Philips World Epilator SC1994 / 00

töltőanyag

Ár:
1.126 lei
Készlet:
Már csak 4 egység maradt

Leírás

Philips World Epilator SC1994 / 000. Zöld adó: 1.90 LEI

Professzionális IPL technológia otthon, dermatológusok segítségével fejlesztették ki
Az IPL intenzíven pulzáló fényt jelent. A Philips Lumea finom fényimpulzusokat alkalmaz a haj gyökerére, így a tüsző nyugalmi szakaszba kerül. Ennek eredményeként a testen lévő haj mennyisége fokozatosan csökken. A kezelés megismétlése szép és szőrtelen, tapintásúvá teszi a bőrt. A hajnövekedést megelőző kezelés biztonságos és kíméletes, még az érzékeny területeken is. A Philips Lumea-t klinikailag tesztelték és fejlesztették ki bőrgyógyászok segítségével az egyszerű és hatékony kezelés érdekében, saját otthonában.

A kezelés bizonyítottan biztonságos és hatékony
Az objektív vizsgálatok azt mutatják, hogy a haj legalább 85% -kal csökken, csak 3 kezelés után **. Az első 4 kezelést kéthetente kell elvégezni, ezt követően már észre kell vennie a kívánt eredményeket. Az eredmények megőrzése érdekében csak 2 hetente kell retusálnia. Már 4 retusálás után legalább 8 hónapot élvezhet haj nélkül *. A kép nagyításához kattintson a képre az oldal tetején található képgalériában.

Alkalmas sokféle haj és bőrtípus számára
A Philips Lumea Prestige hatékonyan, egyszerűen és biztonságosan hat a haj és a bőr széles skáláján. Működik természetes sötét szőke, szatén és fekete hajon, valamint a nagyon fehér és sötétbarna bőrszín között. A többi IPL-alapú kezeléshez hasonlóan a Philips Lumea sem használható fehér / szürke, világos szőke és vöröses haj kezelésére, és nem alkalmas nagyon sötét bőrre. Ennek oka a hajszín pigment és a bőrszín pigment közötti nagy kontraszt.

Beépített bőrszín érzékelő
Az integrált bőrszínérzékelő a kezelt bőr színét méri az egyes foglalkozások elején és alkalmanként a munkamenet során. Ha a termékhez túl sötét bőrszínt észlel, az érzékelő automatikusan leállítja az impulzusok kibocsátását.

Nagyméretű kezelési tartozék a gyors alkalmazáshoz
Nagyméretű kezelési tartozék gyors felhelyezésre nagy felületeken, például a lábakon.

INGYENES Lumea alkalmazás, személyes tanácsadó mindig elérhető
A Lumea alkalmazás ingyenesen letölthető, és egyedülálló és személyre szabott IPL-élményt kínál – csak Önnek. Ez az Ön személyes tanácsadója, aki lehetővé teszi, hogy a legtöbbet hozza ki a Lumea készülékből, és helyesen használja a hosszú távú eredmények elérése érdekében. Az alkalmazás segít személyre szabott kezelési tervének elkészítésében a test minden területére, az egyes kezelések során feltüntetett indikációkkal és ajánlásokkal. Csak időnként ellenőriznie kell az alkalmazást, hogy megbizonyosodjon arról, hogy tisztában van-e az összes értesítéssel vagy emlékeztetővel.

Műszaki adatok: 
Erő
Feszültség: 100-240 V

Alkalmazási területek
Testfelületek: Karok, Lábak, Köldök, Hónaljak, Lágyéki terület

Mellékletek
Teströgzítés (4 cm2): A nyakkivágás alatt használható

Tételek tartalmazza
Használati utasítás: Felhasználói kézikönyv
Tárolás: Fedél
Adapter: 24 V / 1500 mA
Kiegészítők: Tisztító kendő

Erő
Kábelhasználat: Igen

Biztonság és állítható beállítások
Beépített UV szűrő: Védi a bőrt az UV fénytől
5 beállítás a fényenergia számára: A bőr típusának megfelelően állítható
Integrált biztonsági rendszer: Megakadályozza a nem szándékos lüktetést
Bőrszín érzékelő: érzékeli a bőr tónusát

Szolgáltatás
Garancia: 2 év nemzetközi garancia

Alkalmazási idő
Bikini: 4 perc
Alsó végtag: 15 perc
Hónalj: 2,5 perc

Alkalmazási módszer
Dia és vaku: A könnyű mozgatáshoz
Vezetékes / vezeték nélküli használat: Vezetékes
Bélyegző és vaku: ívelt területek kezelésére


A termékek fényképei informatívak, és lehetnek eltérések a valóságtól. Kérjük, vásárlás / fogyasztás előtt mindig ellenőrizze a termék címkéjén található információkat (beleértve az allergénekről szóló információkat is). Bármilyen eltérés megjelenhet a weboldal leírásaiban, technikai okokból vagy befolyásunkon kívül, amelyekért a Remarkt Magazine nem tehető felelőssé.

Fizetés és biztonság

American Express Fizessen Apple MasterCard Vízum

Fizetési adatait biztonságosan feldolgozzuk. Nem tárolunk hitelkártyaadatokat és nem férünk hozzá hitelinformációihoz

Javasoljuk Önnek is