyekkel beleegyezett, amikor kifejezte beleegyezését.

  • kampány promóciós

Az Öntől gyűjtött személyes adatokat a weboldalunkon vagy más hasonló űrlapokon való részvételi űrlapok kitöltésével dolgozzuk fel promóciós kampányok és / vagy versenyek szervezéséhez, vagy díjak odaítéléséhez promóciós kampányok nyerteseinek, valamint elemezzük promóciós kampányaink hatékonyságát az ilyen kampányok elérhetővé válnak. A kezelt személyes adatok az Ön által megadott adatok, például: keresztnév, vezetéknév, születési dátum, e-mail cím vagy telefonszám, és az egyes versenyeken vagy kampányokonként eltérőek lehetnek. Ha adatokat gyűjtünk, például személyi igazolvány számát és számát, vagy személyi számkódját, vagy egyéb adatokat a személyi igazolványból, akkor azokat a fenti célra gyűjtjük és használjuk fel csak a nyertes kampányoknak odaítélt díjakkal kapcsolatos adózási kötelezettségeink teljesítése érdekében. és / vagy versenyek.

Az ilyen promóciós kampányokban és / vagy versenyeken való részvétele önkéntes. Ennek eredményeként Ön eldönti, hogy megadja-e nekünk személyes adatait, kitöltve a weboldalunkon található részvételi űrlapokat, vagy más hasonló űrlapokat, amelyeket a promóciós kampányok vagy versenyek szabályzatai biztosítanak.

Ha vannak konkrét részletek az adatainak bizonyos versenyeken vagy kampányokban történő feldolgozásával kapcsolatban, kérjük, olvassa el a kapcsolódó kampányszabályzat megfelelő szakaszait, amelyek elérhetővé válnak.

 

Cél

Jogi alap

1

Promóciós kampányok és / vagy versenyek szervezése és díjak odaítélése a nyerteseknek

A feldolgozásra szükség lesz a kampány vagy a verseny vonatkozó szabályozása által képviselt szerződés teljesítéséhez, vagy azok feltételeihez, promóciós ajánlataihoz, amelyek alapján megrendezésre kerülnek

2

A promóciós kampányok / versenyek nyerteseinek adatainak feldolgozása a törvényi adókövetelmények betartása érdekében

A feldolgozás bizonyos jogi kötelezettségek teljesítésén alapul, amikor az alkalmazandó jogszabályok bizonyos adókötelezettségeket írnak elő a nyertesekkel kapcsolatban.

 

A promóciós kampány és / vagy a verseny nyerteseinek nevét, vezetéknevét, fényképét vagy egyéb személyes adatait nem tesszük közzé a Weboldalon, kivéve, ha az érintett ehhez hozzájárult.

  • Felmérések, ügyfél-elégedettségi felmérések és vevői visszajelzések

Feldolgozzuk az Ön személyes adatait, ha úgy dönt, hogy részt vesz felméréseinkben vagy piackutatásunkban, ügyfél-elégedettségi felméréseinkben, vagy visszajelzést ad nekünk termékeinkről és szolgáltatásainkról. Az ilyen személyes adatokat a fenti célból csak az Ön beleegyezése alapján kezeljük, figyelembe véve a jogos érdekünket is, amely segít megérteni az ügyfelek termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatos igényeit és elvárásait. Ön részvétele ilyen felmérésekben vagy piackutatásokban önkéntes. Ennek megfelelően Ön dönti el, hogy megadja-e személyes adatait (például kereszt- és vezetéknevét, e-mail címét, vásárlási preferenciákkal és szokásokkal kapcsolatos információkat, vagy egyéb személyes adatokat, amelyeket felajánl nekünk megadni) a részvételi űrlapok kitöltésével a weboldalunkon (ha rendelkezésre áll), termékeink áttekintésével a Weboldal külön részében, vagy más hasonló űrlapokon, amelyeket ezek a felmérések vagy tanulmányok nyújtanak. Ezenkívül a Weboldalon található termék-áttekintések esetén képesek leszünk ellenőrizni azok valódiságát azáltal, hogy ellenőrizzük a felülvizsgálathoz használt e-mail címet az e-mail címmel társított megrendelések adataival. Az összeférhetetlen vélemények törölhetők a webhelyről.

 

Cél

Jogi alap

1

Felmérések vagy piackutatás, ügyfél-elégedettségi felmérések, vagy amikor visszajelzést ad termékeinkről és szolgáltatásainkról

A feldolgozás az Ön beleegyezésén és bizonyos esetekben azon jogos érdeken alapul, amely segít megérteni az ügyfelek termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatos igényeit és elvárásait.

