Remington Botanicals Hajlemez S5860

töltőanyag

Ár:
209,99 lei
Készlet:
Már csak 1 egység maradt

Leírás

Remington Botanicals Hajlemez S5860.


Botanicals S5860 hajvasaló

Használja ki a természet erejét a Botanicals hajvasalóval. Fejlett kerámiabevonattal ellátott tányérokat tartalmaz, amelyek aloe vera, jojoba és rózsa kivonat mikrorészecskéivel vannak átitatva, hogy simaságot és fényességet biztosítsanak a formázás során.
Kihasználtuk az Aloe Vera, Jojoba és Rose kivonatok erejét, és bevezettük a Botanicals hajvasalóba. A növényi kivonatokat tartalmazó mikrorészecskéket a kerámia bevonatú lemezekbe juttatják, hogy sima és fényes eredményeket kapjon. A BotaniCare hőmérséklet-beállítás alacsonyabb, 185°C-os hőmérsékletre állítja a hajvasaló lemezt, így finoman, kevesebb sérüléssel* formázhatja a haját. Az ionizációs funkció csökkenti a statikus hatást, és a nagyon gyors felmelegedésnek köszönhetően mindössze 15 másodperc alatt a gyönyörű, természetes megjelenésű haj pár perc alatt elérhető.


NÖVÉNY ALAPÚ KIVONATOKKAL DÚSÍTOTT FEJLESZTETT KERÁMIA BEVONAT: ALOE VERA, JOJOBA ÉS RÓZSA
Az aloe vera, jojoba és rózsa kivonataival dúsított mikrorészecskék a kerámiabevonatba kerülnek, hogy csodálatos, csillogó hajat biztosítsanak.


BOTANIKAI HŐMÉRSÉKLET BEÁLLÍTÁSA
Bevezettük a BotaniCare hőmérséklet-beállítást, amely segít megvédeni a haját azáltal, hogy alacsonyabb, 185°C-os hőmérsékleten formázza azt a kisebb sérülések érdekében*. Ugyanakkor haja sima és fényes felületet biztosít.


IONIZÁLÓ FUNKCIÓ
Mondjon búcsút a lázadó szálaknak. Az ionizációs funkció ionok millióit osztja szét, hogy ellensúlyozza a statikus hatást, és segítsen a tökéletes végeredmény elérésében.

· Aloe vera, jojoba és rózsa kivonatokkal dúsított fejlett kerámia bevonat
· BotaniCare hőmérséklet-beállítás
· Ionizációs funkció
· Digitális hőmérséklet szabályozás 10 fokozattal, 150-230°C között
· Ultragyors fűtés
· Speciális ívelt kialakítású tok
· Keskeny rugalmas lemez, 110 mm
· LCD képernyő
· Hőmérsékletzár funkció
· Memória funkció
· Lemezzáró rendszer
· Univerzális feszültség
· Automatikus biztonsági kikapcsolás 60 perc után
· 3 m professzionális hosszúságú forgókábel
· Tárolótáska.


A termékek fényképei informatívak, és lehetnek eltérések a valóságtól. Kérjük, vásárlás / fogyasztás előtt mindig ellenőrizze a termék címkéjén található információkat (beleértve az allergénekről szóló információkat is). Bármilyen eltérés megjelenhet a weboldal leírásaiban, technikai okokból vagy befolyásunkon kívül, amelyekért a Remarkt Magazine nem tehető felelőssé.

Fizetés és biztonság

American Express Fizessen Apple MasterCard Vízum

Fizetési adatait biztonságosan feldolgozzuk. Nem tárolunk hitelkártyaadatokat és nem férünk hozzá hitelinformációihoz

Javasoljuk Önnek is