Dove dezodor spray 150ml férfi ásványi zsálya

MENTÉS 6,40 lei
töltőanyag

Ár:
14,59 lei 20,99 lei
Készlet:
Raktáron, szállításra készen

Leírás

Dove dezodor spray 150ml férfi ásványi zsálya.

 

Ásványi anyagokat és zsályát tartalmazó izzadásgátló spray férfiaknak a 48 órán át tartó megnyugtató érzésért.

- Erős a verejtékezés ellen, bőrbarát;
- Bőrgyógyászati ​​vizsgálatok;
- Hatékony védelem az izzadás ellen 48 órán keresztül;
- Egyedülálló technológia ¼ hidratáló szerrel, amely védi a bőrt az irritációtól;
- formula 0% alkohollal;
- Hosszú ideig tartó frissesség érzése.

Fedezze fel a Dove Men+Care Mineral + Sage izzadásgátló spray erejét a robbanásszerű frissességért. Ez a spray védelmet nyújt az izzadás ellen, miközben védi a bőrt a ¼ hidratálószeres technológiának köszönhetően. Klinikailag bizonyítottan 48 órás védelmet nyújt, ez a férfiaknak készült izzadásgátló spray azonnal megszárad. A Dove Men+Care Mineral + Sage izzadásgátló spray komfortérzetet és teljes védelmet nyújt a bőrnek – a hosszan tartó energizáló frissességért.

Hogyan kell használni: Használat előtt rázza fel a csövet az összetevők aktiválásához; tartsa függőlegesen a permetet a bőrtől 20 cm távolságra, és permetezzen kétszer-háromszor minden hónaljra, legfeljebb 1-2 másodpercig.

összetevő: Bután, izobután, propán, alumínium-klórhidrát, PPG-14 butil-éter, ciklopentasziloxán, parfüm, diszteardimonium-hektorit, Helianthus Annuus magolaj, C12-15 alkil-benzoát, BHT, oktildodekanol, dimetikonol, pro, szalikonol , Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Limonene, Linalool.

Galamb az Unilever testápoló márkája.

A Dove 1955-ben jelent meg a piacon, és filozófiája az, hogy helyreállítsa a nők saját szépségébe vetett bizalmát. A Dove úgy gondolja, hogy az igazi szépség a test különböző formáiban és méreteiben jelentkezik, különböző korúak és bőrszínek, és mindenekelőtt nem illeszthető egy mintába. 1957-ben jelent meg az amerikai piacon az első Dove termék, egy forradalmi formulájú szappan, amely egynegyed hidratáló krémet és semleges tisztító összetevőket tartalmaz. A következő években a Dove más termékeket is piacra dobott, így a Dove portfóliója jelenleg négy darabot tartalmaz. kategóriák: testápolási termékek, testápoló termékek, hajápoló termékek, dezodorok. Mára a világ több mint 75 országában értékesítik őket.

Az új Dove testápolókban található egyedülálló DeepCare ComplexTM rendszer bőrbarát tápanyagokat és aminosavakat tartalmaz, amelyek segítenek a mélységből a bőr megjelenésének javításában, így a szép és bársonyos bőr hosszabb ideig.

A Dove a nők, a minőség, az általa népszerűsített értékek és az egyedülálló megközelítés révén elkötelezett személyi ápolószerek világában mérföldkőnek számít: a Dove számára minden nő gyönyörű, ha vigyáz magára. Dove a tökéletesség sztereotípiái ellenére újradefiniálja a nőiességet és értékeli a természetes szépséget.

A Dove arra biztatja a nőket, hogy legyenek magabiztosak, válasszák ki a megfelelő ápolószereket, amelyek arra ösztönzik őket, hogy felfedezzék valódi szépségüket.

   

  A termékek fényképei informatívak, és lehetnek eltérések a valóságtól. Kérjük, vásárlás / fogyasztás előtt mindig ellenőrizze a termék címkéjén található információkat (beleértve az allergénekről szóló információkat is). Bármilyen eltérés megjelenhet a weboldal leírásaiban, technikai okokból vagy befolyásunkon kívül, amelyekért a Remarkt Magazine nem tehető felelőssé.

  Fizetés és biztonság

  American Express Fizessen Apple MasterCard Vízum

  Fizetési adatait biztonságosan feldolgozzuk. Nem tárolunk hitelkártyaadatokat és nem férünk hozzá hitelinformációihoz

  Javasoljuk Önnek is