 

  • A weboldal böngészése. Cookie-k használata.

Amikor meglátogatja a Webhelyet, az eszközinformációkat a „aprósütemény”, Amelyek az eszközére vagy számítógépére helyezett adatfájlok, és gyakran tartalmaznak egy névtelen egyedi azonosítót. Ezek az adatok azonosíthatják a felhasználót, például a Webhelyünk böngészésére használt IP-címet vagy internetes böngésző típusát. Az ezen a webhelyen használt fent említett technológiákról és felhasználási célokról, valamint azok ellenőrzésének / deaktiválásának lehetőségeiről, valamint az információk megőrzésének időtartamáról további információt talál: Cookie szabályzatunk.

  • Plugins for Facebook, Twitter, pinterest

A folyamatos funkcionális optimalizálás és a maximális könnyű használat érdekében egyes online szolgáltatásaink az alább felsorolt ​​pluginokat használják.

A beépülő modulokat a Webhelyünkre beillesztett Facebook, Twitter, Pinterest logók alapján ismerheti fel. Ha rákattint az egyes logókra, a Facebook / Twitter / Pinterest értesítést kap arról, hogy a Facebook / Twitter / Pinterest webhelyre lépett be. Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy Személyes adatainak felhasználására a Facebook / Twitter / Pinterest oldalak használatával azok a vállalatok által meghatározott feltételek és adatvédelmi irányelvek vonatkoznak, amelyek felett a Remarkt nem rendelkezik semmilyen ellenőrzéssel vagy felelősséggel. Az ezen vállalatok által elfogadott adatvédelmi irányelvekkel kapcsolatos további információkért látogasson el ide: (i) a Facebook számára - https://www.facebook.com/policy.php , (ii) a Twitter számára - https://twitter.com/en/privacy , (iii) a Pinterest számára - https://policy.pinterest.com/en/privacy-policy.

  • Interakciók a közösségi média felhasználóival

Feldolgozzuk az Ön személyes adatait, például az utó- és vezetéknevet, a képet, a felhasználónevet és adott esetben az e-mail címet, a telefonszámot és minden egyéb információt vagy adatot, amelyet postán közöl velünk, amikor úgy dönt, hogy kapcsolatba lép velünk. közösségi média csatornákon keresztül, mint például a Facebook / Twitter / Instagram / YouTube a Társaság hivatalos oldalain, vagy amikor kérdéseket, panaszokat vagy kéréseket tesz fel nekünk ezen kommunikációs csatornákon keresztül.

Az e közösségi média platformokon aktív hivatalos oldalakhoz kizárólag a Facebook / Twitter / Instagram / YouTube által meghatározott feltételek mellett férhetünk hozzá. Minden közösségi média platform saját adatvédelmi irányelvekkel rendelkezik. Ha bármilyen kérdése van a személyes adatoknak ezen platformok általi felhasználásával, vagy az adott közösségi média platformok által gyűjtött és feldolgozott személyes adatok céljával vagy kategóriáival, valamint az Ön jogaival és lehetőségeivel kapcsolatban, kérjük, hogy a magánélet védelme érdekében olvassa el adatvédelmi irányelveiket.

 

Cél

Jogi alap

1

Interakciók a közösségi média felhasználóival

A feldolgozás azon a jogos érdeken alapul, hogy lehetővé teszi a Remarkt által kezelt közösségi média profilokban közzétett információk iránt érdeklődő személyekkel való interakciót, és választ adjon a felhasználók közösségi kérdésekre, panaszokra vagy kéréseire a közösségi média csatornáin keresztül.

 

  1. AUTOMATIKUS DÖNTÉSHOZATAL ÉS PROFIL AUTOMATIZÁLÁS

Az itt említett személyes adatokra nem vonatkoznak automatizált döntéshozatali folyamatok, ideértve a profilalkotást is.

A hírlevelünkre történő feliratkozáskor a Remarkt személyre szabott ajánlatokat küldhet Önnek a vásárlási előzmények alapján, de ezt a feldolgozást a Remarkt munkatársai végzik, és nem automatikus döntés, hanem a Remarkt kijelölt munkatársainak elismerését jelenti. vásárlási előzményei.

