Remington Botanicals CI5860 kúpos hajcsavaró

töltőanyag

Ár:
149,99 lei
Készlet:
Már csak 3 egység maradt

Leírás

Remington Botanicals Ci5860 kúpos hajcsavaró.

 

 

A Botanicals Cone Curler fejlett kerámia bevonatú hordója növényi alapú kivonatokkal átitatott mikrorészecskékkel rendelkezik, amelyek fokozzák a haj simaságát és fényét, valamint a BotaniCare hőmérséklet-beállítás segít megóvni a haját azáltal, hogy alacsonyabb, 185°C-os hőmérsékleten formázza a hajat, hogy kevesebb sérülést okozzon. *.
Kihasználtuk a hajat ápoló természetes elemeket, és beágyaztuk őket a Remington Botanicals hajsütővasba. Fejlett kerámia bevonattal ellátott dobja gyógynövénykivonatokkal, aloe verával, jojobával és rózsával dúsított mikrorészecskéket tartalmaz, amelyek csodálatos és határozott fürtöket kölcsönöznek Önnek. A kúpos göndörítő finom hőmérséklet-beállításunk, a BotaniCare, amely lehetőséget ad arra, hogy alacsonyabb hőmérsékleten formázza a haját. Ezen kívül digitális hőmérséklet-szabályozással rendelkezik, 10 fokozattal 130-210°C között, így megtalálhatja a hajtípusának megfelelő hőfokot.

DOB FEJLESZTETT KERÁMIA BEVONATTAL, NÖVÉNY ALAPÚ KIVONATOKKAL DÚSÍTVA: ALOE VERA, JOJOBA ÉS RÓZSA
Aloe vera, jojoba és rózsa kivonattal dúsított mikrorészecskék kerülnek a kerámiabevonatba a gyönyörű és fényes fürtökért, függetlenül attól, hogy milyen formázást választ.
BOTANIKAI HŐMÉRSÉKLET BEÁLLÍTÁSA
Bevezettük a BotaniCare hőmérséklet-beállítást, amely segít megvédeni haját azáltal, hogy lehetőséget ad arra, hogy alacsonyabb, 185°C-os hőmérsékleten formázzon, ezzel megelőzve a károsodást*.



13-25 MM KÚPOS DOB
A 13-25 mm-es elkeskenyedő hordó segítségével irányíthatod a frizurádat, segítve könnyed fürtök és drámai fürtök létrehozását, amelyek felforgatják a fejeket.

· Fejlett kerámia bevonat, gyógynövénykivonatokkal dúsítva: Aloe Vera, Jojoba és Rose
· BotaniCare hőmérséklet-beállítás
· 13-25 mm-es kúpos dob
· Gyors felmelegedés 30 másodperc alatt
· Digitális hőmérséklet szabályozás 10 fokozattal, 130-210°C között
· LCD képernyő
· Hőmérsékletzár funkció
· Érintésre hűvös hegy és formázó kesztyű
· Hővédő állvány
· Univerzális feszültség
· Automatikus biztonsági kikapcsolás 60 perc után
· 3 m professzionális hosszúságú forgókábel
· Tárolótáska.

 

A termékek fényképei informatívak, és lehetnek eltérések a valóságtól. Kérjük, vásárlás / fogyasztás előtt mindig ellenőrizze a termék címkéjén található információkat (beleértve az allergénekről szóló információkat is). Bármilyen eltérés megjelenhet a weboldal leírásaiban, technikai okokból vagy befolyásunkon kívül, amelyekért a Remarkt Magazine nem tehető felelőssé.

Fizetés és biztonság

American Express Fizessen Apple MasterCard Vízum

Fizetési adatait biztonságosan feldolgozzuk. Nem tárolunk hitelkártyaadatokat és nem férünk hozzá hitelinformációihoz

Javasoljuk Önnek is