Forgókefe Remington Botanicals AS5860, 800 W, Kerámia bevonat, Fekete

töltőanyag

Ár:
299,99 lei
Készlet:
Már csak 2 egység maradt

Leírás

Gondoskodjon hajáról szárítás és formázás közben a Remington Blow Dry and Style Caring 1000 W-os forrólevegős forgókefével, köszönhetően az erős, de gyengéd légáramlásnak, a göndörödésmentes fénynek, az ionos funkciónak és a többirányú forgásnak.
A Remington Blow Dry and Style Caring 1000 W-os forró levegős forgókefe ideális egylépéses hajformázó megoldás otthon vagy útközben. Erős, de gyengéd légáramlása gondoskodik a hajról, miközben szárítja, az ionos funkció pedig biztosítja a fényességet és a göndörödést gátló hatást. A három cserélhető kiegészítő a többirányú forgató mozdulattal párosulva a haj hosszától és típusától függetlenül irányítja a frizuráját. A puha sörtéjű kefe térfogatot ad a gyökereknek és formálja a hajvégeket, míg a széles kefe kisimítja a hajat az elegáns végeredmény érdekében. A Blow Dry forrólevegős forgókefének és a Style Caring 1000 W-nak köszönhetően még soha nem volt ilyen egyszerű a haját a következő szintre emelni: a törölközőszáraztól a bármire készen.


3 FODRÁZAT KIEGÉSZÍTŐ
Az összes mellékelt funkció és tartozék segít a haj formázásában és formázásában, miközben szárítja; válassz a hangulatodhoz illő frizurát: egyet tele fürtökkel és hullámossal vagy egy rendezett és egyenest. Nem számít, milyen az Ön jellegzetes megjelenése, ezek a cserélhető tartozékok mindig kínálnak lehetőségeket.
Széles, kemény kefe
Segít sima és elegáns felület elérésében.
40 mm-es kefe kerámia bevonattal és puha sörtékkel
Szeretnél lakásból wow-ba menni? A puha 40 mm-es sörtékkel ellátott kefe formát és nagy térfogatot ad közvetlenül a gyökerektől.
Szárító koncentrátor
Függetlenül attól, hogy nagy és rugalmas fürtöket vagy sima és egyenes frizurát szeretnél, készítsd elő a hajformázást a szárító koncentrátor segítségével.


TÖBBIRÁNYÚ FORGÁS
A hajformázás egyszerűbb lett. Egy gombnyomásra a készülék automatikusan körbevezeti a haját a puha sörtéjű 40 mm-es kefe körül. Továbbá, mivel mindkét irányban forgatható, szimmetrikus frizurát készíthet a fej mindkét oldalán.


ERŐS 1000 W-OS MOTOR
Az 1000 W-os teljesítménnyel a forgó kefe erőteljes légáramlása 3-szor gyorsabb eredményt tesz lehetővé*, így egyetlen hajformázó eszköz segítségével létrehozhatja a kívánt megjelenést.

A TERMÉK A KÖVETKEZŐ TULAJDONSÁGOKKAL RENDELKEZIK:
3 hajformázó kellék minden hajhosszhoz:
Széles, kemény kefe
40 mm-es kefe kerámia bevonattal és puha sörtékkel
Szárító koncentrátor
Erőteljes 1000 W-os motor
Ionizációs funkció
2 hőmérséklet / sebesség beállítás 

Hideg levegő sugár
Levehető grill, könnyen tisztítható
Forgó kábel
akasztó
Tároló tok.


A termékek fényképei informatívak, és lehetnek eltérések a valóságtól. Kérjük, vásárlás / fogyasztás előtt mindig ellenőrizze a termék címkéjén található információkat (beleértve az allergénekről szóló információkat is). Bármilyen eltérés megjelenhet a weboldal leírásaiban, technikai okokból vagy befolyásunkon kívül, amelyekért a Remarkt Magazine nem tehető felelőssé.

Fizetés és biztonság

American Express Fizessen Apple MasterCard Vízum

Fizetési adatait biztonságosan feldolgozzuk. Nem tárolunk hitelkártyaadatokat és nem férünk hozzá hitelinformációihoz

Javasoljuk Önnek is