  1. SZEMÉLYES ADATOK TÁROLÁSA

Személyes adatainak a fent említett célokból történő feldolgozása során a Remarkt ezeket az adatokat a következőképpen őrzi:

  1. A felhasználói fiókjához társított személyes adatait mindaddig megtarthatjuk, amíg fiókja aktív, és további 3 évig szükséges a Társaság jogainak védelme érdekében; kérjük, vegye figyelembe, hogy a fiók törlése nem vezet automatikusan az Önről tárolt személyes adatok törléséhez, de a törléshez a törlési jogát az alábbi 10. szakasznak megfelelően kell gyakorolni;
  2. Kérdéseinek, panaszainak vagy kéréseinek megválaszolása érdekében a Remarkt az Ön kérésének feldolgozásához és megválaszolásához, valamint a Társaság jogainak védelméhez szükséges ideig megőrzi Személyes adatait, figyelembe véve az alkalmazandó jogszabályokat, beleértve a elévülési idő.
  • Termékek / szolgáltatások vásárlásával, a megrendelések figyelemmel kísérésével a csalások és az értékesítés utáni szolgáltatások megelőzése érdekében a Remarkt az ügyfélszámlán keresztül leadott megrendelésekhez kapcsolódó személyes adatait legfeljebb a számviteli jogszabályok figyelembevételével fogja megőrizni. 10 évesen;
  1. A közvetlen marketingkommunikáció küldésére használt személyes adatait a hozzájárulás kifejezésétől számított 5 évig, vagy addig a pillanatig őrizzük meg, amíg Ön kéri a Társaságot a leiratkozásra (a hozzájárulás visszavonására) vagy az adatok törlésére;
  2. A promóciós kampányok és / vagy versenyek szervezéséhez és lebonyolításához szükséges személyes adatait a kampány vagy a verseny ideje alatt, valamint a nyertesek számára díjak odaítélése céljából, valamint a Társaság jogainak védelméhez szükséges ideig megőrzzük. az alkalmazandó jog, ideértve az adótörvényben előírt elévülési és tárolási időszakokat;
  3. Felmérések, ügyfél-elégedettségi felmérések vagy visszajelzések esetén a Remarkt megőrzi az Ön személyes adatait a felmérés vagy a piaci tanulmány végéig és az eredmények elemzésének befejezéséig, amely után a személyes adatokat anonimizálják vagy megsemmisítik. amikor visszajelzést ad nekünk termékeink áttekintésével a Weboldal külön részében, akkor ezeket az adatokat legfeljebb 5 évig tároljuk a Webhelyen;
    1. SZEMÉLYES ADATOK ÁTVITELE

Személyes adatait több szerződéses partnernek továbbítjuk, hogy segítsen nekünk a fent leírt célok elérésében. Közülük felhatalmazott személyek, például a Shopify International Limited, amely biztosítja számunkra az infrastruktúrát a Weboldal fejlesztéséhez és tárolásához, az informatikai iparban tevékenykedik és Írországban működik, valamint a Third Blink Software Inc. amelyek tartalék szolgáltatásokat nyújtanak a Webhely és a Zapiet Ltd. adataihoz, amelyek biztosítják az informatikai alkalmazást, amely segít nekünk kezelni a megrendeléseket és az áruházból érkező szállításokat / átvételeket, és rendelkezésükre állhatnak az Ön személyes adatai, amelyeket a a társasággal szemben vállalt kötelezettségek. Az általunk meghatalmazott személyeknek kiadott személyes adatok a személyes adatok minimálisra korlátozódnak, amelyek szükségesek e szolgáltatások nyújtásához, és kérjük őket, hogy ne használják fel a személyes adatokat más célra. Minden erőfeszítést megteszünk annak biztosítására, hogy minden olyan szervezet, akivel dolgozunk, biztonságosan és biztonságosan tárolja az Ön személyes adatait.

Ezek egy része viszont adatkezelő, mint például: (i) a fizetési szolgáltató, az ír székhelyű Stripe Payments Europe Ltd., amely közvetlenül Öntől gyűjti a személyes adatokat, amikor befizeti. velünk), (ii) futárszolgáltatók, amelyek székhelye vagy képviselete Romániában található a helyszínen leadott megrendelések kézbesítéséhez a megadott kézbesítési címen (amikor ez az opció elérhető lesz a webhelyen), és bizonyos esetekben , a termékek visszaküldésének megszervezéséhez, (iii) a Funify LLC (Customer First focus) megrendelő alkalmazásszolgáltató, a Webhelyen leadott megrendelések szerkesztéséhez, amely nem tárolja a megrendelések törlését / módosítását, (iv) a fizetési szolgáltató az üzletekben Global Payments SRO Prága bukaresti kirendeltségén keresztül, amikor a kártyával kifizetett összegeket visszatérítjük a Remarkt helyszínein.

Ezek egy része harmadik fél, akik nem szándékoznak feldolgozni az adatokat, de feladataik ellátása során vagy a Társasággal folytatott kapcsolataik során hozzáférhetnek hozzájuk, például karbantartó vállalatok, pénzügyi vagy jogi auditorok.

Végül továbbíthatjuk az Ön személyes adatait állami hatóságoknak, auditoroknak vagy más intézményeknek az alkalmazandó törvények és rendeletek betartása, az idézés vagy egyéb jogi információkérés megválaszolása vagy a jogok egyéb védelme érdekében. Ezek a hatóságok vagy közintézmények lehetnek a román rendőrség, bíróságok, ANSPDCP, ANAF, közjegyzők, végrehajtók stb. Ezenkívül az Ön személyes adatait tovább lehet adni harmadik fél vásárlóinak, amennyiben a Társaság tevékenységét átadnák (részben vagy egészben), és az érintettek adatai azon eszközök részét képeznék, amelyek ilyen jellegűek egy tranzakció.

  1. SZEMÉLYES ADATOK KÜLFÖLDI ÁTADÁSA

A fent leírt műveletekkel összefüggésben az Ön személyes adatait csak külföldre továbbíthatjuk az Európai Unió országaiba ("UEVagy az Európai Gazdasági Térség ("SEE").

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Társaság által az EU vagy EGT tagállamaiba történő bármilyen átutalás megfelel a GDPR-ben meghatározott jogi követelményeknek.

  1. 18 ÉVET meghaladó SZEMÉLYEK ADATFELDOLGOZÁSA

A jelen Irányelvben bemutatott összes személyes adat-feldolgozási tevékenység kizárólag olyan személyekre vonatkozik, akik legalább lakóhellyel rendelkeznek a lakóhelyük szerinti államban vagy tartományban (Romániában ez a kor 18 év). A rendszerek használata, valamint a feldolgozás eredményei tilosak olyan személyek számára, akik nem érték el ezt a kort. Ha ésszerű megelőzési erőfeszítéseink ellenére az ilyen feldolgozás mégis megtörténik, akkor leállítjuk, amint észrevesszük, hogy a felhasználók nem érték el a fent említett kort.

  1. AZ ADATFELDOLGOZÁS BIZTONSÁGA

A Társaság ezúton tájékoztatja Önt arról, hogy folyamatosan értékeli és frissíti a személyes adatok biztonságos és biztonságos feldolgozása érdekében végrehajtott biztonsági intézkedéseket.

  1. AZ ADATOK BIZTOSÍTÁSA ÉS KÖVETKEZMÉNYEI

A következő szakaszokban megadott személyes adatok: (i) 2.1 - a webhelyen található fiók létrehozásához és felhasználásához, 2.3 - termékek / szolgáltatások online vásárlásához, 2.4 - értékesítés utáni szolgáltatások nyújtásához, 2.6 - in egyes esetekben promóciós kampányok és / vagy versenyek megszervezése érdekében szerződéses / szükséges kötelezettséget jelentenek a Társasággal szerződés megkötése érdekében, és (ii) 2.3 - termékek / szolgáltatások online vásárlásához, a pénzügyi részleg által biztosítottak szerint a számlázásra vonatkozó számviteli jogszabályok, valamint a 2.6 - a promóciós kampányok / versenyek nyerteseinek adatainak feldolgozása érdekében a törvényes adókövetelmények betartása érdekében a Remarkt törvényi kötelezettsége, és az érintettnek meg kell adnia a személyes adatokat.

Ha az érintett nem ad meg személyes adatokat a fent említett célokra, akkor nem lehet használni a Webhely által biztosított összes lehetőséget, a termékeket / szolgáltatásokat nem lehet biztosítani, és a regisztráció kampányokra / versenyekre, valamint a díjak birtokában lévő bejárat nem lesz lehetséges.

  1. AZ ÉRINTETT SZEMÉLYEK JOGAI

Személyes adatainak feldolgozása kapcsán a következő jogokkal rendelkezik:

  1. A hozzáférés joga a feldolgozott személyes adatokhoz: Önnek joga van megerősítést szerezni arról, hogy személyes adatait feldolgozza vagy nem dolgozza fel, és ha igen, akkor hozzáférést kérhet a személyes adatok típusához és azok feldolgozásának feltételeihez, kérelem benyújtásával az adatkezelőre gyakorolt ​​hatás;
  2. A személyes adatok helyesbítésének vagy törlésének kérelmezésének joga: kérheti az adatkezelőhöz a pontatlan Személyes adatok helyesbítését, hiányos adatok kitöltését vagy személyes adatainak törlését, ha (i) a fentiekben nem az eredeti célhoz szükséges adatok (és nincs új jogi cél), (ii) az adatkezelés jogalapja az érintett hozzájárulása, az érintett visszavonja hozzájárulását, és nincs más jogalap, (iii) az érintett gyakorolja tiltakozási jogát, és az adatkezelőnek nincs jogos oka a feldolgozás folytatására, (iv) az adatokat jogellenesen dolgozták fel, (v) a törlés az EU vagy a román jogszabályok betartása érdekében szükséges, vagy (vi) az adatokat az kínált információs társadalmi szolgáltatásokkal kapcsolatban gyűjtötték gyermekekre (ha alkalmazható), ha konkrét beleegyezési követelmények érvényesek;
  3. A feldolgozás korlátozásának kérelmezésének joga: Önnek joga van korlátozni a feldolgozást olyan esetekben, amikor: (i) úgy ítéli meg, hogy a kezelt személyes adatok pontatlanok, olyan ideig, amely lehetővé teszi az üzemeltető számára a személyes adatok pontosságának ellenőrzését; (ii) a feldolgozás illegális, de nem azt akarja, hogy töröljük az Ön személyes adatait, hanem hogy korlátozzuk ezen adatok felhasználását; (iii) ha az adatkezelőnek már nincs szüksége az Ön személyes adataira a fent említett célokhoz, de adatokra van szüksége a jog bírósági megalapozásához, gyakorlásához vagy védelméhez; vagy (iv) a feldolgozással szemben Ön a melyeket annak ellenőrzésére, hogy az adatkezelő jogos indokai érvényesülnek-e az érintett jogaival szemben;
  4. A feldolgozáshoz való hozzájárulás visszavonásának joga, ha a feldolgozás beleegyezésen alapul, de nem érinti az addig végzett feldolgozási tevékenységek jogszerűségét;
  5. Az adatok feldolgozása elleni kifogás joga az Ön helyzetével kapcsolatos okokból, amikor a feldolgozás jogos érdeken alapszik, valamint bármikor ellenezheti az adatok közvetlen marketing célú feldolgozását, ideértve a profilok létrehozását is;
  6. Annak joga, hogy ne vonatkozzon a kizárólag automatizált feldolgozáson alapuló döntés alá, ideértve a profilalkotást is, amely az érintettre nézve jogi következményekkel jár, vagy hasonló módon, jelentős módon érinti őt;
  7. Az adatok hordozhatóságához való jog, ami azt jelenti, hogy az adatkezelőnek strukturált, általánosan használt és automatikusan olvasható formában megkapja az Ön személyes adatait, valamint jogot ad át az adatoknak egy másik adatkezelőnek, ha a feldolgozás az Ön beleegyezésén alapul, vagy a szerződés teljesítése, és azt automatikus eszközökkel hajtják végre;
  8. Panasz benyújtásának joga - a felügyeleti hatósághoz - a személyes adatok felügyeletét ellátó nemzeti hatósághoz (ANSPDCP) és az illetékes bíróságokhoz fordulási jog.

A fenti jogok bármikor gyakorolhatók. E jogok gyakorlásához javasoljuk, hogy használja a rendelkezésre álló űrlapot itt, vagy küldjön írásos kérelmet, keltezéssel és aláírással, vagy elektronikus formátumban a következő címre: Str. Moliere no. 12-14, 1. emelet, 3. lakás, 1. szektor, Bukarest, Románia, vagy e-mail címen: online@remarkt.ro. Bizonyos esetekben bizonyos további személyes adatokat kérhetünk az Ön azonosításához, amikor ezeket a jogokat gyakorolja. Ha beleegyezését direkt marketing célból kívánja visszavonni, használhatja a következő lehetőséget:leiratkozás”Ami minden marketingkommunikációban szerepel.

  1. változás

Bizonyos időközönként frissíthetjük ezt az adatvédelmi irányelvet, hogy tükrözzék például a gyakorlatainkban bekövetkezett változásokat, vagy egyéb működési, jogi vagy szabályozási okokból. A Vállalat értesíti Önt a jelen Adatvédelmi Politika bármilyen lényeges vagy lényeges változásáról, és biztosítja, hogy az ilyen értesítés oly módon történjen, amely biztosítja, hogy Ön tudomást szerezzen róluk, például az Ön által megadott e-mail cím használatával. vagy bármilyen megfelelő eszközzel a hatékony kommunikáció biztosítására.

  1. KAPCSOLATOK

Ha további információra van szüksége adatvédelmi gyakorlatunkról, ha bármilyen kérdése van, vagy panaszt szeretne tenni, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a jelen adatvédelmi irányelv bevezető részében található elérhetőségeken.